Velkommen til Tony’s Havnegade                                                               

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på menukortet hos Tony’s. For enden af Nyhavn og et stenkast fra Inderhavnsbroen diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.


Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Byd to nye godter velkommen på menu hos Tony’s Havnegade!

Byd to nye godter velkommen på menu hos Tony’s Havnegade!

Bind dine snørebånd, og lad os tage dig med en tur til Støvlelandet – vi har nemlig to nye fristelser på menuen hos Tony’s Havnegade, som er vores italienske “signore”, hvor kvinderne selvsagt er mere end velkomne. Og børn.

Første nyhed er en hovedret, som er en nyfortolkning af den klassiske kalve-saltimbocca. Kalven er erstattet af af kylling, og således er vi klar til at servere en virkelig lækker kylling saltimbocca i form af confiteret kyllingeoverlår, som serveres med prosciutto (en tørsaltet og lufttørret italienske skinke) , grønne bønner og friteret salvie.

Næste spiselig billede går på en fræk side order i form af trøffelmakaroni. Vi kalder den en mac ‘n’ cheese med trøffel – og du kunne jo gå all in og vælge en omgang nyt med nyt på, da de to beskrevne retter går flot hånd i hånd.

Du kan se flere retter og booke bord på Tony’s Havnegade på hjemmesiden her.

menuen

KYLLING SALTIMBOCCA
confiteret kyllingeoverlår serveret med prosciutto, grønne bønner og friteret salvie

menuen

Trøffelmakaroni, mac ‘n’ cheese med trøffel

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Du har sikkert bemærket, at der er i det meste af denne uge er vinterferie – og både Dining Week og Dinner Days. Er det gået din snude forbi, skal du vide, at løbet endnu ikke er kørt, hvis du er på udkig efter en flot middag til en ditto pris. Hvor? Det skal vi fortælle dig!

Lad os begynde med vores bud på en mere end alle tiders omgang tag-selv-bord hos FOOD CLUB – her kan I spise og drikke alt, hvad I måtte lyste til en fast pris – og du må faktisk også gerne tage din egen vin med, og vi beder ikke om proppenge. Det spiselige fokus er i øvrigt frilandskød, økologi og masser af sunde, grønne retter. Book dit bord her.

Hvordan synes du, at hummerbisque med æble, mandler og frisk urtesalat lyder som forret? Og en oksecuvette med frisk salat med syltede tomater, nødder og mozzarella, knust kartoffel med trøffel og rødvinssauce? For slet ikke at nævne en syrlig æblekompot, makroncrumble og vaniljecreme til dessert… De tre retter serveres hos Brasserie Royal på Regnbuepladsen lige ved Københavns Rådhus under Dinner Days for 210 kroner (+ gebyr). Book dit bord her.

Vi har i øvrigt tre restauranter, som også er med på Dining Week på søndag. Var det ikke noget med en omgang ad libitum pizza? Med en tiramisu til dessert? Godt. I så fald skal du smutte forbi Frankies Pizza på Østerbro eller Nørrebro, hvor de runde fristelser venter.  Book bord på Frankies Østerbro her og på Frankies Nørrebro her.

Er du til italiensk? Så skal du et smut forbi Tony’s Havnegade, hvor vi står klar med tre retter (den hurtige beskrivelse går på burrata, meatballs og tiramisu) for 215 kroner (+26 kroner i billetgebyr). Snup et bord via online-bestillingen her.

Vores sidste søndags-tilbud kommer fra vores asiatiske gastrobastard Hanzō, hvor vi står klar med tre retter. Hvilke? Nu skal du høre! Først en frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon. Dernæst videre til stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili samt kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme til dessert. Bordet kan bookes her.

Her har vi få borde tilbage: Inviter din bedre halvdel ud på Valentine’s Day

Her har vi få borde tilbage: Inviter din bedre halvdel ud på Valentine’s Day

Det er muligt, at man ikke skal forhaste kærligheden, men hvis du har overvejet at invitere din kæreste, ægtefælle eller date ud på torsdag, hvor det er er Valentine’s Day, så skal du til at gøre noget ved dine tanker.

Netop nu har vi pladser på vores seating nummer to på Madklubben Østerbro – det betyder, at bordet er jeres fra klokken 20.15, men til gengæld kan I blive lidt længere – og for eksempel snuppe en cocktail efter desserten. Og I må gerne holde i hånd under bordet! Menuen frister med alt fra bæredygtig laks til kylling og oksekæber – og vi har også tænkt på dig, der måtte have lyst til en vegetarret. Se den komplette menu her og book dit bord her.

Er I mere til det italienske? Så læg vejen forbi Tony’s Havnegade, hvor Tony’s Meatballs egner sig fortrinligt some delespise – bare tænk Lady & Vagabonden. I kan i øvrigt begynde med lidt godt fra havet i form af gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør og persille. Faktisk har I fornøjelsen af at vælge intet mindre end tre retter fra rørende 225 kroner. I kan se den komplette menu her og booke bordet her.

Copenhagen Light Festival er igang: Se lyset derude og spis hos os herinde!

Copenhagen Light Festival er igang: Se lyset derude og spis hos os herinde!

Foto: Kim Matthai Leland

Netop nu er der lys i gader og stræder – og i langt højere grad end vanligt. Det skyldes, at København er indtaget af Copenhagen Light Festival, som løber af stablen helt frem til den 24. februar. Den korte historie går på, at skabe mere lys i en mørk måned, og den lidt længere går på fantastiske lys-installationer, særlige events samt guidede ture – alt sammen med lyset som omdrejnings- og samlingspunkt.

Men hvad har det med Madklubben at gøre? En hel del faktisk. Vi har jo til huse over hele byen, og det betyder, at vi gerne vil åbne dørene for jer – enten før eller efter, I har fået jer en lysende oplevelse. Nogle arrangementer begynder nemlig klokken 16.30 – mens andre varer helt frem til klokken 22.

Der er med andre ord nok at komme efter – på Nørrebro går det løs i Blågårdsgade, hvorfor det kan være oplagt at kigge forbi FOOC CLUB, Alabama Social eller Frankies Pizza Nørrebro på Sortedam Dossering, mens Hans E Madsen har lavet en installation i Havnegade, hvor Tony’s også har til huse.

Og der er endnu mere i spil – men det vil lade dig om at udforske. Du kan se hele Copenhagen Light Festival programmet her – og et overblik over alle vores restauranter her.

Hav en fantastisk – og lys – festival. Vi håber at se dig derude – og herinde hos os.