Der findes få råvarer, der er så alsidige som laksen. Den kan bages, ryges og dampes, laves til mousse, tatar og rilette og så er den populær i køkkener lige fra USA over Frankrig til Japan. Laksen er i den grad en gastronomisk celebrity, som kan lidt af hvert. Lige nu er den for eksempel trukket i friske forårsklæder på Madklubben Bistro-de-Luxe, og vi kan slet ikke få nok at den frække fiskeret.

På det spritnye menukort er laksen at finde på forretssektionen i form af en tatar lavet på hele to forskellige afskygninger af den rosa fisk: Fersk og røget. Det giver en cremet og let smagsoplevelse med en kant af røg og dybde. Tataren får selskab af en sauce på brunet smør, citrus og soya, inden den toppes af med skinnende ørredrogn og små, sprøde kugler af frisk radise. Det bedste af det hele? Den koster kun en flad halvtredser.

Hvis du er til enkel og ærlig velsmag med masser af laks på tallerkenen, så er det med at rubbe neglene og sætte kursen mod Store Kongensgade nummer 66. Tjek menukortet ud for inspiration til, hvad du skal spise til hovedret og dessert, og glem ikke at booke bord forlods.