Nogle gange behøver det slet ikke at være så kompliceret. Det ved de dygtige folk i vores køkken hos Madklubben Bistro-de-Luxe godt, og vi vil vove at kalde dem eksperter udi at skabe store smagsoplevelser med få virkemidler. Et godt eksempel er en af restaurantens mest populære forretter, hvis hovedelement synger på sit sidste sæsonvers: Den hvide asparges.

vores allerførste restaurant i Store Kongensgade serveres den appetitvækkende urt (jeps, det er teknisk set en urt og ikke grøntsag) på skrigende simpel maner: Velkogte med et drys friskkværnet sort peber og en gavmild skefuld sauce mousseline på siden. Den cremede mousseline byder på ekstra dybe nuancer, idet vi tilbereder saucen med både brunet og røget smør.

Men Madklubben er for alle – både dem, der gerne vil spise på budget og dem, der gerne spenderer lidt ekstra. Derfor fås den simple aspargesforret også med et dekadent twist. Du kan nemlig tilkøbe en hel dåse ægte kaviar – 30 gram for at være mere præcis – for den nette sum af 250 kr. Det lyder måske af meget i Madklubben-regi, men der er faktisk tale om et vaskeægte scoop indkøbsprisen taget i betragtning.

Uanset om du er en foodie med hang til hvide asparges eller en livsnyder med hang til kaviar (eller måske begge dele), så står Madklubben Bistro-de-Luxe klar til at stille dine cravings. Gå på opdagelse i hele menukortet her, og glem ikke at booke bord på forhånd. Vi glæder os til at forkæle dig med 3 retter fra 200 kr.