Velkommen til Tony’s Havnegade

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.

Smiley: Se Tony’s seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Hos Madklubben sætter vi ikke en alder på – alle er nemlig velkommen hos os! Så om du er oppe i den ældre klasse, i 40’erne, teenager eller helt nede i klapstolen, så svinger du bare forbi os.

Vi elsker vores blandede publikum, og ser også at nogle af vores steder tiltrækker flere børn end andre. Det er for eksempel Tony’s Østerbro, Madklubben Østerbro, samt FOOD CLUB på Nørrebro, som især trækker det yngre publikum. Vi er ret sikre på, at det skyldes vores børnemenu som vi har på Østerbro, samt tag-selv-bordet på FOOD CLUB, som også har små legomænd på buffeten.

Så gider du ikke rigtig stå med opvasken idag – så skal du være hjertelig velkommen til at svinge forbi os. Måske i trænger til lidt ekstra luksus, i en hverdag fyldt med skoleafhentning, beskidt vasketøj og hvad der ellers hører med, i hverdagen med børn. Vi vi i hvert fald bestræbe os på at i får en lækker aften, samt kokkerere & vaske op for jer!

Du kan se de forskellige børnemenuer, samt vores tag-selv-bord lige herunder; 

Tony’s Østerbro – Børnemenu

På Tony’s Østerbro kan ungerne vælge en hovedret til 75 kr., eller en hovedret + dessert til 100 kr. Menuen byder på klassisk italiensk smovse mad, og noget vi er sikre på, vil falde i god jord hos dem, og også jer som forældre! Der er blandt andet saftige meatballs, risotto, samt en pasta med smør & urter. Og hvis der også skal lidt dessert til, så er der både Tony’s  is, cheesecake og tiramisu på menuen.

Læs hele menuen lige her

Madklubben Østerbro – Børnemenu

På Madklubben Østerbro er vores koncept simpel: 1-3 retter fra 125 – 225 kr. Her får børn, til og med 11 år, halve retter til 1/2 pris (markeret med en stjerne på menukortet). De kan vælge alt fra 1/2 kylling, til oksecuvette, blåmuslinger og meget mere! Der er jo også desserter på kortet, som vi især ved er populære hos de små. Her kunne det være en lækker hindbærsnitte, eller hvad med en klassisk Østerbro Sundae?

Dette var blot nogle retterne, og du kan læse hele menuen lige her

FOOD CLUB – Tag selv bordet

FOOD CLUB er et tag-selv-bord fyldt med god mad og dejlige drikkevarer til en fast, lav pris. Tag-selv-bordet byder på retter, med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Ønsker du at tage ungerne med til blandet tag-selv-bord, så er der selvfølgelig et nedslag i prisen for dem. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. uanset ugedag og tidslængde.

Læs hele menuen her – menuen kan variere.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ MADKLUBBEN!

Ugens craving: Linguine Cozze på Tony’s Havnegade

Ugens craving: Linguine Cozze på Tony’s Havnegade

Kender du det, når du virkelig har én helt specifik craving? Og den bare ikke kan ignoreres? Dét gør vi i hvert fald, og i denne uge falder vores cravende kærlighed på Tony’s Havnegades ”Linguine Cozze”.

Lad os præsentere: En symfoni af smagsnoter der udfordrer dine smagsløg med favorabel linguine, havfriske blåmuslinger, let muslingesauce for ej at glemme et spicy kick fra krydret n’duja-pølse og karakteristisk fennikel på toppen. Resultatet er en voluminøs, indbydende og kreativ gastronomisk sammenføring, der virkelig får mundvandet til at løbe! Bedst af alt? Anretningen serveres som hovedrollen i din 3-retters menu for så lidt som 225 kr.

Har indlægget her resulteret i omgående linguine cozze-cravings? Så kan du booke bord til din næste spiseoplevelse på Tony’s Havnegade lige her. Men skynd dig! Vores sæsonskift på menuen venter lige om hjørnet, så hvis du skal nå at smage på herligheden, skal det være inden d. 26. juni. Vores menukort byder naturligvis også på en væld af andre italienske specialiteter, og du kan tage et nærmere kig på hele molevitten her.

Vi ses på Tony’s Havnegade!

