Velkommen til Tony’s Østerbro

Hos Tony’s Østerbro er der højt til loftet, selvom konceptet og priserne er helt nede på jorden. Sammensæt din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr., når du dykker ned i vores udvalg af italiano-amerikanske herligheder. Tony’s Østerbro ligger i den smukke og historiske randbebyggelse ved Østerbro Stadion på Østerbrogade. Her har vi forvandlet de ikoniske PARK-lokaler til en elegant restaurant for hele familien komplet med slagterfliser på væggene, hvide marmorborde og masser af grønne detaljer. Præcis som vi forestiller os, at Tony ville kunne lide det – vores fiktive gangstermaskot bosat i New York med stolte, italienske rødder.


Menukortet til Madklubbens selskabslokaler på Østerbro er landet

Menukortet til Madklubbens selskabslokaler på Østerbro er landet

Står du og skal arrangere en fest? Et jubilæum? En konference? Du er kommet til det rette sted. I det gamle Park på Østerbro slår vi d. 1. november 2017 dørene op til smukke og nyistandsatte selskabslokaler. Dertil har vi sammensat en håndfuld udsøgte menuer og selskabspakker, der helt sikkert imødekommer dine gæsters behov (og smagsløg).

Hvis ikke, sørger vi for, at vi sammen finder en løsning, der opfylder jeres ønsker.

Business or pleasure – hvilket selskab er I? Uanset om det er fødselsdag, bryllup eller en helt tredje anledning tilbyder vi sæsonbaserede menuer til mere end fair priser. Selskabsmenuen starter på 300 kr. for 3 retter – Naturligvis med mulighed for tilkøb af vinmenu efter ønske. Lokalerne byder op til dans, hygge og nærvær og er det perfekte sted for dig, der ønsker at forkæle dit selskab med flotte rammer, fine faciliteter og delikate smagsoplevelser.

Er hensigten mere forretningsorienteret, tilbyder vi forskellige pakker skræddersyet til både halvdagsmøder, dagsmøder og heldagsmøder. Du finder i pakkerne forskellige tilbud på kaffe, snacks, frokost og div. drikkevarer. Hjælp med whiteboards, flip-overs, lydanlæg m.m. tilbyder vi naturligvis også. Prisen for mødepakker starter fra 250 kr. ved et minimum af 10 personer.

Slutteligt må vi ej forglemme vores traditionelle og sublime julemenu, der indeholder alt det, dit jule-mad-hjerte begærer, og den egner sig perfekt til årets julefrokost! Vil du selv råde, kan du sammensætte din menu med afsæt i vores klassiske byg-selv-menu. Vil du ikke gå glip af noget? Så råder vi dig til at vælge vores julebuffet. Buffeten tilbydes ved et minimum af 30 personer og indeholder alt godt lige fra sild, steg, fisk til den velkendte ris à l’amande.

Interesseret? Skriv til os på event@madklubben.dk allerede i dag, og lad os hjælpe dig med planlægningen af dit næste event.

Ugens craving: Tony’s svamperisotto med eller uden fisk

Ugens craving: Tony’s svamperisotto med eller uden fisk

Instafoto fra vores gæst @bluecopenhagen

Du kommer endnu en gang drivvåd hjem fra arbejde. Du har ikke set solen siden sidste weekend. Du benytter nu dine solbriller til at skærme for regnvand frem for sollys. Du er ikke længere i tvivl… efteråret er kommet!

Men frygt ej. Efterår er sæsonen, der tillader os at trække indenfor til ægte, dansk råhygge med noget lækkert (og gerne spiseligt) at lune sig på. Her er Tony’s your man! På Tony’s menukort er sidste skud på stammen en udødelig favorit: Den velkendte, cremede og højtelskede svamperisotto. Retten tilberedes med en klassiske kombination af parmesan og en gremolata lavet på persille, citronskal og frisk oregano. Hovedrollen spilles dog af de særligt udvalgte skovsvampe. Vores parmesan er lagret i 24 måneder og fremhæver smagen af svampe, efterår og velbehag.

Vores svamperisotto er som udgangspunkt vegetarisk, men savner du lidt ekstra proteiner, har du mulighed for at tilkøbe et lækkert stykke sandart sprødstegt i rosmarin og hvidløg. Til sidst toppes risottoen af med ærteskud for at minde dig om, at sommeren endnu ikke helt har forladt os.

Besøg Tony’s Østerbro eller Tony’s Havnegade og varm sjæl og sind med svamperisotto som hovedret i en 3-retters byg-selv menu fra så lidt som 200 kr.

En snak med mor og søn: Niclas fra Tony’s støtter Stafet For Livet og kampen mod kræft

En snak med mor og søn: Niclas fra Tony’s støtter Stafet For Livet og kampen mod kræft

Selv om Tony ligner en hård, amerikansk gangsternegl, har han et blødt hjerte, der banker for sin ”mamma” og maden fra mors italienske opskriftsbog. Sådan forestiller vi os i hvert fald den fiktive karakter, der har inspireret konceptet på Tony’s.

