Velkommen til Tony’s Havnegade                                                               

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.


Tre hurtige til skuespiller Ellen Hillingsø

Tre hurtige til skuespiller Ellen Hillingsø

Hvilke råvarer kan du ikke leve uden? 

De ingredienser, jeg nødigst vil undvære, er de helt elementære af slagsen, nemlig salt, hvidløg og olivenolie. Jeg har en faible for det italienske køkken!

Hvordan ser den perfekte lørdagsmiddag ud?

Det bedste lørdagsmåltid nydes i gode venners lag, efter at min mand har stået i køkkenet hele dagen og kogt fond og sous-videt kød og grøntsager, f.eks. kronhjorte-mørbrad og spidskål, mens jeg har siddet i sofaen og læst avis. Jeg synes, at venner, familie og god vin er med til at fuldende oplevelsen af den perfekte lørdagsmiddag.

Kan du anbefale en restaurant i udlandet?

Nogle af de dejligste måltider, min mand og jeg har nydt, har været på vores yndlings-restaurant i Rom, Restaurant Cesare. Her får man alt godt fra havet i bedste italienske stil, blandt andet pasta con vongole, som er pasta med hjertemuslinger, enkle kødretter og grøntsager. Enkelt, aldrig overlæsset eller overtilberedt, og altid meget, meget lækkert!

Er du også vild med italienske lækkerier, så besøg os på Tony’s!

Læs flere gastro-interviews her!

Kender du Tony?

Kender du Tony?

Han er vores newyorker-italienske lillebror. En gangster-kok, som elsker alt godt fra moderlandet. Linguini, risotto, gnocchi, vitello tonnato, panna cotta og tiramisu. Alle retter, der slutter på en vokal, er lige noget for ham! Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs. Og så laver han den i øvrigt, så englene synger, med en generøs håndfuld skøn revet parmigiano på toppen!

Tony’s kan lide maden enkel, perfekt tilberedt og sovset ind i velsmag – og det kan vi også! Du finder Tony’s i Havnegade 47, få meter fra vandet. Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Så er der nye menuer på alle restauranterne!

Så er der nye menuer på alle restauranterne!

Det er ikke jul endnu. Men julemåneden nærmer sig stille og roligt, og mange af jer er begyndt at reservere borde til årets julefrokoster på Madklubben og Tony’s. Så i dag siger vi farvel til vores sensommerretter og introducerer de fantastisk lækre menuer, som vores hold af knalddygtige køkkenchefer har tryllet frem til årets sidste to måneder. Vi tør godt garantere, at det bliver en fest!

Se de forskellige menuer på restaurantsiderne og book dit bord her. Husk, at vi kan skræddersy den perfekte julefrokost til dig og dit selskab, uanset om I er en lille gruppe venner, der skal i byen, eller 200 kolleger, der vil runde året af med en god middag. Vi ser frem til de mange fine julefester og middagsforsamlinger, vi får glæden af at betjene i år!

Vi kan næsten ikke vente til næste uge, hvor vi introducerer nye, lækre retter på alle restauranterne. På Tony’s Vesterbro glæder vi os bl.a. til at sætte tænderne i en portion confiteret and med pære, selleri, valnødder og orangesovs. Kigger du også ind forbi, når menuerne skifter på tirsdag?