Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Rund 2017 af med en brag af en (mad)fest på Madklubben Vesterbro

Rund 2017 af med en brag af en (mad)fest på Madklubben Vesterbro

På udkig efter høj stemning, sprød musik og lækker mad til små penge? Så er Madklubben Vesterbro et af byens bedste bud på en nytårsaftensmiddag. Den særligt komponerede 4-retters menu byder både på jordskokker, krabbe, oksemørbrad og syndig chokoladekage.

Madklubben Vesterbro er (i kvarterets natur) stedet for dig, der elsker et upbeat tempo, masser af mennesker omkring og flotte samt festlige rammer. Sådan trives vi selv bedst, og i anledning af nytårsaften hæver vi overliggeren og tager festlighederne til et helt nyt niveau. Tag del i madfesten og sæt tænderne i alt lige fra havfrisk krabbe med rygeost, citron og urter, saftig oksemørbrad med kartofler, trøffel og rødvinssauce til syndig Gâteau Marcel af 64% Valrhona-chokolade med bær og vaniljeis.

Scor en af de eftertragtede pladser til den nette pris af 500 kr. ved at klikke her. Pift aftenen op med et tilkøb af vores vinmenu her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til den halve pris lige her! På hjemmesiden finder I også praktisk info samt luksuriøse tilkøbsmuligheder som hummer til forretten.

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

Saml selskabet til ”cool jul” på Madklubben Vesterbro

Saml selskabet til ”cool jul” på Madklubben Vesterbro

 ”Nu er det jul på Vesterbro” med rå indretning, cool design og en pulserende stemning. Madklubben Vesterbro er vores største restaurant og byder på livretter med inspiration fra hele verden, samt en integreret cocktailbar.

Skal det være festligt, flippet og farverigt? I vores store restaurant på Vesterbro byder vi indenfor til årets julefrokost med moderne rammer af stål, marmor, egetræ samt stilfulde Eames- og Børge Mogensen-stole. Stemningen er – som det velkendte Vesterbro – laber og livlig! Perfekt til en ”cool julefrokost” i bedste jul-på-Vesterbro-stil.

I køkkenet har vi været på en mental jordomrejse, smagt på verden og sat et internationalt præg på vores julemenu anno 2017. Prøv vores gravad laks med kærnemælk, peberrod og beder, bagt torsk med stegte persillerødder, persillesalat, kartoffelmos og muslingesauce eller confiteret andelår med spæd grønkål, svampe, kartoffelpuré og vinaigrette. Eventuelt slut juleherligheden af med vores julesundae med vaniljeis, kirsebærsovs og brændte mandler og promover promillen med sæsonbaserede cocktails fra husets storslåede cocktailbar.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.

Svensk madbibel dykker ned i Madklubben Vesterbros Virtual Reality-succes

Svensk madbibel dykker ned i Madklubben Vesterbros Virtual Reality-succes

Er du glad for mad? Så glad, at du også læser magasiner om mad? I så fald kender du nok allerede danske klassikere som Gastro, Smag & Behag og Lækkerier. Men hvis du er ekstra nørdet (som os) har du muligvis også hørt om White Paper – et svensk madmagasin med fokus på nutidens og fremtidens gastronomi udgivet af folkene fra den anerkendte restaurantbibel, White Guide.

Efterårsnummeret 2017 af White Paper har netop ramt kioskerne i Sverige, og hele fire af magasinets glinsende sider er dedikeret til en omtale af den Virtual Reality-middag, vi holdt på Madklubben Vesterbro som en del af Copenhagen Cooking & Food Festival i slutningen af august. Eventet blev skabt i samarbejde med Virtual Reality-firmaet Khora i nærliggende Kødbyen.

Se de spøjse billeder: Middagsselskab i Virtual Reality på Madklubben Vesterbro

Hvis du er skarp på svensk, kan du i artiklen læse om vores tanker bag det storstilede og teknisk avancerede projekt, som også blev omtalt i en storstilet artikel i Politiken tidligere på året. ”A Taste of Virtual Reality” sprængte grænserne for, hvordan og hvor vi spiser med hinanden, og fremtidsperspektiverne er både velsmagende og vildtvoksende.

Læs hele artiklen fra White Paper her, og følg med her på hjemmesiden og på Madklubben Vesterbros Facebookside, hvis du vil holdes opdateret på spændende events og lækre nyheder fra restauranten.

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Okay, så vi ved godt, at du muligvis tænker ”Hvorfor pokker reklamerer de for jul allerede?”, mens sveden begynder at pible af din pande, og du gruer for, hvor længe der mon går, før stormagasinerne er svøbt ind i glaskugler, og supermarkederne bugner af nougat og pebernødder.

Bare rolig, der er stadig et godt stykke tid endnu. Men det er til gengæld nu, der skal bookes bord, hvis du vil være sikker på at få den perfekte dato og det perfekte tidspunkt til julemiddagen med kollegaerne, vennerne eller familien.

Vi har i år samlet alle vores spisesteder på én julet hjemmeside (ja okay, vi overvejede dalende sne og gran i kanten, men for alles skyld er det nok bedst at tage det mere stille og roligt). Her kan I, der er en gruppe på 10 gæster eller flere, gå på opdagelse i klassiske og mere moderne julemåltider og lade jer friste af madbeskrivelserne såvel som de ualmindelig sympatiske priser.

Vi ses på madklubben.dk/jul, og vi ses på Madklubbens restauranter til jul.

Nye efterårscocktails på Vesterbro smager både af sensommer og en lurende vinter

Nye efterårscocktails på Vesterbro smager både af sensommer og en lurende vinter

Billede: Detalje fra cocktailtavlen på Madklubben Vesterbro

Den rødorange efterårssol, bladenes gyldenbrune toner og morgenduggens kølige, hvide skær. Ak ja, efterår er ikke helt skørt, og i denne skønne overgangstid gælder det om at få det bedste ud af sæsonen. Men når dagene bliver både kortere og mørkere og tilbragt med udsigt over hæve-sænke-bordet på kontoret, virker det måske helt skørt at tale om ”efterårets smukke farver”. Det synes vi dog ikke!

På Madklubben Vesterbro holder vi et skarpt fokus på ingredienser og udtryk bestemt af sæsonernes skiften. Vores nyeste kreationer er kulørte, smagfulde og sofistikerede, og inspirationskilderne spænder lige fra en sommerlig mojito i krydrede efterårsklæder til en vinterlig Game of Thrones-hyldest.

Se hele cocktailmenuen her, men lad os først introducere dig for de helt særlige stars of the season, som du kan sippe løs på for blot 85 kr. pr. stk:

Rosie   

Rosie går hånd i hånd med det smukke oktobervejr. Et mix af hvid havana-rom, grapefrugtjuice, ferskenbitters med grapefrugtskum på toppen:Madklubben Vesterbro

Chaijito

Spice up your life med en drink, der formår at mixe det bedste fra både en vild aften i byen og en hyggelig aften på sofaen. Mojito møder chai the i denne finurlige kombination af rom, chai te, mynteblade og lime:Madklubben Vesterbro

Bayleaf Bramble

Et mix af gin, efterårssirup og citron skaber en smagsoplevelse lige så varm og karakteristisk, som den dybrøde farve drinken udstråler:Madklubben Vesterbro

Winter is coming

Forhåbentlig går der lidt tid endnu, før frosten for alvor rammer os. Men som de siger i Game of Thrones: Winter is coming! De søde smagsnoter af vanilje, rabarber og blomme indkapsler det bedste fra den kommende sæson, ligesom sneen daler over drinken i form af puddersukker: Madklubben Vesterbro