Screendump: TV2 Zulu/Mastiff

Hvis du både er fan af TV2 Zulu-komedieserien Sjit Happens OG Madklubbens internationalt anlagte bistro, Steak Royal på Regnbuepladsen, så kan du opleve to af dine yndlingsting i skøn forening tirsdag den 6. marts.

Restaurantens elegante kælderlokale med sine hvide marmorborde, Børge Mogensen-stole og høje, mørkegrønne træpaneler danner nemlig en rolig ramme om et scenarie, der ellers kan få de fleste til at krumme tæer: Den storforelskede Mads har besluttet sig for at fri til kæresten, Helena, men det går på ingen måder efter planen. Det bliver ikke mindre akavet, da Ane dukker op udenfor restauranten senere på aftenen.

Herudover deltager vores helt egen supertjener, Nadia Nielsen i rollen som… supertjener! Aftenens afsnit har titlen ”Frieriet”, og hvis du ikke kan vente med at se det, kan afsnittet allerede nu streames som forpremiere på TV2 Play. Det kræver dog, at du har et login.

Fristet til selv at besøge Steak Royal? Så tjek restaurantens menukort ud her, og book nemt og hurtigt et bord online efterfølgende. Vi ses på Regnbuepladsen!

PS. Hvis du selv går og planlægger et frieri på en af vores restauranter, guider vi gerne til, hvordan det kan foregå mindre kikset, end det er tilfældet i Sjit Happens. Just saying!