Hvad er sommer for dig? Grill-hygge? Lange og lyse aftener? Familietid? Solskin? På FOOD CLUB nikker vi med på alle overstående sommerfavoritter, men en helt særlig plads i vores hjerter er og bliver reserveret til vores nr. 1 favorit: BBQ-sauce! Åh ja. Den søde, krydrede og smagfulde sovs, der uanset hvad den pryder, giver en helt speciel smag af skønne og solrige sommerminder. Dét kan vi lide. Derfor har vi også oppet tag-selv-bordet med vores svinekæber i BBQ-sauce. For glade for grønt, dét er vi bestemt her på FOOD CLUB, men vi må nu heller ikke glemme vores forkærlighed for lækkert, mørt og smagfuldt frilandskød.

Vores svinekæber byder på delikate smagsoplevelser, når du nyder dem i selskab af tag-selv-bordets andre fristelser. Måske en omgang sprøde fritter? En frisk, grøn sommersalat? Vores kartoffelsalat med et twist? Eller måske bare på egen hånd? Beslutningen er helt op til dig!

Har vi pirret nysgerrigheden (og smagsløgene)? Tag et kig på vores fulde menukort lige her, eller skynd dig ind og book bord til din næste spiseoplevelse ved at klikke her. Vi glæder os til at byde dig velkommen på FOOD CLUB!

FOOD CLUB FOOD CLUB FOOD CLUB