Julecraving: Flæskestegssandwich på Madklubben Vesterbro

Julecraving: Flæskestegssandwich på Madklubben Vesterbro

Få ting smager ligeså meget af jul som kombinationen af saftig flæskesteg med sprøde svær og rødkål. Det er salt, det er sødt, det er syrligt, det er umami, det er ren og skær julelykke! Og hvis man er til julelykke, der kan spises med fingrene, er Madklubben Vesterbros flæskestegssandwich et must-try.

Glæd dig til den velkendte kombination af sprød og saftig gris i selskab med rødkål serveret i en blød briochebolle. Derudover forkæler vi grissebassen med cremet sennepsmayo og en ordentlig skefuld æblechutney. Se det er griseri på første klasse!

Flæskestegssandwichen koster 100 kr. på egen hånd. Men husk på, at du på Madklubben Vesterbro kan skræddersy din egen 3-retters middag fra så lidt som 200 kr. Tjek hele menukortet her, og bliv fristet til en omgang jul på Vesterbro.

PS: Jo, der er rødkål i sandwichen på billedet. Det ligger bare nederst under en vidunderlig dyne af kød, svær og dressing. Velbekomme!

Nu’ det jul på Vesterbro: Se billeder af de lækre retter

Nu’ det jul på Vesterbro: Se billeder af de lækre retter

Madklubben Vesterbro starter 3 valgfrie retter ved bare 200 kr. og som om det ikke er grund nok til at lægge vejen forbi Vesterbrogade 62, er vores største restaurant i familien nu også klar med et spritnyt menukort til de stemningsfulde julemåneder. (Ja, vi tæller dem i flertal, for når byens gader, stræder og butikker er hyllet ind i glaskugler og lyskæder, er juletiden officielt sat igang.)

Tjek også: Billetter til nytårsaften er nu sat til salg

Se et stort udvalg af de lækre nye retter herunder, og tjek hele menukortet på Madklubben Vesterbro ud her. Skulle sulten vokse sig for stor, er det nemt og hurtigt at booke bord lige her.

Jordskokkesuppe (vegetarisk)  med syltede jordskokker, ristede hasselnødder og urter:IMG_5323

Gravad laks med hoisin-sauce, sprøde radiser og anisfrø:IMG_5304

Stegte kammuslinger med vintersalat, saltbagt selleri, frissésalat, lun mayo og valnødder:IMG_5336

Spanske slagtervarer: ”sobrasada” spicy pølse, cecina-skinke, iberico-skinke, stegt chorizo, peberfrugtcreme og lunt brød:
IMG_5355

Tatar af okseinderlår med rødbede, peberrod, jordnøddeolie og kapers:IMG_5365

Hvedekernerisotto (vegetarisk)  med svampe, parmesan, ristede nødder og bitre salater:IMG_5318

Bøf af dansk krogmodnet oksehøjreb – 300 gram med syltede løg, bløde løg, asier og sauce bordelaise:IMG_5313

Confiteret andelår med kartoffelpuré, spæde grønkål og trøffelvinagrette:

IMG_5359

Bagt torsk med stegte persillerødder, persillesalat og muslingesauce:IMG_5329

Helstegt porchetta: Sprød gris på italiensk, lun rødkålsalat, valnødder og sauce med julekrydderier:IMG_5345

Luftig passionsfrugt med mangoiscreme og ananas:IMG_5291

Gateau marcel på 64% Valrhona-chokolade med macarons, orange og syltede appelsiner:IMG_5290

Julesundae med vaniljeis, kirsebærsovs og brændte mandler:IMG_5299

Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Traditionen tro holder alle Madklubbens restauranter åbent på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag, og priserne spænder fra 500 til 1.400 kr. pr. person. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til Madklubben Shop, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Eller klik her og få et samlet overblik over de forskellige priser.

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Bistro Royal

Steak Royal

Tony’s

Alabama Social

Hanzō

Gran Torino

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Mangler du den perfekte vinjulegave til far? Skal der ekstra gode flasker på bordet til julefrokosten? Må boblerne til nytår gerne være noget særligt? Eller er du bare på udkig efter lidt nyt til vinsamlingen derhjemme?

Så kom til Madklubbens store vinloppemarked søndag den 13. november. Vi er I gang med at strømline vinkortene på tværs af vores restauranter, og derfor sælger vi ud af de vine, der ikke længere vil være at finde på menuen. Gå på opdagelse blandt flere tusinde flasker til en værdi af over 500.000 kr. Alle vine sælges til indkøbspris, og du kan derfor spare 30-60% i forhold til butiksprisen. Priserne starter omkring de 30 kr. og løber op til omkring 500 kr. for de helt særlige flasker.

Meld dig til vinloppemarkedet på Facebook her!

