Hos Tony’s Østerbro er der højt til loftet, selvom konceptet og priserne er helt nede på jorden. Sammensæt din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr., når du dykker ned i vores udvalg af italiano-amerikanske herligheder.

Tony’s Østerbro ligger i den smukke og historiske randbebyggelse ved Østerbro Stadion på Østerbrogade. Her har vi forvandlet de ikoniske PARK-lokaler til en elegant restaurant for hele familien komplet med slagterfliser på væggene, hvide marmorborde og masser af grønne detaljer. Præcis som vi forestiller os, at Tony ville kunne lide det – vores fiktive gangstermaskot bosat i New York med stolte, italienske rødder.

Der er plads til 150 gæster på Tonys Østerbro fordelt på stueetagen of den imponerende balkon, som kan nås via den svungne smedejernstrappe. På fortovet Østerbrogade har vi en lille udeservering, som kan benyttes i de varme måneder. Restauranten er en oplagt destination uanset om du skal ud og spise weekendlækkert med vennerne eller blot er på udkig efter et solidt måltid med ungerne på en ganske almindelig hverdag.