Velkommen til Tony’s Havnegade                                                               

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på menukortet hos Tony’s. For enden af Nyhavn og et stenkast fra Inderhavnsbroen diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.


And the winner is..

And the winner is..

Stort tillykke til Anders Buch, som er den heldige vinder af vores Le Creuset-konkurrence og dermed af en fransk, fantastisk og fin støbejernsgryde!

“Jeg vil lave langtidsbraiseret lammeskank med hvedekerner og masser af årstidens rodfrugter – det passer vist perfekt i sådan en gryde!” skrev han, og ja – det gør det!

Derfor er denne lækre sag til en værdi af 1.499 kroner på vej til ham med posten!

Félicitations!

Kærlig hilsen Le Creuset & Madklubben.

Et lille sneak peak på vores nyåbnede Tony’s

Image-2Image-1Så er Tony’s i Havnegade atter åben efter at have gennemgået en tre uger lang og tiltrængt makeover. Se et par snapshots af de nye, hyggelige lokaler her, eller – endnu bedre – kig forbi og få en bid brød!

Vi har også ryddet lidt op i menukortet, hvor vi bl.a. har tilføjet en charcuterie-dimension, så vi nu udover signaturretterne som vitello tonnato, spaghetti & meatballs og risotto i forskellige variationer m.m. også har et flot udvalg af italienske pølser, skinker og andre skønne antipasti  på kortet. Fremover kan du desuden vælge én ret fra 100 kroner, 2 fra 150 kroner, 3 fra 200 kroner og 4 fra 250 kroner – akkurat som du kender det fra Madklubben Vesterbroog Madklubben Bistro-de-Luxe.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

When the moon hits your eye like a big pizza pie..

When the moon hits your eye like a big pizza pie..

That’s amore!

Tony’s i Havnegade genåbner i aften efter at have gennemgået en omfattende ombygning. Lokalerne var nemlig begyndt at bære præg af, at vi, da vi åbnede restauranten for fire år siden, havde et håndværker-budget på omtrent otte røde rejer og en bøjet gaffel. Dengang trak vi selv i arbejdstøjet og legede byggemænd, og det fungerede fint. Men fordi vi ønsker, at de næste fire år bliver lige så gode som de forgangne, har vi givet restauranten en tre uger lang og tiltrængt makeover, så Tony’s nu fremstår knivskarp og nybobbet med et stort, flot køkken i entré-etagen i stedet for på førstesalen, nyrenoverede gulve plus lækre, nye toiletfaciliteter.

Samtidig har vi tilføjet en charcuterie-dimension til menukortet, så vi nu udover signaturretterne som vitello tonnato, spaghetti & meatballs og risotto i forskellige variationer m.m. også har et flot udvalg af italienske pølser, skinker og andre skønne antipasti  på kortet. Fremover kan du vælge én ret fra 100 kroner, 2 fra 150 kroner, 3 fra 200 kroner og 4 fra 250 kroner – akkurat som du kender det fra Madklubben Vesterbro og Madklubben Bistro-de-Luxe.

Følg med her på siden, når vi i aften liveblogger fra åbningen og afslører de nye, flotte lokaler, eller – endnu bedre – kom ned forbi og få en bid brød med!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Tre hurtige til sommelier Nana Wad

Tre hurtige til sommelier Nana Wad

Du har udgivet bogen ‘Kend din vin, kvinde – og nyd den med større glæde‘. Hvorfor?

Fordi jeg har oplevet, at der er behov for et opgør med den noget forstokkede og konservative opfattelse af, at det at have forstand på vin kræver en masse teknisk eller akademisk viden og name-dropping af Château-navne, og at det i øvrigt er noget, mænd mest har forstand på. Sådan synes jeg ikke, det hænger sammen.

Hvilke tre vine foretrækker du selv, og hvad er deres karakteristika?

Det er et tricky spørgsmål, da min påstand er, at en god vin er en vin, der passer til personen, humøret og stemningen, og at det derfor varierer enormt. Men jeg kan grundlæggende godt lide ”ærlige” vine, og som årstiden er nu, kunne det være en fyrig, spansk Tempranillo eller en sydfransk hvidvin, fordi de er så vinteragtige, selvom de er hvide. Det er de sydfranske hvidvinsdruer, der giver vinene en form for lækker voldsomhed, der passer til vinteren.

Men ellers er jeg som så mange andre vin-aficionados hovedkulds forelsket i Pinot Noir-vine – både de fornemme fra Bourgogne og de mere sexede typer fra f.eks. Californien. Jeg kan også altid drikke velplejet Riesling, og Barolo virker også stort set altid nærmest beroligende på mig – dog mest om efteråret, når der er fugt i luften.

Hvis du nu f.eks. bestilte en tun-tatar på Madklubben Admiralgade eller en portion spaghetti & meatballs på Tony’s – hvilke vine på restauranternes respektive vinkort ville du så vælge at drikke til?

Til tunen ville jeg klart vælge jeres Grüner Veltliner, fordi det er en klassisk, lidt anarkistisk vin, der minder om Riesling – den er dog mere sprælsk, fordi den har noget i sig, der minder om vilde, grønne urter. Da tun er en meget kødfuld fisk, må vinen ikke blive alt for slank, for så styrter den sammen under den mørke fisk, og derfor er den hér hvidvin et ideelt valg.

Til jeres spaghetti & meatballs ville valget falde på Den lille Supertoscaner, Il Ghizzano, pga. dens syre, lette sødme og pæne krydrethed, som passer usædvanlig godt med det, som denne ret smager mest af – nemlig tomat.

Læs flere interviews her..

Trommehvirvel, tak!

FOTO - BELLEVUE

Vi lovede jer forleden, at vi snart ville løfte sløret for et nyt projekt, og vi er ellevilde og stolte over at kunne fortælle, at Madklubben nu åbner på Strandvejen ved Bellevue i Arne Jacobsens smukke, ikoniske bygning fra 1936.

Her – klods op ad teateret, stranden, Dyrehaven og Bakken – vil du fremover kunne få god mad og drikke til fornuftige penge i lækre omgivelser.

28. januar slår vi nemlig dørene op for Madklubben Bellevue, hvor du kan finde det, vi kalder ‘Madklubbens Greatest Hits’. Her kan du nemlig få de signaturretter, du kender fra vores andre restauranter: fisken fra Frederiksstaden, risottoen fra Tony’s, côte de boeuf’en fra Pilestræde, cheeseburgeren fra Vesterbro, muslingerne fra Admiralgade, desserten fra Tivoli – og mange andre lækkerier.

Så kig forbi inden teaterforestillingen, efter en tur i skoven eller en dag på stranden. Madklubben Bellevue er dit nye, lokale stamsted. Her, du spiser med familien eller vennerne en hyggelig, rolig tirsdag såvel som en vild, våd lørdag. Det er her, du kommer for at nyde naturen, kulturen, havet, den friske luft – og ikke mindst god mad!

Book dit bord her – vi glæder os til at byde dig velkommen!