Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Senste nyt fra Madklubben Vesterbro:


Har du smagt Madklubben Vesterbros opgraderede bacon cheeseburger?

Har du smagt Madklubben Vesterbros opgraderede bacon cheeseburger?

Madklubben Vesterbro er køkkenchef Samat og hans hold af hårdarbejdende kokke eksperter i at kombinere tradition, fornyelse og alverdens køkkeninspirationer på kreativ og velsmagende vis. Lige nu kan du for eksempel både få spanske slagtervarer, klassisk fransk coq au vin, dansk labskovs med trøffelsmør og alskens andre skønne sager på Vesterbrogade 62.

En enkelt ting forsvinder dog aldrig, selvom vi ofte skifter ud og byder nye retter velkommen på menukortet. Det er vores Vesterbroburger. Til gengæld prøver vi konstant at forbedre vores fortolkning af den amerikanske grillbarsklassiker, og derfor skifter vi en sjælden gang i mellem en enkelt komponent eller to.

I starten af 2017 traf vi en radikal beslutning (jaja, ok, måske lyder det ikke så drastisk sammenlignet med andre store hændelser rundt omkring på kloden, men vi kan bare virkelig godt lide burger) og forvandlede Vesterbroburgeren fra en cheeseburger til en bacon cheeseburger. Boom! For hvis der er noget vi ved, så er det, at alt bliver lidt bedre med bacon i. Med mindre du selvfølgelig er vegetar, men så har vi en række andre skønne retter, du kan nyde i stedet.

Den nye og forbedrede Vesterbroburger består nu af en blød briochebolle fyldt med en saftig oksebøf, tørsaltet og sprødristet bacon, cheddar-ost, dijonnaise-mayo, drueagurker, rødløg og ketchup. Skønheden koster kun 100 kr. og kan nydes enten på egen hånd eller som en del af din byg-selv-menu med 2, 3 eller flere retter. Glem ikke at købe gyldne fritter ved siden af – så er burgerdrømmen opfyldt!

Gå på opdagelse i hele Madklubben Vesterbros menukort her, og book nemt og hurtigt dit bord online her.

Bliv forført af den spritnye vintermenu på Madklubben Vesterbro

Bliv forført af den spritnye vintermenu på Madklubben Vesterbro

Hos Madklubben har vi et fast motto i de råkolde vintermåneder: Hvis du fryser, så kom dog ind i varmen og spis dig til en helt naturlig og isolerende frakke.

Det er selvfølgelig spøg til side, men vi kan ikke komme og påstå, at der er meget helsekost og slankekur over vores kogekunst. Det har heller aldrig været meningen. Næh, det skal smage af hygge og overskud og lune både krop og sjæl. Det er på alle måder tilfældet med det nye menukort, der netop har ramt Madklubben Vesterbro – det første af sin slags i 2017.

Glæd dig til jordskokkesuppe med ristede mandler, saftig krabbe rørt med rygeost og citron, varm gedeost med valnødder og vindruer, en luksus-upgrade af den klassisk labskovs med trøffelsmør, coq au vin, baconburger, vaniljeis med karamelsauce, ”After Eight” fortolket som chokoladekage og meget, meget mere.

Du kan gå på opdagelse i den fulde vintermenu lige her, og nedenfor finder du et udvalg af billeder af de nyankomne lækkerier. Fristet? Så kan du heldigvis booke bord nemt og hurtigt ved at klikke her.

Vi ses til vintersmovs, iskolde cocktails og gedigne hyggestunder på Madklubben Vesterbro!

IMG_5668
↑ Krabbe, citron, dild og rygeost.

IMG_5673
↑ Chèvre chaud: Lun vintersalat med bitre salater, druer, gratineret gedeost og valnødder. 

IMG_5685
↑ Vesterbros labskovs af sprængt kalvebryst med syltede bøgehatte og trøffelsmør.

IMG_5692
↑ Vegetarisk perlebygrisotto med blomkål, blomsterkapers, parmesan og friséesalat.

IMG_5696
↑ Vesterbroburger i briochebolle med  oksebøf, tørsaltet bacon, cheddar ,dijonnaise-mayo, drueagurker, rødløg og ketchup.

IMG_5705
↑ Coq au vin af svensk skovkylling med gulerødder, bacon og estragon. 

IMG_5715
↑ Sundae “dulce de leche”  med mande- og hasselnøddecreme, cookies og karamelsauce.

IMG_5718
↑ Gateau Marcel “After Eight”: 64% Valrhona-chokoladekage med  vaniljeis, mynte og macaron.

Ud af fjerene 1. januar: Tømmermændende skal spises væk på Madklubben Vesterbro

Ud af fjerene 1. januar: Tømmermændende skal spises væk på Madklubben Vesterbro

Traditionen tro disker Madklubben Vesterbro op med en særlig tømmermandsmenu den 1. januar. Perfekt til dig, der craver fedt, salt og sukker oven på en vild aften med festfyrværkeri på middagstallerkenen, krudt i dansebenene og knald på alkoholindtaget.

Restauranten åbner allerede kl. 16:30, så du kan sagtens nå at sove til ud på eftermiddagen, trække i et par sweatpants og trille ned forbi Vesterbrogade 62. Bare rolig, vi dømmer ingen, og du er også velkommen, selv om du stadig har glimmer i skægget, udtværede pandaøjne eller festkjolen på fra aftenen før.