Tony's Havnegade  Tony's Havnegade Tony's Havnegade

Italiens farver, fristelser og fantastiske retter: Nyd udendørs italieneridyl i Havnegade

Italiens farver, fristelser og fantastiske retter: Nyd udendørs italieneridyl i Havnegade

Byen bugner med caféborde, solslikkende mennesker og gennemførte sommerfornøjelser. En skjult perle, som vi ikke må glemme i denne rus, er Tony’s i Havnegade. Blot hop over kanalen fra det travle Nyhavn, eller tag et venstresving fra den befærdede Inderhavnsbro, og du vil finde Havnegade. En rolig, dæmpet og idyllisk kontrast til turismens boom i denne populære del af København. Midt i det hele, men med en laidback, rolig og appetitlig atmosfære, som du ellers skal lede længe efter.

Her bor Tony’s – Madklubbens italienske gangsterboss – storebror til Tony’s på Østerbro. Stedet hvor italiensk ”amore” og New York’s ”coolness” fusionerer i et yderst velsmagende kærlighedsprodukt. På fortovet foran de intime lokaler ved nummer 47 finder du en oase af røde, hvide og grønne nuancer udgjort af flettede bistrostole, ternede middagsduge og stearinlys på bordene. Dét er altså italieneridyl, der møder de danske sommeraftener på bedste vis! Sommerstemningen toppes af med smagen af støvlelandets specialiteter fra menuen, hvor du finder alt lige fra meatballs til mozzarella, tiramisu til tomatsovs samt ej at forglemme parmesan og panna cotta.

Book et bord på Tony’s Havnegade her. Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere et bord udenfor, da bordene fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet blandt gæster, der har booket et bord i forvejen. Tag i stedet fat i din tjener ved ankomst, og gør ham/hende opmærksom på dit ønske. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Tony’s Havnegade. Bon appetit!

 Havnegade

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Tidens vækst sætter større krav. Krav til at tilfredsstille vores gæster. Tilbyde gode forhold for vores medarbejder. Håndtere vores betydning for turismen. Og være obs. på den danske eksport. Krav vi naturligvis nyder at imødekomme og opfylde, men vores ambitioner rækker videre ud. For som du jo nok allerede ved, er samfundet ikke en ”one way street”, og selvom du på arbejdsmarkedet tilhører én branche eller virksomhed, er vi alle bundet op til vores allesammens fællesnævner: Samfundet. Ikke desto mindre mener vi, at vi må starte et sted, hvis vi vil bruge disse ambitioner til noget fornuftigt. Så det har vi gjort.

Madklubben er en ud af 15 restauratører, der har startet REGA – kort for REstauratørernes GArantiordning. Et initiativ der betyder, at alle Madklubbens restauranter forpligter sig til at øge kvaliteten af vores arbejde med samfundsansvar, hvor vi tager udgangspunkt i tre konkrete temaer: Menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Ideen bag REGA udspringer fra FN’s såkaldte Global Compact-initiativ, der medfører, at vi fremover (i højere grad end vi allerede gør) vil værne om menneskerettighederne ift. vores medarbejdere og leverandører. Om vores allesammens fælles jordklode. Og rent økonomisk at drive en fair forretning for alle parter.

Læs mere i Berlingske Business: “Det er ikke kommerciel gimmick. Det er hårdt arbejde.”

REGA er et helt nyt projekt, som kun akkurat er startet, og som skal munde ud i en konkret politik for ansvarlig virksomhedsledelse i 2020. Derfor skal initiativet i skrivende stund ikke opfattes som en færdig løsning, men en gylden mulighed for Madklubben til at udnytte tiden frem mod 2020 til at kigge indad og se, hvor vi kan forbedre og forny os. Samtidig forpligter vi os til at forsøge at få øje på den negative impact på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption, der muligvis og ubevidst er at grave frem i virksomheden. Ligesom at vi åbner op for input fra vores medarbejdere og folk, som mener, at de kan hjælpe os med at udpege denne negative impact, der i så fald skal rettes op på. Og hvordan sikrer vi os, at vi er på rette vej? Ved uden undtagelser at måle og analysere på indsatsen ”every step of the way”.

Det er vigtigt for os, at du forstår, at vi ikke opfatter REGA som et sæt af regler, men derimod et værdisæt, som vi nyder at være med til at skabe. Et værdisæt der skal sikre os gladere medarbejdere, bedre samarbejder og endnu mere tilfredse gæster på vores restauranter. Er du nysgerrig på at dykke dybere ned i REGAs visioner om at løfte kvaliteten af arbejdet med samfundsansvar? Så kan du besøge REGAS hjemmeside på: www.regadk.dk

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!