Forestil dig en varm sommerdag. Og ja. Vi ved, at det er svært på en sjasket slud-dag som i dag. Men du ved. En af dem hvor glæden topper, når smeltet vaniljeis drypper fra hagen, og du får hjernefrys, når du tager en lidt for stor bid af din kære Københavnerstang. – Den ikoniske ispind med en farve der skriger sommer og sol samt et genialt smagsmix af sød flødeis med frisk sodavandsis on top. Hvad hvis vi fortæller dig, at du ikke behøver vente flere måneder for at tilfredsstille disse læskende længsler?

Sol kan vi desværre ikke love, men en Københavnerstang på steroider finder du stensikkert i vores passionfruit sundae på Madklubben Østerbro. Med sød vanilje og eksotisk syrlighed har vi skabt en deluxe dessertfavorit ved en base af kokosis med dertilhørende ristede kokosflager, passionsfrugt, braiseret ananas og sød marengs på toppen.

Og frygt ej for ikke at nå at smage herligheden, inden vi skifter til vores forårsmenu d. 20. marts. Vores sommerlige sundae her er blevet en sådan favorit, at vi allerede nu har reserveret en plads på dessertkortet i anden omgang. – For denne herlighed her er vi slet ikke klar til at tage afsked med endnu! Kan du heller ikke vente? Book et bord til lidt syndig smag af sommer nemt og hurtigt online lige her.