Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Slut 2017 af med et brag på en af Madklubbens restauranter i København. Vores dygtige kokke har udviklet et festfyrværkeri af menuer, som kan indtages i vores smukke lokaler fra så lidt som 500 kr. pr. snude. Hvis man kender bare en smule til nytårspriserne på hovedstadens spisesteder, så ved man også, at det er lidt af et scoop.

Mens nogle af vores restauranter kører med menuer til 500 kr. og mulighed for tilkøb af vinmenu på siden, har andre steder valgt at inkorporere drikkevarerne som en fast del af menuen, hvorfor prisskiltet her er 1.000 kr. pr. person. På Alabama Social og Bar Next Door giver de den ekstra gas med gode vine og cocktails i lange baner til henholdsvis 1.200 kr. og 1.400 kr. i alt.

Få det fulde overblik over årets sidste aften på Madklubbens restauranter her, og få sikret jeres pladser allerede i dag. Vi ved af erfaring, at de ryger hurtigt. Billetter til Hanzō og Madklubben Østerbro sættes til salg i løbet af de kommende uger.

Så er det efterår: Se billederne af den nye menu på Madklubben Vesterbro

Så er det efterår: Se billederne af den nye menu på Madklubben Vesterbro

Luften bliver koldere, solen skinner fra en sprød, blå himmel (eller også regner det lidt, det kan nok ikke undgås). Hos Madklubben elsker vi efterårssæsonen, hvor det atter bliver tid til karakterfulde hyggeretter, varm suppe og ubegrænset livsnyderi omkring bordet sammen med dem, man holder af. Okay, okay, sidstnævnte har der selvfølgelig også været masser af i løbet af sommeren, men nu rykker hyggen i hvert fald for alvor inden døre igen.

Madklubben Vesterbro er vi helt klar til at tage imod sultne efterårsgæster fra nær og fjern, og som altid er der noget for enhver smag – både for dem, der elsker kød, fantaserer om fisk eller helst bare vil holde sig til det grønne.

Se de fleste af retterne fra den nye efterårsmenu herunder, og gå på opdagelse i alle fristelserne her. Skulle sulten tage over, booker du nemt og hurtigt bord på Madklubben Vesterbro her.

Gravad laks med kærnemælk, kinaradise og peberrod:Madklubben Vesterbro

Tatar af okseinderlår med rødbede, jordnøddemayo og kapers:Madklubben Vesterbro

Kartoffelsuppe med hvidløgscroutoner og syltede porrer:Madklubben Vesterbro

Orientalsk tun med avocado, mango og sesam:Madklubben Vesterbro

Charcuteri – et udvalg af slagtervarer med surt og syltet:Madklubben Vesterbro

Hvedekernerisotto med svampe, parmesan, hasselnødder og bitre salater:Madklubben Vesterbro

Braiseret spoleben af dansk gris med selleri, grillede løg og rødbede:Madklubben Vesterbro

Lammeculotte med ratatouille, grillet squash, og yoghurt:Madklubben Vesterbro

Torsk med palmekål, rød karry, peanuts og rejer:Madklubben Vesterbro

300 gram bøf bearnaise:Madklubben Vesterbro

Efterårsbrownie af *64% valrhona-chokolade med hasselnødder og appelsinsorbet:Madklubben Vesterbro

“Kæmpe Eskimo” Sundae med vaniljeis, solbær og chokoladeknas:Madklubben Vesterbro

Bondepige med slør – æblekompot, rugbrødsdrys og flødeskum:Madklubben Vesterbro

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Okay, så vi ved godt, at du muligvis tænker ”Hvorfor pokker reklamerer de for jul allerede?”, mens sveden begynder at pible af din pande, og du gruer for, hvor længe der mon går, før stormagasinerne er svøbt ind i glaskugler, og supermarkederne bugner af nougat og pebernødder.

Bare rolig, der er stadig et godt stykke tid endnu. Men det er til gengæld nu, der skal bookes bord, hvis du vil være sikker på at få den perfekte dato og det perfekte tidspunkt til julemiddagen med kollegaerne, vennerne eller familien.

Vi har i år samlet alle vores spisesteder på én julet hjemmeside (ja okay, vi overvejede dalende sne og gran i kanten, men for alles skyld er det nok bedst at tage det mere stille og roligt). Her kan I, der er en gruppe på 10 gæster eller flere, gå på opdagelse i klassiske og mere moderne julemåltider og lade jer friste af madbeskrivelserne såvel som de ualmindelig sympatiske priser.

Vi ses på madklubben.dk/jul, og vi ses på Madklubbens restauranter til jul.

Middagsselskab i Virtual Reality: Se de spøjse billeder fra Madklubben Vesterbro

Middagsselskab i Virtual Reality: Se de spøjse billeder fra Madklubben Vesterbro

Mandag den 21. og tirsdag den 22. august kunne de almindelige gæster på Madklubben Vesterbro opleve noget af et særsyn: Flere gange i løbet af aftenerne satte grupper à 10 personer sig til rette ved to borde midt i restauranten iført Virtual Reality-briller og store høretelefoner.

I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival havde vi – i samarbejde med de gode folk fra Khora Virtual Reality i Kødbyen – skabt en 45 minutter lang smagsrejse, som blev krydret med et besøg i fire forskellige alternative virkeligheder. Målet var at undersøge, om duft og smag kunne forstærke følelsen af at ”rejse” et andet sted hen, uden at man på noget tidspunkt behøvede at forlade sin stol.

Første servering bød på en tur i biografen komplet med popcorn iklædt forskellige krydderier. Herefter gik turen til Firenze og Venedig med en tomat- og mozzarellatoppet bruschetta i hånden. Snart efter blev det endnu mere eksotisk med vegetarisk curry serveret ”street food style” på et marked i pakistanske Karachi, inden gæsterne til slut blev sendt på jungle- og strandferie i Brasilien med en eksotisk frugtdrink til at køle ganen.

Se et udvalg af stemningsbilleder fra det mildest talt anderledes middagsselskab her:

Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner venice-grand-canal-water-boats-161907Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Jungle WaterfallKhora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner Khora Madklubben Vesterbro Virtual Reality Dinner

Stor omtale af vores Virtual Reality-koncept i Politiken

Stor omtale af vores Virtual Reality-koncept i Politiken

Der er kun få dage, til Madklubben Vesterbros storstilede VR-koncept løber af stablen i anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival. I samarbejde med eksperterne fra Khora Virtual Reality i Kødbyen har vi skabt en 4-retters snackoplevelse, som følges med hver sit korte visit til en kunstig virkelighed.

De gode folk fra Politiken og iByen-sektionen bad om lov til at teste konceptet, og det er resulteret i en stor, dobbeltsidet omtale i den trykte avis  fredag den 18. august 2017. Ligeledes har konceptet scoret en plads på redaktionens liste over festivalens 10 bedste oplevelser:

”Samarbejdet har til hensigt at at udforske, hvad der sker, når maden, man spiser, befinder sig ét sted, mens resten af ens sanser er vævet ind i en anden, kunstig virkelighed. Hvem ved, måske har man slet ikke lyst til at vende tilbage?”

Den store artikel indeholder massive spoilers, hvis man har købt billet til ”A Taste of Virtual Reality” den mandag den 21. eller tirsdag den 22. august. Er nysgerrigheden for stor, kan den trykte avis findes i en kiosk nær dig. Artiklen ryger også online i løbet af de kommende dage.

Politiken Madklubben