I små to uger har Gran Torinos stenovn nu b(r)agt uimodståelige pizzaer til verden fra den nye adresse på Sortedam Dossering 5. Det fornyede koncept med en ”byg-selv-3-retters-menu” fra 200 kr. er blevet taget godt imod, og mens der er forskellige genrer af forretter og desserter at vælge mellem, er én ting sikkert: Du skal have pizza til hovedret!

Men hvilken pizza? Gran Torinos menukort byder på hele 10 forskellige af slagesen, og lige for tiden er der én i særdeleshed, som vi er HELT pjattede med: Crispy Glover.

Pizzaen er inspireret af det ikoniske spisested, Roberta’s, som ligger i Brooklyn i New York. Det populære og verdenskendte ”neighborhood pizzeria” har gået sin sejrsgang siden åbningen i 2008. En af de mest hypede pizzaer er netop  deres ”Crispy Glover”, som – foruden den lækre og lidt seje surdejsbund – består af tallegio-ost, svinekæbe skåret i tynde skiver, brødkrummer og løg.

Der er tale om en vaskeægte smagsbombe, som man nemt kan gå hen og blive afhængig af. Så er du advaret! Bliv klogere på Crispy Glover og alle hans venner på Gran Torinos menukort lige her.

PS. Hvis du ikke er helt sulten nok til at spise 3 retter eller bare trænger til noget pizzakærlighed på middagsbordet derhjemme, så kan alle restaurantens pizzaer fås som take away til 85 kr. pr. stk. Ring 38 41 41 65 og tryk 3 for at bestille.