Tømmermandsmenukortet på Madklubben Vesterbro søndag den 1. januar byder på:

  • Vesterbroburger: 100 kr.
  • Vesterbroburger med dobbelt bøf: 150 kr.
  • Vesterbro’s Porchetta Sandwich: 100 kr.
  • Steak Frites: 250 kr.
  • Greasy kartoffel (perfekt til festramte vegetarer): 75 kr.
  • Fritter m. chilimayo: 50 kr.
  • Hangover Sundae: 50 kr.

Book bord allerede nu, og del gerne nyheden med venner, som med garanti trænger til fedtet madforkælelse på årets første dag.

Godt nytår: Lær at lave Madklubben Vesterbros lykkebringende velkomstcocktail

Godt nytår: Lær at lave Madklubben Vesterbros lykkebringende velkomstcocktail

Maden simrer på komfuret, fjernsynet er indstillet til nytårstale på DR1 og gæsterne er lige på trappen. Alt er klappet og klart, men har du styr på velkomstcocktailen? Jo, du kan da selvfølgelig servere det samme glas champagne som altid, men hvorfor ikke opgradere boblerne med et asiatisk twist?

2017 er hanens år i Kina, men fjerkræet følges også med andre lykkebringende symboler, heriblandt farven guld og blomsterarten gladiolus. Madklubben Vesterbros barchef, Marcus Djernæs, har derfor skabt en heldig og yderst velsmagende nytårscocktail ved navn:

Golden Gladiola

Ingredienser:

1 cl. litchilikør
1 cl. Choya ”Royal Honey” blommevin
1 sukkerknald
Top med bobler/champagne

Sådan gør du:

Hæld litchilikør og blommevin i et frosset cocktailglas, som du har lagt i fryseren et par timer i forvejen. Drop et hvidt sukkerknald i bunden af glasset og top med champagne eller andre gode bobler. Sukkerknaldet får den mousserende vin til at bruse ekstra flot, og det er et klassisk trick til en god champagnecocktail.

Bonusopskrift: Forkæl gæsterne med en eksotisk ”White Lotus”:

IMG_5661

Hvis du har mod på lidt større udfordringer i cocktailafdelingen, har Marcus skabt endnu en frisk, sød og festlig nytårscocktail, der også sender smagsløgene på en velfortjent badeferie til fjernøsten.

White Lotus

Ingredienser:

4 cl. vodka
2 cl. litchilikør
2 cl. lime
1 cl. honning
1 cl. kokossirup
Dragefrugt skåret ud i 8 både

Sådan gør du:

Fyld din shaker med vodka, litchilikør, lime, honning og kokossirup. Det hvide kød fra en båd dragefrugt skæres fra skrællen og kommes med i shakeren. Den pinke skræl gemmes. Shake cocktailen godt i gennem og strain for is over i et lowball-glas. Pynt med dragefrugtskrællen på en tandstik samt et bananblad.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Rigtig godt nytår!

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro – Gran Torino og Hanzō flytter

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro – Gran Torino og Hanzō flytter

Mens julefreden indfinder sig rundt omkring i det danske land, summer aktivitetsniveauet langt over normalen her i Madklubben. Vi går nemlig og gør klar til en kombineret restaurantåbning og –flytning af enorme dimensioner.

Velkommen til Madklubben Nørrebro:

Den 31. december 2016 holder vores italienske restaurant Gran Torino åbent for sidste gang på sin nuværende placering i baggården ved Sortedam Dossering 7C. Herefter rykker håndværkerne ind for at skabe Madklubben Nørrebro: En kombination af alle de bedste ting fra de eksisterende Madklubber mixet med den fede stemning, man kender fra Madklubben Vesterbro.

”Siden åbningen i 2012, har Madklubben Vesterbro udviklet sig til en kæmpe succes. Det tror vi skyldes, at maden, indretningen og stemningen spejler det urbane og kulturelle mix, der kendetegner bydelen,” fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard og uddyber planerne for Madklubben Nørrebro:

”Nørrebro indbyder til en restaurant af samme kaliber: Et neighborhood spot, hvor der er gang i den på en tirsdag såvel som en lørdag, og hvor menukortet sender en venlig hilsen til de mellemøstlige strømninger, der løber gennem stenbroen. Naturligvis med de sympatiske priser, der kendetegner Madklubbens koncept.”

Store flyttedag for Gran Torino og Hanzō:

I forbindelse med åbningen af Madklubben Nørrebro, rykker Gran Torino ind i vores asiatiske restaurant Hanzō’s nuværende lokaler på Sortedam Dossering 5, mens Hanzō får sig et nyt hjem i hjertet af København. Placeringen holder vi hemmelig lidt endnu.

”Både Gran Torino og Hanzō er succeskoncepter, men vi tror på, at de hver især kan udvikle sig bedre på andre adresser end de nuværende. Gran Torino får mere intime rammer med et fornyet fokus på gode pizzaer kombineret med udeservering ved søerne. Hanzō får derimod lov til at opfylde sit potentiale som en småhemmelig asiatisk gastrobastard i hjertet af indre København,” fortæller Anders Aagaard.

Vi ved af erfaring, at tidsplaner for store byggeprojekter som disse, har det med at ændre sig lidt undervejs. Men indtil videre regner vi med, at disse datoer holder stik:

  • Madklubben Nørrebro: Åbner på Sortedam Dossering 7C den 30. januar 2017.
  • Gran Torino: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 7C den 31. december 2016 og genåbner på Sortedam Dossering 5 den 30. januar.
  • Hanzō: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 5 den 21. januar og genåbner på et endnu ukendt sted i Indre By i foråret 2017.