Sommeren er grøn, sommeren er saftig og sommeren er fuld af velsmag på Madklubbens restauranter. Selvom vi på ingen måde er fanatiske omkring plantebaseret kost, er der ingen tvivl om, at vi selv er blevet gladere for at spise kødfrit i løbet af de seneste år.

Det kommer til udtryk på alle vores spisesteder, hvor du finder lækre, grønne retter på menuen, uanset om der er tale om et steakhouse, en bistro eller et pizzeria. Lige nu er der særligt to kreationer, vi har forelsket os i:

”Creme Ninon”-ærtesuppe på Madklubben Steak:

Det dufter og ser ud af sol og sommer, når den klassiske, kølige suppe lavet på grønærter og mousserende vin hældes over friske ærter, ristede mandler, dild og rørt fløde. Smagen rammer plet, og hvis du er flexitar, kan du sagtens følge den grønne ouverture op med en god bøf.

PS. du kan også få den klassiske Creme Ninon på Madklubben Frederiksberg lige nu.

Grillet savoykål med asiatiske elementer på Madklubben Vesterbro:

Hvis der er en smagsnuance, der for alvor skriger ”summer in the city”, så er den let forkullede røgsmag, der bor i mærkerne fra en brandvarm grill. Dem finder du på Madklubben Vesterbros grillede savoykål, der får selskab af herligheder som edamamebønner og knuste wasabiærter.

Vi ses til grønne, gedigne og ærlige madoplevelser på Madklubbens restauranter.