Velkommen til Tony’s Østerbro

Hos Tony’s Østerbro er der højt til loftet, selvom konceptet og priserne er helt nede på jorden. Sammensæt din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., når du dykker ned i vores udvalg af italiano-amerikanske herligheder. Tony’s Østerbro ligger i den smukke og historiske randbebyggelse ved Østerbro Stadion på Østerbrogade. Her har vi forvandlet de ikoniske PARK-lokaler til en elegant restaurant for hele familien komplet med slagterfliser på væggene, hvide marmorborde og masser af grønne detaljer. Præcis som vi forestiller os, at Tony ville kunne lide det – vores fiktive gangstermaskot bosat i New York med stolte, italienske rødder.

Smiley: Se Tony’s Østerbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!

Madklubben Food Crawls 2018: Spis på 3 forskellige restauranter på 1 aften

Madklubben Food Crawls 2018: Spis på 3 forskellige restauranter på 1 aften

Endelig er det landet: Første del af programmet for dette års Copenhagen Cooking & Food Festival. Det er slut august/start september, at årets madfestival atter rammer hovedstaden, og traditionen tro tager Madklubben del af løjerne. De sidste år har vi afholdt Madklubbens Food Crawls – en spiseoplevelse inspireret af den klassiske ”pub crawl”, hvor du som gæst får lov at spise på hele 3 af vores restauranter på bare én aften – og det har været en stor succes!

I år afholder vi food crawls med to forskellige temaer: ”Østerbro” hvor du vil besøge vores tre restauranter i den gamle PARK-bygning, samt ”København K” hvor du vil besøge Bistro Royal, Bazaar og Madklubben Bistro-de-Luxe. Menuerne bærer inspiration fra restauranternes køkkener, og vil være forskellige alt efter, hvilken rute du vælger.

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så kan du læse nærmere om arrangementet, rutevejledning og menuen på Copenhagen Cookings & Food Festivals hjemmeside lige her.  Billetterne er allerede sat til salg her og her, og du kan komme med på Madklubbens Food Crawl for kun 225 kr.

Praktisk information:

  • Billetter kan købes her og her – men vent ikke for længe!
  • Madklubbens Food Crawls kan opleves både søndag den 26. august og søndag den 2. september.
  • Når du hopper fra spisested til spisested, vil nogle gæster få deres eget bord, vil andre blive sat sammen i mindre grupper, ved store langborde eller i spisebaren.
  • Drikkevarer bestilles og betales på aftenen.
  • Vær opmærksom på, at du kan vælge mellem tre forskellige ruter. Du finder ruterne på Østerbro her og ruterne i København K her. Husk at dobbelttjekke hvilken rute, du køber billet til, så du møder op rette sted.

Vil glæder os til en social, sjov og smagfuld spiseoplevelse i dit selskab!

Varm op til Wozniacki vs. Williams med middag på Tony’s Østerbro

Varm op til Wozniacki vs. Williams med middag på Tony’s Østerbro

Mandag d. 30. april bliver Telia Parken omdannet til et tennisstadion, når Caroline Wozniacki og Venus Williams mødes i forbindelse med Champions Battle 2018. Er du en af de heldige sjæle, der har billetter til kampen? Hvorfor så ikke starte aftenen med noget godt at spise og lidt dejligt at drikke?

I aftenens anledning har vi på Tony’s Østerbro valgt at åbne restauranten allerede kl. 16, så du kan nå en rolig middag, inden det det går løs, og matchen tages op kl. 19. Her serverer vi favoritretter fra det italienske med bl.a. tagliatelle, mozzarella, risotto, gnocchi, gelato og tiramisu på menuen. Bedst af alt? Med vores beliggenhed på Østerbrogade 79, er det blot en hyggelig spadseretur fra restauranten til Telia Parken, så du med god samvittighed kan skåle aftenen ind med et ekstra glas vin eller en ordentlig ”fadbamse”.

Ses vi til italienske fornøjelser og en tasty tennisoptakt på Tony’s Østerbro? Book dit bord lige her!

