Man skal være ude i god tid, hvis man vil sikre sig en plads på Madklubben Steak i Pilestræde om aftenen. Interessen for store bøffer til små priser er stadig enorm, når mørket falder på, men til gengæld er der lidt bedre plads i restauranten, når vi serverer frokost fra mandag til lørdag.

For at sprede rygtet om det lækre frokostkort på Madklubben Steak, giver vi lige nu 25% frokostrabat til alle, der regrammer dette billede fra Madklubbens Instagram-profil og viser det til tjeneren.

”Hvad betyder det lige at regramme et billede?” tænker du måske, og svaret er, at du via din Instagram-profil deler billedet enten via en repost-app eller ved at downloade billedet til din telefon og uploade det på din egen konto. Bruger du ikke Instagram? Så kender du helt sikkert nogen, der gør. Hvis vedkommende regrammer billedet, kan du krydse fingre for at blive inviteret med som gæst. Rabatten gælder nemlig alle om bordet – også selv om det kun er én i selskabet, der har regrammet.

Tilbuddet gælder til frokost i hele februar måned 2017, og du kan endda benytte det flere gange. Tjek hele frokostmenuen på Madklubben Steak ud her, og book bord før alle andre ved at klikke her.