Velkommen til Tony’s Havnegade

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.

Smiley: Se Tony’s seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Sulten før landskamp? Se hvilke af vores restauranter, der åbner allerede kl. 16

Sulten før landskamp? Se hvilke af vores restauranter, der åbner allerede kl. 16

Alle ved, at opvarmning er en essentiel del af at kunne præstere optimalt. Det gælder ikke blot drengene fra det danske landshold, når de søndag d. 8. oktober møder Rumænien i Parken. Vi må nemlig ikke glemme vigtigheden i, at vi, som stolte danskere, skal yde de danske drenge vores bedste støtte. Her kommer en solid spiseoptakt ind i billedet, hvor du kan komme i den rette stemning med en for alle, alle for en, to eller tre retter!

Med startfløjt kl. 18, kan det måske virke som et større projekt at få tænkt et måltid ind i planerne. Sen frokost? Tidlig aftensmad? En hurtig snack? I sand, dansk kampånd åbner en række af vores restauranter køkkenet allerede kl. 16, så du har mulighed for at nyde en lækker middag før en (forhåbentlig) lige så medrivende kamp.

Gran Torino: Vores pizzapusher ved Søerne på Nørrebro holder åbent hele dagen, og lader frokosten glide videre over i aftenkortet fra kl. 16:00. Når maden er indtaget, kan i spadsere til Parken på et lille kvarter.

Bistro Royal: Er du til klassiske fritter og kød? Eller sofistikerede salater og tatar? Vi tilbyder et bredt aftenmenukort, som træder i kraft allerede fra kl. 16:00. Parken er blot en bustur til Trianglen samt 500 meter til fods væk.

Tony’s Havnegade: Bøf, risotto, carbonara, lasagne eller andet godt? Tony’s Havnegade serverer de bedste, klassiske favoritter, og selvom aftenen står i Danmarks tegn, må du godt lægge en smuttur forbi det italienske køkken forinden. Hop på en bus fra Kongens Nytorv til Trianglen, og gå de sidste 500 meter. Så er du i Parken på ingen tid! 

Tony’s Østerbro: En lille bid af Italien finder du også på Tony’s Østerbro, der med sin nærliggende adresse giver rig mulighed for at nyde en ekstra fadøl eller to. Vi råder dig til at prøve Tony’s Meatballs eller en anden af vores pastaretter, som ikke blot har en udsøgt smag, men også et uovertruffent glutenindhold til at suge de ekstra fadbamser.

Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Slut 2017 af med et brag på en af Madklubbens restauranter i København. Vores dygtige kokke har udviklet et festfyrværkeri af menuer, som kan indtages i vores smukke lokaler fra så lidt som 500 kr. pr. snude. Hvis man kender bare en smule til nytårspriserne på hovedstadens spisesteder, så ved man også, at det er lidt af et scoop.

Mens nogle af vores restauranter kører med menuer til 500 kr. og mulighed for tilkøb af vinmenu på siden, har andre steder valgt at inkorporere drikkevarerne som en fast del af menuen, hvorfor prisskiltet her er 1.000 kr. pr. person. På Alabama Social og Bar Next Door giver de den ekstra gas med gode vine og cocktails i lange baner til henholdsvis 1.200 kr. og 1.400 kr. i alt.

Få det fulde overblik over årets sidste aften på Madklubbens restauranter her, og få sikret jeres pladser allerede i dag. Vi ved af erfaring, at de ryger hurtigt. Billetter til Madklubben Østerbro sættes til salg i løbet af de kommende uger.

Ugens craving: Tony’s svamperisotto med eller uden fisk

Ugens craving: Tony’s svamperisotto med eller uden fisk

Instafoto fra vores gæst @bluecopenhagen

Du kommer endnu en gang drivvåd hjem fra arbejde. Du har ikke set solen siden sidste weekend. Du benytter nu dine solbriller til at skærme for regnvand frem for sollys. Du er ikke længere i tvivl… efteråret er kommet!

Men frygt ej. Efterår er sæsonen, der tillader os at trække indenfor til ægte, dansk råhygge med noget lækkert (og gerne spiseligt) at lune sig på. Her er Tony’s your man! På Tony’s menukort er sidste skud på stammen en udødelig favorit: Den velkendte, cremede og højtelskede svamperisotto. Retten tilberedes med en klassiske kombination af parmesan og en gremolata lavet på persille, citronskal og frisk oregano. Hovedrollen spilles dog af de særligt udvalgte skovsvampe. Vores parmesan er lagret i 24 måneder og fremhæver smagen af svampe, efterår og velbehag.

Vores svamperisotto er som udgangspunkt vegetarisk, men savner du lidt ekstra proteiner, har du mulighed for at tilkøbe et lækkert stykke sandart sprødstegt i rosmarin og hvidløg. Til sidst toppes risottoen af med ærteskud for at minde dig om, at sommeren endnu ikke helt har forladt os.

Besøg Tony’s Østerbro eller Tony’s Havnegade og varm sjæl og sind med svamperisotto som hovedret i en 3-retters byg-selv menu fra så lidt som 200 kr.