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Mød Brian Rasmussen: Far til fire og nu også Østerbros køkkener

Mød Brian Rasmussen: Far til fire og nu også Østerbros køkkener

Velkommen til Østerbro. Et kvarter kendetegnet af kvalitet, cafébesøg, sportsarrangementer og familieliv. Her finder vi også Madklubbens hidtil største projekt: Projekt Østerbro i den historiske “PARK”-bygning bestående af Madklubben Østerbro, Tony’s Østerbro og Madklubbens Selskabslokaler. Byggerod og støv har lagt sig, og i de færdige lokaler slog vi os ned til en kop kaffe og sludder med køkkenkongen af hele molevitten.

Dejligt at se dig Brian! Vil du ikke starte med at introducere dig selv?

”Jo da. Jamen jeg hedder jo Brian. Privat er jeg gift med min kone Maria, og vi har fire dejlige børn. Hos Madklubben agerer jeg dagligt køkkenchef. Jeg er for nyligt blevet ansvarlig for Tony’s Østerbro, så nu styrer jeg både køkkenet dér, ved selskabslokalerne og på førstesalen hos Madklubben Østerbro.”

Hold da op. Så har du vel også nok jern i ilden (eller nærmere gryder i kog)?

”Tjo. Jeg er faktisk glad for, at ‘projekt Østerbro’ ikke er et lille sted. For så tror jeg hurtigt, at jeg ville komme til at kede mig. Der er nok at se til, og det kan jeg godt lide. Det må ikke blive for trivielt! Og ja, så er jeg rigtig heldig at min utrolig dygtige kone klarer tingene derhjemme. Det kan jeg ikke tage noget credit for. Jeg kører bare ungerne, når jeg får at vide, at jeg skal. Det er hende, der er stjernen.”

Er din rolle som far til fire noget, du tager med på arbejde?

”Efter at jeg har fået børn er jeg blevet mere tolerant. Det tager jeg med på arbejde, for i pressede situationer kan selv en professionel restaurant komme til at virke som en børnehave. Det går stærkt, og vi har altid gang i masser af ting. Så får man hurtigt rollen som forælderen.”

Kan du nævne et eksempel?

”Jamen på vores første dag her på Madklubben Østerbro var vi faktisk ved at futte køkkenet af. Vi havde fået sat to gryder over til rigeligt varme, og da vi så hældte olie i, gik gryderne simpelthen i flammer. Jeg forsøgte at redde situationen ved at fjerne den ene af gryderne med mine bare hænder, og endte med at brænde mig som bare helvede. Så det var en god start og en bogstavelig talt varm velkomst tilbage.”

Du siger, at du er glad for, at Østerbro er et stort sted. Men du kommer jo fra et stordriftskøkken. Hvad fik dig til at vælge Madklubben i stedet?

”Jamen det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg har en del historie med Madklubben. Jeg drev i sin tid Madklubben Tivoli, og var med til at starte både Bellevue og Bistro Royal op. Så jo. Ganske rigtigt har jeg drevet stortkøkken i DGI-byen, men jeg har altid godt kunne lide stemningen i Madklubben. Vi rykker i fællesskab, og der er gode folk ansat. Folk der virkelig gerne vil det. Så da Østerbro var på bedding, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, jeg gerne ville være en del af. Specielt nu hvor vi også har fået samlet et super stærkt team her.”

Dejligt med en rigtig Madklubben-mand! Hvilken af de mange retter, du i tidens løb har lavet hos Madklubben, er din favorit?

”Der tror jeg faktisk, at det er den Beef Wellington, vi har lavet her på Madklubben Østerbro. Den har optrådt som Madklubbens aftensmad et par weekender, og det har været en ren fornøjelse.”

Og så til en klassiker! På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

”Uh den er svær. Ej. Det er det egentlig ikke. Det må være Per Thøstesens spejlæg med trøfler og kartoffelmos. Mums.”

Blå bog:
Navn: Brian Rasmussen
Alder: 34 år
Bosat: Lige uden for Næstved
Privat: Gift med Maria og far til 4 vidunderlige unger
Identificerer sig med: En panda. Citat: “Jeg har en rolig, men også en arrig side. To tidligere kokke plejede at kalde mig panda faktisk. Og så er jeg vel bare ret sød, haha?”