”True love is rare… like a good steak” – Jarod Kintz, amerikansk forfatter

Madklubben Steak har siden 2010 serveret kødkærlighed til sympatiske priser, og det er et koncept, vores gæster kan forstå. Uanset om kalenderen skriver tirsdag eller lørdag, er det 2-etagers bøfpalads i Pilestræde pakket til randen, mens grillen kører på højeste blus.

Derfor har vi udvidet åbningstiderne, så endnu flere kvalitetsbevidste kødspisere kan få saftige udskæringer på gaflerne. Fra mandag til lørdag åbner restauranten nu allerede kl. 17 – perfekt, hvis du gerne vil gå direkte fra kontoret til middagsbordet, hvis børnene skal med i byen eller hvis du skal nå i biffen eller teatret, efter sidste bid er indtaget.

Det er samme menukort, der gælder allerede fra kl. 17, hvor du har mulighed for at skræddersy din helt egen 3-retters steak dinner fra kun 300 kr. Se hele menukortet her, som blandt andet byder på nyheder som tun-sashimi, hummerbisque og taskekrabbe i selskab med alle de velkendte bøffer.

Der er rift om pladserne på Madklubben Steak, så vi anbefaler varmt at booke bord på forhånd. Vi ses i Pilestræde i hjertet af København!