På Madklubbens restauranter hylder vi gerne de klassiske danske retter og madtraditioner, og alt lige fra tarteletter over smørrebrød til kalvefrikassé får nyt, velsmagende liv på tværs af vores familie af spisesteder.

Bistro Royal på Kongens Nytorv er et godt eksempel, hvor rørt tatar med æggeblomme, flæskestegssandwich og biksemad hører til blandt menukortets favoritter. I samme genre finder du lige nu en af vores helt store cravings: Klassisk, luftig og syrlig citronfromage, som mormor plejede at lave den. Det smager altså bare lidt af sommer her i slutningen af vintersæsonen.

Der ryger både citronskal, citronsaft, pisket ”æggesnaps” med sukker, flødeskum og husblas i blandingen, inden den ryger på køl. På tallerkenen får mormorklassikeren alligvel lige en nymodens opgradering i form af sprøde lakridsmarengs-flager og brændt hvid chokolade-crumble, som giver et fantastisk, sødligt og toastet modspil til citronsmagen.

Bistro Royals citronfromage fås både til frokost og aften for en flad halvtredser helt frem til og med den 6. marts. Dagen efter, den 7. marts, lander et helt nyt forårsmenukort på Kongens Nytorv. Glæd dig!