Madklubbens madglade italiano-gangster elsker simple støvlelandsklassikere med et moderne new yorker-twist. Det betyder, at der for eksempel altid er spaghetti meatballs, vitello tonnato og tiramisu på menuen. Men Tony’s i Havnegade byder på meget mere end pasta og kaffeholdige desserter – han elsker nemlig også møre og saftige kødretter i flere forskellige afskygninger.

Det kunne for eksempel være den forårsfristende, stegte lammekrone med rosmarin, hvidløg og pistachienødder. Lige nu, er det dog Tony’s oksecuvette, vi craver. Glæd dig til skiver af grillet, mørt oksekød serveret med en smagsmættet løgpuré, samt stegte, sødlige Tropealøg fra sydligste støvlespids af Italien. Det hele bindes sammen af en herligt “sticky” og indkogt balsamico-gastrique.

Tony’s oksecuvette koster 50 kr. i tillæg til grundprisen på 200 kr. for 3 retter. Er du mere til en af vores andre italienske hovedretter, kan du gå på opdagelse i menukortet her. Vi slutter lige af med en lille stemnings-GIF fra tilblivelsen af ugens craving herunder. That’s amore!