Sommer bringer mange dejlige ting med sig, som vi kan glæde os over. Varmere temperaturer. Længere og lysere dage. Højt humør. Men faktisk er det lige før, at det bedste af det hele er udgjort af en simpel, sommerfrisk og sæsonbetonet favorit: Aspargesen. Grønne, hvide og ja selv røde asparges – på Madklubben Steak kan vi ikke få nok!

Sommerfornøjelserne er naturligvis også flyttet ind på menukortet, hvor du til forret kan vælge vores smørpocherede hvide og grønne asparges med en let hollandaise, frisk dildsalat og en sort peber med spark i. Og er du ekstra sulten efter solskinsfornemmelser? Så pyntet vi glædeligt din favorable forret med perfekte, pink og håndpillede rejer for blot 25 kr. ekstra.

Lad forretsfavoritten tage den af din komplette menu til blot 325 kr., og gå evt. all in med en af vores skønne sommercocktails at skåle i. Er du nysgerrig på menuen? Så kan du tage et nærmere kig på herlighederne lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne bøfhus i Pilestræde!