Velkommen til Tony’s

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.

Smiley: Se Tony’s seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Ny guide: På Tony’s er maden er god, prisen lav og stemningen i top!

Ny guide: På Tony’s er maden er god, prisen lav og stemningen i top!

De gode folk fra restaurantportalen DinnerBooking.com har lavet en dugfrisk guide til gode måltider i København på budget. Den lister 10 forskellige gode bud på prisvenlige spisesteder, når du trænger til forkælelse i hverdagen. Det behøver nemlig ikke kun at være en weekendting at spise ude.

Vi er super stolte over, at Tony’s i Havnegade er med i det gode selskab. Om restauranten skriver jounalist Julie Nebel Højberg:

”Tony’s er Madklubbens newyorker-italienske lillebror, der serverer alt det bedste fra Støvlelandet. Konceptet er simpelt: Vælg en forret, en hovedret og en dessert fra kortet til kun 200 kr. Maden er god, prisen er lav og stemningen i top!”

Vi takker for de flotte ord. Er du blevet fristet til at lægge vejen forbi Tony’s? Hvorfor så ikke tjekke det fulde menukort ud? Ønsker du at bestille bord, klares det også hurtigt og nemt her.

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

I slutningen af august fyrer Copenhagen Cooking & Food Festival atter op under københavns restauranter og madaktører med 10 overraskende, indbydende og velsmagende festivaldage. Årets hovedtema handler om måder, hvorpå vi kan tænke innovativt og bryde med den klassiske måde at spise på. Hos Madklubben er vi klar med hele tre forskellige events, der passer perfekt på beskrivelsen.

A Taste of Virtual Reality:

Sammen Virtual Reality-eksperterne fra Khora, som driver verdens første kombinerede VR-butik og kreative ”hub” i Kødbyen, inviterer Madklubben Vesterbro mandag den 21. og tirsdag den 22. august til en snack-oplevelse, hvor dine sanser får noget at tygge på. Fire forskellige små anretninger serveres i selskab med fire forskelige Virtual Reality-scenarier. For hvad sker der egentlig, når maden, du smager på, befinder sig i én virkelighed, mens resten af dine sanser befinder sig i en kunstig virkelighed?

Food Crawl i Indre By og på Nørrebro:

So many good restaurants – so little time! Inspireret af den klassiske pub crawl giver vi dig en unik chance for at spise på hele 3 forskellige restauranter på én og samme aften. Foruden 3 retter serveret 3 forskellige steder inkluderer billetten også et glas velkomstbobler. Søndag den 20. august står den på Food Crawl i Indre By med deltagelse af Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe. Ugen efter, søndag den 27. august, er det Madklubben Nørrebro, Gran Torino og Alabama Social, der byder indenfor langs Sortedam Dossering ved søerne.

Billetsalget til Copenhagen Cooking & Food Festival er netop skudt i gang. Skal du nå med til et eller flere af vores events? Så skal du nok ikke vente alt for længe, da der kun er et begrænset antal billetter til salg.

Lad dig friste af denne fine stemningsvideo fra sidste års Copenhagen Cooking & Food Festival, hvor du også kan spotte en række små klip fra vores allerførste Food Crawl på Nørrebro:

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Dårligt har støvet lagt sig fra annonceringen af Madklubben Frederiksberg, som åbner i historiske lokaler på Solbjerg Plads i slutningen maj, før vi er klar med flere store nyheder. Vi kan nu afsløre, at Madklubben har overtaget de tidligere ”Park”-lokaler i Østerbro Stadions smukke og ikoniske bygning direkte ud til Østerbrogade.

Her åbner vi efter planen Tony’s Østerbro med 150 pladser i sommeren 2017, selskabslokaler med plads til op imod 250 gæster ikke længe derefter, og i slutningen af året slår Madklubben Østerbro så dørene op til en uimodståelig madoplevelse, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid.

De gode folk fra Berlingskes københavnerguide, AOK.dk har den fulde historie, og du kan læse meget mere om vores vilde planer i deres artikel lige her.

Håndværkerne er allerede i fuld sving på Østerbro, og der er nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, skal vi bruge nogle måneder på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør (se stemningsbilledet nedenfor) til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at vise jer resultatet!

Park Madklubben Østerbro

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

Ugens craving: Tony’s cuvettesteg med løg og balsamico

Ugens craving: Tony’s cuvettesteg med løg og balsamico

Madklubbens madglade italiano-gangster elsker simple støvlelandsklassikere med et moderne new yorker-twist. Det betyder, at der for eksempel altid er spaghetti meatballs, vitello tonnato og tiramisu på menuen. Men Tony’s i Havnegade byder på meget mere end pasta og kaffeholdige desserter – han elsker nemlig også møre og saftige kødretter i flere forskellige afskygninger.

Det kunne for eksempel være den forårsfristende, stegte lammekrone med rosmarin, hvidløg og pistachienødder. Lige nu, er det dog Tony’s oksecuvette, vi craver. Glæd dig til skiver af grillet, mørt oksekød serveret med en smagsmættet løgpuré, samt stegte, sødlige Tropealøg fra sydligste støvlespids af Italien. Det hele bindes sammen af en herligt “sticky” og indkogt balsamico-gastrique.

Tony’s oksecuvette koster 50 kr. i tillæg til grundprisen på 200 kr. for 3 retter. Er du mere til en af vores andre italienske hovedretter, kan du gå på opdagelse i menukortet her. Vi slutter lige af med en lille stemnings-GIF fra tilblivelsen af ugens craving herunder. That’s amore!