Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Hos Madklubben sætter vi ikke en alder på – alle er nemlig velkommen hos os! Så om du er oppe i den ældre klasse, i 40’erne, teenager eller helt nede i klapstolen, så svinger du bare forbi os.

Vi elsker vores blandede publikum, og ser også at nogle af vores steder tiltrækker flere børn end andre. Det er for eksempel Tony’s Østerbro, Madklubben Østerbro, samt FOOD CLUB på Nørrebro, som især trækker det yngre publikum. Vi er ret sikre på, at det skyldes vores børnemenu som vi har på Østerbro, samt tag-selv-bordet på FOOD CLUB, som også har små legomænd på buffeten.

Så gider du ikke rigtig stå med opvasken idag – så skal du være hjertelig velkommen til at svinge forbi os. Måske i trænger til lidt ekstra luksus, i en hverdag fyldt med skoleafhentning, beskidt vasketøj og hvad der ellers hører med, i hverdagen med børn. Vi vi i hvert fald bestræbe os på at i får en lækker aften, samt kokkerere & vaske op for jer!

Du kan se de forskellige børnemenuer, samt vores tag-selv-bord lige herunder; 

Tony’s Østerbro – Børnemenu

På Tony’s Østerbro kan ungerne vælge en hovedret til 75 kr., eller en hovedret + dessert til 100 kr. Menuen byder på klassisk italiensk smovse mad, og noget vi er sikre på, vil falde i god jord hos dem, og også jer som forældre! Der er blandt andet saftige meatballs, risotto, samt en pasta med smør & urter. Og hvis der også skal lidt dessert til, så er der både Tony’s  is, cheesecake og tiramisu på menuen.

Læs hele menuen lige her

Madklubben Østerbro – Børnemenu

På Madklubben Østerbro er vores koncept simpel: 1-3 retter fra 125 – 225 kr. Her får børn, til og med 11 år, halve retter til 1/2 pris (markeret med en stjerne på menukortet). De kan vælge alt fra 1/2 kylling, til oksecuvette, blåmuslinger og meget mere! Der er jo også desserter på kortet, som vi især ved er populære hos de små. Her kunne det være en lækker hindbærsnitte, eller hvad med en klassisk Østerbro Sundae?

Dette var blot nogle retterne, og du kan læse hele menuen lige her

FOOD CLUB – Tag selv bordet

FOOD CLUB er et tag-selv-bord fyldt med god mad og dejlige drikkevarer til en fast, lav pris. Tag-selv-bordet byder på retter, med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Ønsker du at tage ungerne med til blandet tag-selv-bord, så er der selvfølgelig et nedslag i prisen for dem. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. uanset ugedag og tidslængde.

Læs hele menuen her – menuen kan variere.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ MADKLUBBEN!

Dobbeltinterview: Når to kulturer mødes – mød drengene fra Madklubben Vesterbro

Dobbeltinterview: Når to kulturer mødes – mød drengene fra Madklubben Vesterbro

Madklubben Vesterbro er et sted med masser af mennesker og et hurtigt tempo. Menuen er et miks af klassiske danske retter samt internationale bestsellere – dog med kokkenes eget twist. Det bliver aldrig kedeligt! Mantraet hos de to souschefer er klart: Her skal det være mad af kvalitet, nede på jorden og med alle velkomne.

Siden vi slog dørene op i 2012, og har vi haft flere tusinde mennesker igennem. Dette kræver et køkkenteam med gåpåmod, og kokke med passion. Det er præcis derfor, vi har taget fat i køkkencheferne Kennie & Gonzalo, som bedst beskriver sig selv som et gammelt ægtepar.

Vi tog en god snak med drengene med et spændende fokus: Samarbejde. Gonzalo er fra Argentina. Kennie er fra Lolland. Er der mon kontroverser i køkkenet, eller kører det bare derudaf? De giver svaret her:

Lad os starte fra toppen. Vil I ikke starte med at præsentere jer selv. Kennie, vil du starte?

Kennie: Jamen, jeg er 25 år, kommer fra Lolland og bor nu på Vesterbro. Jeg blev tilbudt job som køkkenchef her på Madklubben Vesterbro for 2 år siden – en mulighed jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. Jeg har arbejdet sammen med Gonzalo lige fra start, og det har endnu ikke skræmt mig væk, haha. 

Gonzalo: Jeg er 29 år gammel. Jeg startede på Madklubben Vesterbro som kok for 3,5 år siden, og da Kennie kom til, blev vi begge to køkkenchefer. Jeg er som sagt fra Argetina, og da jeg arbejdede som kok på et cruise, slog vi vejen forbi København, hvor jeg faldt pladask for byen. Her måtte jeg bo! Dengang havde jeg dog kun et visa til 1 år, men nu har jeg opholdstilladelse, en lejlighed og studerer dansk. Det er svært, synes jeg, men her hjælper Kennie mig også!

Kennie indskyder støttende, som det ægtepar de selv beskriver sig som, at Gonzalo er meget bedre til dansk, end han tror. 