Foruden et væld af gode vine vil der også være en portion interiør til salg på loppemarkedet. Her kan du blandt andet score lamper, Eames-stole, diverse møbler, glødepærer, tallerkner, Royal Copenhagen-service, glas og muslingegryder. Vi gør opmærksom på, at Madklubbens medarbejdere får adgang til loppemarkedet mellem kl. 11 og 12, og vi derfor ikke kan garantere, at enkelte, specifikke ting ikke vil være udsolgt.

Loppemarkedet afholdes på Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården. Der kan betales med kontanter og kort. Det er ikke muligt at reservere eller sætte ting til side, og alle køb skal derfor medtages med det samme.

Vi glæder os til at se dig!

PS. Fik vi nævnt, at vores kokke selvfølgelig også er på arbejde? Du kan derfor snuppe en lækker pizza med i handlen, mens du venter i køen, eller som take-away, når turen går videre ud i søndagskøbenhavn.

Hvad: Vinloppemarked + interiør
Hvor: Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården
Hvornår: Søndag den 13. november kl. 13-17
Hvor meget: Spar 30-60% på gode vine.
Hvordan: Fri entré. Betal med kort eller kontanter.

Vesterbro, Steak eller Bistro-de-Luxe? Hold julefrokosten hos Madklubben

Vesterbro, Steak eller Bistro-de-Luxe? Hold julefrokosten hos Madklubben

Inviter kollegaklubben, venneklubben eller familieklubben med på Madklubben til jul. I vores restaurantfamilie finder I intet mindre end 9 forskellige restauranter med hver deres særlige juleselskabsmenu. Er budgettet begrænset og maverne sultne efter klassisk velsmag med et cool og nytænkende twist, så anbefaler vi at booke julefrokosten på et af de 3 steder, der bærer ”Madklubben”-navnet.

Juleselskabsmenuerne gælder til selskaber på 10 personer og derover. Er I færre om bordet, kan I se restauranternes jule-à-la-carte-menuer fra den 8. november her på hjemmesiden.

Madklubben Vesterbro:

Sammensæt en 3-retters menu fra bare 200 kr., eller hop om bord i en af de forkomponerede pakker som f.eks. ”Madklubbens Greatest” med 3 gæstefavoritter til 325 kr. pr. snude eller ”Jul på Vesterbro” med 4 forrygende juleretter inkl. kaffe, avec og sødt til 450 kr. Uanset hvilken vej, I vælger at gå, kan I glæde jer til herligheder som gravad laks ”orientale”, julecharcuteri, andeconfit, saftigt kød, vintersalat, sprød grisesteg, brun sauce, Xmas sundae og mange andre lækre sager.

Gå på opdagelse i juleskabsmenuen fra Madklubben Vesterbro her.

Madklubben Steak:

Vores elegante bøfpalads i Pilestræde holder stilen med deres 3-retters byg-selv-steak-menu, som også gælder til større selskaber Her kan I sammensætte alt fra udskæring over tilbehør til saucer og dessert. Der er naturligvis også mulighed for at opgradere indholdet med små tilkøb hist og her. Vil I hellere læne jer tilbage og undgå at tænke for meget selv, tilbyder Madklubben Steak ”Den Gode Julemenu” med 3 retter, vinmenu og kaffe for 575 kr. pr. person eller ”Den Bedste Julemenu” med 3 eksklusive retter, udvidet vinmenu og kaffe til 895 kr. pr. person.

Se juleselskabsmenuen her, og lad jer friste af kalvetatar, clam chowder, oksemørbrad, stegt pighvar, cremet bearnaise, chokolademousse, juletrifli og mange andre skønne retter til julemiddagen.

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den originale Madklubben i Store Kongensgade byder tre trin ned til en elegant restaurant klædt i varme træsorter og med spændende, arkitektoniske detaljer fra ende til anden. I de stemningsfulde lokaler kan I nyde en 3-retters menu fra så lidt som 235 kr., men mindre I da hellere vil hoppe om bord i ”Den Gode Julemenu” med 3 retter, vinmenu og kaffe til 500 bobs pr. gæst eller ”Den Bedste Julemenu” med 3 dekadente serveringer, storvinmenu og afslutning med kaffe til 895.

Med retter som rodfrugtssuppe med hummerolie, røget laks med kirsebær, frilandsgris, fedtegrever, rosastegt andebryst, vaniljeiscreme og mazarinkage på menuen, kommer I ikke udenom at kigge nærmere på juleselskabsmenuen lige her.ribbon
Føler I jer fristet til at afholde julearrangementet på en af de tre ovenstående restauranter? Eller vil I bare gerne vide mere om mulighederne? Så kontakt vores booking på:

vesterbro@madklubben.dk for Madklubben Vesterbro

steak@madklubben.dk for Madklubben Steak

madklubben@madklubben.dk for Madklubben Bistro-de-Luxe