Sig ”appelsiiiin!” Der er nok at smile over, når en af Madklubben Nørrebros mest populære desserter rammer bordet med en fristende blanding af søde, syrlige, cremede og saftige elementer. Hvis du har cøliaki, er der desuden en stor ”added bonus”: Appelsinkagen med krydderis er nemlig helt og aldeles glutenfri.

Selve kagen laves ved at blende hele appelsiner henkogt med kardemommekapsler sammen med mandelmel, bagepulver, brun farin, sukker og æg. Selv den møre skræl fra citrusfrugterne blendes med, hvilket er med til at give kagen en smule frisk bitterhed. Når den færdigbagte kage anrettes på tallerkenen, overhældes den med en sirup af kogelagen, som er blevet reduceret i mængde og forstærket i smag.

Under kagen smøres vores hjemmelavede “orange curd”, og anretningen færdiggøres med en kugle krydderis skabt med kærlighed, kardemomme, kanel og ingefær af vores gode venner og leverandører fra Selmas Hjemmelade Is i Hellerup.

”Appelsinkage med krydderis” fås som en del af Madklubben Nørresbros faste menukoncept, hvor du selv sammensætter 3 retter fra kun 200 kr. Rækker sulten ikke helt så langt, kan du også nøjes med 2 retter fra 150 kr. eller en enkelt ret fra en flad hundredelap. Se hele menukortet fra restauranten her, og book bord nemt og hurtigt online ved at klikke her.

Psssst! Glem heller ikke, at du kan få alle 3 desserter fra menuen for kun 50 kr. ekstra. Den perfekte løsning, hvis du har en særligt dominerende sød tand!

IMG_6562