Gonzalo: Du er sød Kennie. Da jeg startede med at lære dansk, syntes jeg, at det lød forfærdeligt. Som om, at man hele tiden har mad i munden. Men mens jeg lærer det, så synes jeg, både at det giver mere mening, samt at det bliver pænere og pænere med tiden. Det er ret svært at lære, men efter at have boet her længe, kommer det nemmere til mig.

Har I altid vidst, at I ville arbejde med mad?

Kennie: Jeg har haft branchen tæt på mig hele livet. Min morfar ejede en kro på Lolland med ægte dansk kromad, hvor den ikke fik for lidt! Jeg gik så direkte i lære som kok som 17-årig, og har arbejdet med mad lige siden.

Gonzalo: Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Udover de argentiske har vi også italienske rødder i familien. Det påvirker kulturen i min familie, hvor maden er i fokus, og altid er det store samtaleemne. Hvis du har været på ferie, så er det første spørgsmål altid: “Hvordan var maden så?”.

Hvordan vil I beskrive den mad, I laver?

Kennie: Maden her er noget, alle kan relatere til. Vi prøver at lave traditionelle retter med et twist, som passer perfekt ind i det “vesterbroske” miljø.
Nogle kan måske mene, at det er kedeligt at lave klassisk mad. Men jeg ser det som en sjov udfordring. Vi får nogle tusinde mennesker ind om ugen, og det at finde på mad, som så mange mennesker elsker – dét er svært, men også ret fedt!

Gonzalo: Kloge ord, Kennie! Keep it practical. Det skal være enkelt, lækkert og med kvaliteten i top. Det bestræber vi os på hver dag.
Fokus er på de danske livretter såvel som de internationale. Her kommer vores forskellige baggrunde meget ind over, og jeg synes kun det løfter vores gastronomi.

I er jo fra to forskellige dele af verdenen. Lolland og Argentina ligger ret langt fra hinanden, på rigtig mange punkter, så hvordan arbejder I sammen?

Kennie: Til at starte med var jeg nervøs, ligesom Gonzalo. Kunne være vi virkelig være to, der bestemte lige meget? Det behøvede jeg slet ikke at være. Det kører bare! Vi ved, hvor vi har hinanden, og jeg ved altid, hvad jeg kan forvente af Gonzalo. Vi sætter begge vores arbejde meget højt, og derfor er vi et rigtig god match tror jeg.

Gonzalo: Det er faktisk ligesom et ægteskab. Vi bruger størstedelen af vores tid sammen – også i fritiden. Der spiller vi paddle tennis sammen. Det er en fest!
Men ja, tilbage til pointen: Vi er meget forskellige, men vi finder altid en midte. Vores fordel er, at vi kan brede os over så meget mere sammen. Vi har faktisk aldrig rigtig problemer udover almindelige uenigheder – og når vi så har dem, så går vi på kompromis. Det lyder jo helt rosenrødt, men vi har altid hinandens ryg. Det er man også nød til at have i denne branche.

Så I oplever aldrig, at jeres kulturer kommer i konflikt med hinanden?  

Kennie: Nej aldrig! Lad os prøve med et eksempel. En klassisk koldskål. Hvis jeg introducerer en klassisk koldskål til Gonzalo, så kan vi virkelig udvikle på den ved at kombinere vores forskellige kultur i en ny, samlet ret.

Gonzalo: Det ville virkelig også være kedeligt, hvis vi var enige hele tiden. Så ville jeg skilles.

Vi er nået til interviewets ende, og jeg har kun et spørgsmål tilbage, som vi altid stiller i vores interviews:
På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville I vælge, hvis det var jer?

Kennie: Jeg ville *** nok tage en thaisuppe. Eller måske en stor bøf? Det er altså et underligt spørgsmål. Jeg ved det ikke!

Gonzalo: Et barbecue feast! Jeg er fan, af alt der er grillet! Mad der er røget, intenst, juicy og smagfuldt.
Jeg vil dø omringet af store stykker kød!

Kennie: Ej, jeg tror jeg tager i en thaisuppe! Og jeg vidste ikke, du så godt kunne lidt barbecue?

Takeaway til Folkemødet på Bornholm

Takeaway til Folkemødet på Bornholm

Skal du til Folkemødet på Bornholm, og mangler du lige lidt takeaway på farten inden næste oplæg, så har vi en mulighed til jer. Madklubben indtager som sagt Bornholm, som du måske har læst om, i vores øvrige indlæg, og vi glæder os!

Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Slægtsgårdens udendørs debattelt, hvor vi byder på alt fra takeaway til frokost og aftensmad, med flere serveringer. Også hotellets hyggelige baggård og små stuer, vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Så hvis du ikke nåede at score et bord, så har vi også en lækker løsning til take away, som du kan se lige nedenfor.

