På Hanzō kan vi ikke huske, hvornår vi sidst har set skyer på himlen og hørt regn på ruden i løbet af denne danske sommer. Selvom sommer og sol uden tvivl er skønt, så er det nu alligevel også meget hyggeligt, at man igen kan putte sig med en trøje og nyde noget varmt at drikke eller spise.

Prisen for en craving der omgående har sat sig i vores madglade hjerter, den går til Hanzōs ramen-suppe, som lige nu er at finde på den aktuelle aftenmenu. Vores ramen serveres med braiseret svinenakke, sluprende nudler, spøjse enokisvampe, friske rødløg og pyntende koriander på toppen. Resultat: En velsmagende og farverig sommerspise, der varmer både mave og sjæl. Ønsker du en vegetarisk servering, kan vores ramen naturligvis også serveres efter disse præferencer.

Hanzōs ramen kan blive en del af din 1, 2 eller 3-retters middag fra henholdvis 125, 200 eller 225 kr. Du kan tage et nærmere kig på vores menukort ved at klikke her, eller skynde dig ind og booke et bord til din næste asiatiske spiseoplevelse lige her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hanzō!