Kender du det, når du virkelig har én helt specifik craving? Og den bare ikke kan ignoreres? Dét gør vi i hvert fald, og i denne uge falder vores cravende kærlighed på Tony’s Havnegades ”Linguine Cozze”.

Lad os præsentere: En symfoni af smagsnoter der udfordrer dine smagsløg med favorabel linguine, havfriske blåmuslinger, let muslingesauce for ej at glemme et spicy kick fra krydret n’duja-pølse og karakteristisk fennikel på toppen. Resultatet er en voluminøs, indbydende og kreativ gastronomisk sammenføring, der virkelig får mundvandet til at løbe! Bedst af alt? Anretningen serveres som hovedrollen i din 3-retters menu for så lidt som 225 kr.

Har indlægget her resulteret i omgående linguine cozze-cravings? Så kan du booke bord til din næste spiseoplevelse på Tony’s Havnegade lige her. Men skynd dig! Vores sæsonskift på menuen venter lige om hjørnet, så hvis du skal nå at smage på herligheden, skal det være inden d. 26. juni. Vores menukort byder naturligvis også på en væld af andre italienske specialiteter, og du kan tage et nærmere kig på hele molevitten her.

Vi ses på Tony’s Havnegade!

Tony's Havnegade  Tony's Havnegade Tony's Havnegade