TAKE AWAY // GÅRDBAR 11:00 – 17:00

Sprøde tapiokaflager med eddikepulver 25,- Crispy tapioca flakes with vinegar powder

Sandwich: Røget laks, rygeost & agurk 65,- Smoked salmon sandwich with smoked cream cheese

Sandwich: Grillet gris, wasabi & krydderurter 65,- Grilled pork sandwich with wasabi and herbs

Sandwich: Krydret hummus, krydderurter & salat 65,- Savory hummus sandwich with herbs and lettuce

Salat med hummus, krydderurter & kikærter 60,- Salad with hummus, herbs and chickpeas

Vi glæder os til at se jer, til nogle dejlige dage på Bornholm.

Den perfekte middag: Sommermad & coctails i Store Kongensgade

Den perfekte middag: Sommermad & coctails i Store Kongensgade

Midt på den evige travle Store Kongensgade, ligger Madklubben Bistro-de-Luxe. Dette sted har en særlig plads i vore hjerter, da det var her, det hele startede.

Bistro-de-Luxe åbnede i 2007, og vi har siden da haft lidt at se til. Trods den rivende udvikling, så er bistroen ej at forglemme. Når du træder ind af døren, og går ned af de tre trin, glemmer du den travle gade, du lige har stået på. Du bliver budt varmt velkommen til lidt skygge-hygge af vores tjenere, og herfra kan du glæde dig til en dejligt madoplevelse, i afslappende rammer.

Hos os kan du forvente en helhedsoplevelse, og at vi har ligeså meget vægt på atmosfæren, som på maden. Bistro-de-Luxe er sted, hvor vi fortolker danske & europæiske klassikere på moderne vis – og dette gælder under alle sæsoner. Nu er sommeren over os, og derfor er der også et lidt mere friskt pust på menuen. Dette gælder alt fra vores forretter, til vores drinks.

Du kan blandt andet nyde en let tatar til forret, med fersk og røget laks med brunet smør, soya, glaskål og karse. Eller hvad med en omgang stegt spidskål med blåmuslinger, muslingesauce, røget smør og saltet citron. Det er da lige så tænderne løber i vand!
Maden er noget alle kan relatere til, uanset hvilken sæson, vi befinder os i. Så om du kun har kærlighed til grøntsager, er til lidt af det hele, eller om du spiser store røde bøffer, så frygt ej. Vi har nemlig det hele på kortet, som du kan læse lige her.

Udover maden, så har vi selvfølgelig også friske sommerdrinks på kortet. Vi elsker jo alle vores drinks, men vi har nogle som især egner sig, til det dejlig vejr, som vi har nu. Den hedder Sloe-down, og et dejlig syrlig og frisk pust, med elementer af lemon, hvid rom og mint. Du kan se billedet af vores lækre sommerdrink, lige nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, på et lækkert sommermåltid Bistro-de-Luxe.

Er du vegetar, og skal du til Folkemødet? Så har vi noget lækkert til dig!

Er du vegetar, og skal du til Folkemødet? Så har vi noget lækkert til dig!

Madklubben indtager Bornholm i næste uge, og vi har selvfølgelig også tænkt på dig, som er vegetar.
Uanset om du er til gris, kylling eller grøntsager, så har vi lidt af det hele. Vi vil nemlig gerne byde så mange som overhoved muligt velkommen, når vi bruger nogle dage på solskinsøen, under dette års Folkemøde. Men du skal skynde dig – vi har nemlig begrænsede pladser, og har kun ledige billetter onsdag og lørdag tilbage.

Du kan booke bord til din frokost- eller middagsoplevelse via linket her.

Så er du vegetar, så har vi også lækre retter til jer. Vi serverer et vegetarisk alternativ til både frokost og aften, udgjort af farverige favoritter – heriblandt cremet hummus, sprøde radiser, marinerede kikærter og udvalgte sommersalater.

En lille sidenote: hvis du vælger en 3 retters menu til aften, så er der laks til forret. Hvis du ikke spiser fisk, så tag blot fat i din tjener – så vil køkkenchefen trylle lidt, og finde på noget på selve dagen.

Udover den faste menu, til frokost og aftensmad, så har vi også takeaway til jer, som vil have maden med på farten. Gå på opdagelse i vores menuer nedenfor her – vi glæder os til en spændende uge, fyldt med gastronomi, godt selskab og gårdhygge på Slægtsgaarden.

 

Frokost: 200 kr. pr. person
Kl. 11.30 – 14.00

Friskbagt brød med smør

Cremet hummus, marinerede kikærter, sprøde radiser,
sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og friske krydderurter

Kaffe og chokolade

 

Aftensmad: 395 kr. pr. person
Kl. 18.00 – 21.30

Friskbagt brød med smør

Bæredygtig røget laks fra Kvarøy
med kinaradise, wasabimayo, citron-“broken gel”, syltet agurk, brøndkarse, yuzu-fløde og dildolie (tag fat i din tjener, hvis du ikke spiser fisk) 

Cremet hummus, marinerede kikærter, sprøde radiser,
sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og friske krydderurter

Danske jordbær
med vaniljeis, kammerjunker og hybenrosemarengs

Er du ikke vegetar, så kan du læse en anden menu, lige her