Velkommen til Madklubben Vesterbro                                                     

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængigt af middagen.


Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Kalenderen viser endelig forår – mød frk. Sommer fra Madklubben!

Kalenderen viser endelig forår – mød frk. Sommer fra Madklubben!

Kom med til København V! Vi har nemlig fået en hyggelig snak med en af vores rare restaurantchefer, som gør dig klogere på menu, en god dag og fremtiden på restauranten. Tag godt imod Isabella Sommer Fjerbæk – i årets første forårsmåned!

Hvilket sted skal vi blive klogere på i det her interview?

“Det er da Madklubben Vesterbro!”

All right – hvad er din egen favorit på menuen netop nu?

“Der vil jeg pege på vores braiseret nakkefilet af frilandsgris, i en blomme BBQ med trompethatte, karamelliseret selleripuré og spinat! Jeg kan simpelthen ikke få nok – det er også fordi, jeg meget sjældent braiserer et stykke nakkefilet derhjemme, så den vinder hver gang.”

Hvad tror du, der kommer til at ske hos jer her i 2019?

“Vi kommer til at se nye og spændende retter på kortet, der simpelthen bare smager rigtig godt. Udover det bliver udendørsserveringen skudt afsted for fuld hammer til sommer – og ikke kun med pladserne på Vesterbrogade med iskolde cocktails, men vores take-away univers bliver endnu større, så man kan få et stykke med Madklubben Vesterbro derhjemme i stuen – eller i solen på Islands Brygge.”

Hov – kan du ikke beskrive, hvordan en god arbejdsdag og aften typisk forløber hos jer?

“En rigtig god aften vil vi som ”MKV’ere” (red. Madklubben Vestrobro’ere) betegne som en rigtig travl aften, hvor der helst skal være 600 + gæster, der allerede har booket deres bord. Det giver stadig kriller i maven, fredag efter fredag. Det at være en del af holdet, der kan køre så mange gæster og stadig give high-fives, fokusere på god mad og fed stemning, dét er fedt!”

Hvilket minde står særlig tydeligt i din erindring fra restauranten? 

“Det må være en af mine første aftener i restauranten. Jeg havde fået fri og går forbi et selskab, der er brudt ud i sang med tjeneren og fyrede den maks af. Lige der fik man hurtigt en fornemmelse af, hvad Madklubben kan…”

Må vi se et foto fra restauranten – og fortæl lidt om det.

“Her er August og Philip, der styrer service med hård hånd nytårsaften. Og her er Caroline til sidste års pride, hvor vi diskede op med cocktails til en 50’er til de festglade tilskuere.”

Sommer Sommer

Hvad vil du pege på som værende den væsentligste årsag til, at man skal besøge jer som gæst?

“Det skal man gøre for at mærke, hvordan et dynamisk personale kan løfte hinanden til nye højder og på den måde sikre god service og madoplevelser til alle gæster.”

Slutteligt – hvordan vil du beskrive jeres restaurants DNA?

“Det er vores medarbejdere! Uden vores arbejdssomme og dygtige medarbejdere, som hver eneste aften formår at skabe deres egen personlige service på bedste MKV manér, er vi ingenting. Det dynamiske hold, hvor der er stor diversitet af personligheder, som skaber DNA’et i restauranten – og det er dét, vi er vilde med!”

Rundt om Isabella

Navn: Isabella Sommer Fjerbæk
Alder: 25 år
Bopæl: Frederiksberg
Stilling: Restaurantchef
Har været hos Madklubben siden: 1. november 2017

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Igen i år har vi valgt at være med i restaurantfestivalen, som løber af stablen fra den 8. til den 17. februar – og i år har vi hele seks restauranter med. Konceptet er praktisk talt ens for alle: Hver person får tre gode retter for 210 kroner (+ gebyr) – og menuen er fast, så du blot skal sætte dig til bords og nyde.

Herunder kan du se hvilke restauranter, vi har med i år – og hvad de har på menuen til DinnerDays.

Brasserie Royal

Regnbuen ender på Brasserie Royal, som har Rådhuset som genbo. Restauranten er elegant og klassisk, og under DinnerDays disker vi op med hummerbisque, oksecuvette og æblekompot.

Komplet menu og booking findes du her.

Alabama Social

Vi har bragt de amerikanske sydstater til Nørrebro i form af Alabama Social. I år giver vi dig mulighed for at vælge mellem tre for- og hovedretter. Fristelserne består blandt andet af Tartare Tostada og ceviche til forret samt Cajun Chicken skewers og fiskesuppe til hovedret. Desserten bliver en bestseller i form af vores Apple crumble.

Se flere fristelser, og book dit bord her.

Go West

På Vesterbrogade 62 kan vi garantere et hyggeligt lebend – og plads til over 300 gæster hos Madklubben Vesterbro. Her lever Madklubben-ånden i allerbedste velgående, og under DinnerDays, står menuen på “alt godt fra hele verden” i form af asiatisk laks, oksecuvette og en Bounty sundae til dessert.

Booking og mere information her.

Midt på Kongens Nytorv

Lige på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv finder du endnu et af vores store samlingspunkter: Bistro Royal. Til dette års DinnerDays lyder menuen som følger: Hummerbisque, oksecuvette med rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat samt en delikat chokolademousse til dessert.

Du booker bord lige her.

Have a break – have a steak

Velkommen til Pilestræde 23, hvor du finder Madklubben Steak. Her er den gode smag og det gode kød i fokus, og til DinnerDays kan du se frem til en forret i form af jordskokkesuppe med trøffelolie og hasselnød, som efterfølges af 400 gram kornfodret oksecuvette med bearnaise, fritter og grøn salat, samt en dessert i form af chokolademousse.

Bord og mere information findes her.

Anno 1897 i 8000

I Aarhus har vi til huse i bygning fra 1897, der emmer af historiske vingesus – og nu også Madklubben Aarhus. Under DinnerDays 2019 består menuen af yellowfin tun til forret, helstegt oksecuvette med blandt andet sauce bordelaise til hovedret samt en skøn brownie med mørke bær til dessert.

Mere nyttig information og bord booking finder du her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette års DinnerDays!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Er du en af dem, der bliver i landet, tager kulden til dig og hygger hjemme i vinterferien? Det lyder som en alle tiders idé – og vi har faktisk lidt i (kokke)ærmet til dig. I Madklubben har vi nemlig i år engageret os i både DinnerDays, Dining Week og Gastro Week.

Og hvad betyder det så? Den korte historie går på gode middage og menuer til flotte priser – billigere end normalt. Til gengæld er kvalitet og service helt den samme. Nu er der endnu mere at fejre – og vi håber, at du vil tage del i fejringen!

Få det komplette overblik over vores aktuelle tilbud i vinterferien, hvor du finder dem og hvad du kan glæde dig til på siden her: www.madklubben.dk/vinterferie. Arrangementer er både at finde i Aarhus og i København. Ses vi?