Derfor ramte det også lige i hjertekulen, da vores assisterende køkkenchef fra Tony’s Havnegade, Niclas Hauerberg Hyldahl, spurgte, om vi som restaurant ikke skulle hjælpe til med at støtte arrangementet ”Stafet For Livet” til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Niclas’ mor, Karin Hauerberg, skal nemlig gå med, og hun har selv overlevet brystkræft.

Vi mødtes med Karin og Niclas på restauranten dagen efter, at Karin blev erklæret fri for kræft. Det blev til en snak om tankerne bag eventet, om at støtte gennem smagsoplevelser og om hvad, der gør båndet mellem en mor og en søn til noget helt særligt.

Kan I fortælle lidt omkring, hvad Stafet for Livet går ud på?

Karin: “Det er et koncept, som er startet i USA, men nu også er kommet til Danmark. Man støtter op om de såkaldte ”fighters”, der enten har besejret kræften eller står midt i kampen. Det foregår mange steder i landet, men jeg er tovholder på udgaven i Tårnby fra den 26. til den 27. august.”

Niclas: ”Alle, både private og virksomheder, kan stille med et hold, og idéen er, at der altid er en fra holdet, der går på banen. Hele stafetten varer faktisk 24 timer. Det er en måde at vise på, at man står sammen med vores fighters hele døgnet. Både i livets lyse og mørke timer.”

Hvordan er det, at Niclas og Tony’s støtter op?

Niclas: ”Vi laver maden til fighterne. Sådan kort og godt”

Karin: ”Der er mange forskellige hold til stafetten. Niclas vil lave mad og give fighterne en særlig oplevelse. Tony’s har været så søde at sponsorere råvarer, så vi kan lave mad til ca. 40 af dem.”

Niclas: ”Det bliver en frokost med forret og hovedret. Bare noget simpelt, italiensk og velsmagende med udgangspunkt i det, vi laver til hverdag her på Tony’s. Måske noget Vitello Tonnato og en lækker caprese med mozzarella og tomater.”

Karin, hvad er det bedste ved din søn?

”At han er min, og at han har altid støttet op om mig.”

Niclas, hvad er det bedste ved din mor?

”Åh, det er sgu svært at sætte ord på. Det er ikke noget, man kan opsummere i en enkelt sætning. Men hun har altid har været der for mig. Også med sin mad.  Mors mad er det bedste, og jeg har aldrig manglet noget.”

Læs mere om Stafet For Livet, og hvordan du kan være med til at gøre en forskel via www.stafetforlivet.dk/stafet/tarnby

Dress to impress: Økologiske og bæredygtige uniformer til vores tjenere

Dress to impress: Økologiske og bæredygtige uniformer til vores tjenere

En god smag i munden handler ikke kun om at finde og tilberede de rigtige råvarer. Det handler også om, hvordan vi som virksomhed påvirker vores omverden. Indrømmet, hos Madklubben er vi på ingen måde frelste, men vi arbejder hele tiden på at finde nye tiltag og måder – store såvel som små – hvorpå vi kan fortsætte med at gøre det, vi elsker, men bare en lille smule grønnere.

Et godt eksempel er de polo shirts, vores tjenere på Tony’s Østerbro, Bistro Royal og Steak Royal er iklædt. De kommer fra vores gode venner, Nikolaj og Kevin, ovre hos Savvy Copenhagen. Missionen er klar: De to herrer vil producere økologisk, bæredygtigt og fairtrade tøj, som stadig er cool og sidder, som det skal. I alt har Savyy Copenhagen hele 6 forskellige certifikater som garanti for, at uniformerne efterlader en god smag i munden. Altså billedligt talt, ikke.

Læs mere om Savvy Copenhagen og tjek deres udvalg af lækre produkter til mænd og kvinder ud her.

Tony's Østerbro

Se billederne: Her er Madklubbens nye italiener på Østerbro

Se billederne: Her er Madklubbens nye italiener på Østerbro

Den 1. august 2017 slog vi dørene op til Tony’s Østerbro – en stor lillebror til vores populære restaurant i Havnegade i Indre By, som har meldt fulde huse lige siden åbningen tilbage i 2009. Tony’s Østerbro har til huse i smukke lokaler i Østerbro Stadions randbebyggelse fra 1926, og de fleste nok vil huske stedet fra årene, hvor det bar navnet PARK café.

Se her, hvordan de historiske og nedslidte omgivelser er blevet forvandlet til en gennemført restaurant med 150 siddepladser, der emmer af old school hotellobby, italiensk trattoria og amerikansk gangster hideout.

Tony's Østerbro Tony's Østerbro Tony's ØsterbroTony's ØsterbroTony's Østerbro   Tony's Østerbro Tony's Østerbro Tony's Østerbro Tony's Østerbro Tony's Østerbro Tony's Østerbro Tony's ØsterbroTony's Østerbro Tony's Østerbro Tony's Østerbro Tony's ØsterbroTony's Østerbro