En snak med mor og søn: Niclas fra Tony’s støtter Stafet For Livet og kampen mod kræft

En snak med mor og søn: Niclas fra Tony’s støtter Stafet For Livet og kampen mod kræft

Selv om Tony ligner en hård, amerikansk gangsternegl, har han et blødt hjerte, der banker for sin ”mamma” og maden fra mors italienske opskriftsbog. Sådan forestiller vi os i hvert fald den fiktive karakter, der har inspireret konceptet på Tony’s.

Derfor ramte det også lige i hjertekulen, da vores assisterende køkkenchef fra Tony’s Havnegade, Niclas Hauerberg Hyldahl, spurgte, om vi som restaurant ikke skulle hjælpe til med at støtte arrangementet ”Stafet For Livet” til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Niclas’ mor, Karin Hauerberg, skal nemlig gå med, og hun har selv overlevet brystkræft.

Vi mødtes med Karin og Niclas på restauranten dagen efter, at Karin blev erklæret fri for kræft. Det blev til en snak om tankerne bag eventet, om at støtte gennem smagsoplevelser og om hvad, der gør båndet mellem en mor og en søn til noget helt særligt.

Kan I fortælle lidt omkring, hvad Stafet for Livet går ud på?

Karin: “Det er et koncept, som er startet i USA, men nu også er kommet til Danmark. Man støtter op om de såkaldte ”fighters”, der enten har besejret kræften eller står midt i kampen. Det foregår mange steder i landet, men jeg er tovholder på udgaven i Tårnby fra den 26. til den 27. august.”

Niclas: ”Alle, både private og virksomheder, kan stille med et hold, og idéen er, at der altid er en fra holdet, der går på banen. Hele stafetten varer faktisk 24 timer. Det er en måde at vise på, at man står sammen med vores fighters hele døgnet. Både i livets lyse og mørke timer.”

Hvordan er det, at Niclas og Tony’s støtter op?

Niclas: ”Vi laver maden til fighterne. Sådan kort og godt”

Karin: ”Der er mange forskellige hold til stafetten. Niclas vil lave mad og give fighterne en særlig oplevelse. Tony’s har været så søde at sponsorere råvarer, så vi kan lave mad til ca. 40 af dem.”

Niclas: ”Det bliver en frokost med forret og hovedret. Bare noget simpelt, italiensk og velsmagende med udgangspunkt i det, vi laver til hverdag her på Tony’s. Måske noget Vitello Tonnato og en lækker caprese med mozzarella og tomater.”

Karin, hvad er det bedste ved din søn?

”At han er min, og at han har altid støttet op om mig.”

Niclas, hvad er det bedste ved din mor?

”Åh, det er sgu svært at sætte ord på. Det er ikke noget, man kan opsummere i en enkelt sætning. Men hun har altid har været der for mig. Også med sin mad.  Mors mad er det bedste, og jeg har aldrig manglet noget.”

Læs mere om Stafet For Livet, og hvordan du kan være med til at gøre en forskel via www.stafetforlivet.dk/stafet/tarnby

3 steder på 1 aften: Her er menuen til Madklubbens store Food Crawl i Indre København

3 steder på 1 aften: Her er menuen til Madklubbens store Food Crawl i Indre København

Søndag den 20. august 2017 går startskuddet til den helt store foodie-rundtur i hjertet af København. Spis forret på én restaurant, hovedret på en anden og dessert et helt tredje sted.

I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival giver vi dig en unik chance for at spise på Bistro Royal på Kongens Nytorv, Tony’s i Havnegade og Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade på én og samme aften. Du og dine gæster vælger selv, om I tage turen mellem de forskellige steder til fods eller på cykel.

Der er stadig billetter at få til det storstilede arrangement. En plads til Food Crawl-middag koster kun 300 kr. og inkluderer et glas velkomstbobler. Klik her, hvis du også vil med.

Vi er nu klar til at løfte sløret for aftenenes menuer. Vi skriver det i flertal, da menuen afhænger af, hvilken rute du vælger. Se alle de lækre retter herunder. (I tvivl om, hvad det helt præcist betyder med forskellige ”ruter”? Så læs mere om eventet her.)

Rute 1:

Forret på Bistro Royal:
Rimmet laks med rygeostcreme , saltet agurk, kørvelemulsion og maltcrumble

Hovedret på Madklubben Bistro-de-Luxe:
Kylling stegt på ben med forårsløg, løgcreme og hønsebouillon med røget spæk

Dessert på Tony’s Havnegade:
Sundae med nutella, hasselnødder og bagt hvid chokolade

Rute 2:

Forret på Madklubben Bistro-de-Luxe:
Oksetatar med syltede asier, karsemayo og sprødt

Hovedret på Tony’s Havnegade:
Risotto med ærter, mynte og kulmule

Dessert på Bistro Royal:
Vanilje-panna cotta med hindbærgelé, friske hindbær, rød skovsyre og hvid chokolade

Rute 3:

Forret på Tony’s Havnegade:
Vitello tonnato – kalveinderlår med tunsovs, kapers og syltet citron

Hovedret på Bistro Royal:
Pandestegt striploin med grillet løg, bearnaise og gyldne fritter

Dessert på Madklubben Bistro-de-Luxe:
Jordbær, honningguf, flødeis og karse