Sikke et vejr! Solen står højt på himlen, og smagen af sommer er lige, hvad vi har lyst til at sætte tænderne i. Et godt råd? Sving forbi Madklubben Vesterbro, hvor forårs- og forsommermenuen er spækket med at væld af både farver, fristelser og fornøjelser.

Vores cremede aspargessuppe er ingen undtagelse. Den smagfulde suppe på hvide asparges sender dig direkte tilbage til mindet om sommerhusture, barndomsidyl og mormors hyggelige stue. Og med selskab af friske ærteskud, forårsgrøn ramsløgsolie og knasende sprøde hvidløgscroutoner af briochebrød udgør den gennemførte garniture prikken over i’et i den favorable forret.

Lad den sommerskønne suppe tage del i din 1, 2 eller 3-retters middag på Madklubben Vesterbro til henholdsvis 125, 200 eller 225 kr. På menuen finder du også andre uimodståelige, sæsonbaserede serveringer – lad dig friste med et nærmere kig lige her. Ses vi til suppe, skønt selskab og solskin på Vesterbrogade 62? Så kan du booke et bord nemt og hurtigt online ved at klikke her.