Der er masser af fristelser på Tony’s første menukort i 2016. Stegt jomfruhummer, cremet toscansk vintersuppe, helstegt lammekrone med citron og mandler og fettucine alfredo med confiteret kyllingebryst er blot nogle af de nyheder, der kan få enhver new yorker-gangster til at sukke efter mamas kødgryder.

Alligevel er det menukortets måske mest simple kombination, der får os til crave et visit i Havnegade denne uge (og sikkert også de følgende uger). Tomat og mozzarella – mere klassisk bliver det ikke. Men i Tony’s nye forretsversion er klassikeren blevet opgraderet med parmaskinke, cremet burrata-mozzarella, bagte cherrytomater, kapers og sprød rasp. 70 kr. og herligheden er din.

Hvis du stadig mangler at finde ud af, hvad du skal have til hovedret og dessert, så kan du tjekke det spritnye menukort ud lige her. Glem ikke at booke bord, for der kan være rift om pladserne i Tony’s stemningsfulde madhule for enden af Nyhavn.