Selvom Alabama Social ved Sortedam Dossering primært beskæftiger sig med madtraditioner fra de amerikanske Sydstater, kaster vi ofte vores kærlighed efter andre inspirationskilder fra det vidstrakte land mod vest. Det gælder for eksempel være en smørret R’n’B-superstjerne som R. Kelly.

Hans albumcover fra 2015-udgivelsen ”The Buffet” ligger til grund for Alabama Socials sommerdessert, der – ligesom coveret – er en cremet omgang med masser af bær og røde nuancer. Herligheden er døbt ”Kell’s Parade” efter R. Kellys koncerttour for en årrække tilbage.

Når du bestiller en ”Kell’s Parade” kan du glæde dig til en syndig chokolademouse lavet på hvid Vahlrhona-chokolade, et køligt tungekys fra den friske hindbærsorbet og en sprød top af marengs med hindbærstøv. Det er snasket og sommerligt på den helt rigtige måde!

Scor desserten som en del af din byg-selv-menu, som udløser 3 retter fra kun 300 kr. Du kan se hele menukortet her, og booke bord til din næste amerikanske smagsoplevelse via vores online-system lige her.