Madklubben Frederiksbergs nye all day menu har noget for en hver smag. Er du til det lækre? Det lune? Det kolde? Det kreative? Det syndige? Det sunde? Her serveres alt fra Croque Madame til Frederiksbergburger til avocadomadder til bœf béarnaise. Hele dagen lang. Men lad os holde os ved det sunde et øjeblik. Det behøver nemlig bestemt ikke være en kedelig affære!

Madklubben Frederiksberg finder du vores chiagrød, der formår at binde bro mellem både det søde, syndige og sunde. Spækket med antioxidanter, vitaminer, mineraler, for ej at glemme kostfibre og omega-3-fedtsyrer, virker den geniale grød næsten for god til at være sand. But no need to worry. Helseherligheden rører vi op med en økologisk skyr og polynesisk vanilje for sødme. På toppen pynter en bærkompot af solbær og brombær samt sprød granola af mandler, sesam, gryn og et skvæt akaciehonning. Resultatet: En farverig favorit rig på smag og sommerfornemmelser.

Kig forbi Madklubben Frederiksberg og nyd vores chiagrød uanset om du er i morgenhopla eller søndags-slappe-stemning. Med vores all day menu serverer vi morgen- og frokostretter hele dagen i tidsrummet kl. 09.00 – 16.00. Sulten? Book et bord online nemt og hurtigt lige her.