De bedste ting i livet er dem, vi kan dele med folk, vi har kær. Det er også tanken bag Steak Royals moppedreng af en delebøf: Côte de Boeuf. Selv kalder vi den for ”bøffernes konge”, og der er rigeligt til to personer i en enkelt udskæring på ca. 1 kg. med ben.

På Steak Royal kan man sammensætte sin egen 3-retters menu for 300 kr., og vil man prøve kræfter med Côte de Boeuf’en til hovedret, koster det 100 kr. ekstra pr. person.

Côte de Bœuf er faktisk en rib-eye steak men skåret af den ende af ribbenene, som sidder tættest på skulderen, hvilket gør bøffen mere fedtmarmoreret og dermed giver markant mere smag sammen med en fastere struktur i kødet. Vi har, sammen med vores slagter, udvalgt de absolut bedste dyr, som bruges til vores Côte de Bœuf. Dyrene er danske og af racen Angus eller Hereford. På Steak Royal pandesteges bøffen medium/rare – det tager ca 25 minutter. Men det er hele ventetiden værd!

Fristet? Se på menuen, hvad du kan få af tilbehør til din bøf, og book bord nemt og hurtigt online ved at klikke her. Vi ses på Steak Royal!