Efterårscraving: Madklubben Vesterbros cremede svampesuppe med chorizo

Efterårscraving: Madklubben Vesterbros cremede svampesuppe med chorizo

Der er dømt efterårsferie med regn, rusk og ravgule blade dansende i vinden. Med andre ord er der lagt op til indendørshygge for alle pengene, og hvorfor ikke udnytte chancen for at gå ud og spise godt til små penge? Du er velkommen til at tage ferieungerne med på alle Madklubbens restauranter.

Vores spisesteder byder hvert og et på efterårslækkerier med høj smags- og hyggefaktor. Et godt eksempel er en forretssuppe fra Madklubben Vesterbro, der lige nu går sin sejrsgang i det kølige og våde vejr. Med sin sjælevarmende kombination af cremede svampe og krydret, spansk pølse forstår man godt hvorfor.

Selve suppen laves på en blanding af kantareller, Karl Johan, østershatte og shiitake-svampe. Den blendes med timian, mælk og noget så eksotisk som grøn madraskarry for et ekstra smagspift. Ved servering hældes suppen ud over en anretning bestående af små stykker ristet chorizopølse, friskhøvlede svampe, hakket oliven og spicy olie fra pølserne, der på bedste ”den lille kemiker”-vis er blevet transformeret til et lyserødt pulver, som opløses i suppen.

Det bedste af det hele? Den dekadente suppe hører til blandt de allerbilligste forretter på vores populære ”byg-selv” 3-retters-menu fra kun 200 kr. Svampesuppen kan naturligvis også fås uden skyggen af chorizopølse, hvis du foretrækker din efterårsforkælelse kødfri.

Tjek hele menukortet på Madklubben Vestebro her. Skulle du føle dig fristet, kan bordet nemt og hurtigt bookes online her.

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Står du for firmaets julefrokost? Skal vennegruppen gafle julegris? Har hele den pukkelryggede tradition for at spise ude i den søde højtid?

Så har vi helt sikkert et sted i Madklubbens restaurantfamilie, der passer perfekt til jeres juleappetit. Uanset om I er på udkig efter klassisk kogekunst med sprøde svær og brun sovs, eller gæsterne i stedet trænger til en kulinarisk afstikker til fjernøsten, Italien eller USA, står vi klar til at hygge om jer.

Se det samlede overblik over alle vores julede selskabsmenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her

Ellers kommer her et par enkelte, appetitvækkende stikord om, hvad hver enkelt restaurant tilbyder til større grupper fra den 8. november og hele vejen gennem december:

Madklubben Bistro-de-Luxe: Klassiske juleretter nyfortolket på elegant vis i smukke omgivelser.

Madklubben Vesterbro: Evergreens og kreative nytilkommere serveret i cool, urbane lokaler.

Madklubben Steak: En juledrøm for bøfelskere tilsat smagfulde forretter og desserter.

Bistro Royal: I herskabelige omgivelser midt på Kgs. Nytorv serveres klassisk velsmag.

Steak Royal: Bøffen er i centrum, når der jules igennem på Steak Royal lige ved Rådhuspladsen.

Tony’s: Sammensæt jeres egen 3-retters menu med italienske lækkerier for enden af Nyhavn.

Gran Torino: Tag et julebreak og gå om bord i pizza og pasta hos vores seje Nørrebro-italiener.

Hanzō: En asiatisk smagsrejse for jer, der gerne vil holde en helt anderledes julekomsammen.

Alabama Social: Jul som i de amerikanske sydstater med comfort food fra øverste hylde.

 

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag den 14. oktober

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag den 14. oktober

Kulturnatten er over os, og København vågner atter i mørket og byder på et væld af spændende oplevelser, kreative events og hyggestunder. Når du har fået spændt adgangs-badgen på brystet, familien og vennerne er samlet og den vilde aftenvandring går gennem byen, så husk på én ting: Selv Kulturnatten kan blive en tam affære på tom mave.

Sørg derfor for at tanke godt op enten før, under eller efter I begiver jer ud på blandt nattens mange indtryk og udflugtsmål. Nedenfor har vi listet vores restauranter efter bydel, så du kan se præcis hvor, du kan få Madklubbens lækre mad til små penge under Kulturnatten 2016.

Tip: Klik på hver bydel for at få en komplet oversigt over oplevelserne i området.

Frederiksstaden:

Byg din egen robot i forskningsministeriet, bliv omgivet af statuer hos Den Kongelige afstøbningssamling, hør godnathistorier for voksne på Medicinsk Museion og tag børnene med på omvisning på Designmuseum Danmark. Der er gang i den historiske del af Indre By på Kulturnatten.

Her skal du spise:

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade

Bistro Royal på Kongens Nytorv

Indre By:

Gå på opdagelse i en verden af film hos Det Danske Filminstitut, bliv børnejournalist for en aften hos Berlingske Media, oplev Rådhuset by night og gå under jorden med Metroselskabet. Lige fra H.C. Andersens Boulevard over Nørreport til Kongens Have: Indre By summer af aktiviteter!

Her skal du spise:

Madklubben Steak i Pilestræde – køkkenet holder ekstraordinært åbent til kl. 23.

Steak Royal ved Rådhuspladsen

Slotsholmen:

Kom indenfor og mød politikerne på Christiansborg, tag på rundvisning på Børsen, oplev søhelte på Tøjhusmuseet og se Thorvaldsens Museum pakket ind i flotte lysprojektioner. Den lille ø midt i København flyder over af kulturelle oplevelser.

Her skal du spise:

Tony’s i Havnegade

Vesterbro:

Byg skulpturer af slik på Kulturanstalten, kig på stjerner i Planetariet, besøg Stjerneradio i Istedgade og kom til lanterneworkshop på Akademiet For Utæmmet Kreativet. Vesterbro er i sit kreative hjørne den 14. oktober.

Her skal du spise:

Madklubben Vesterbro – late night menu fra kl. 22-23 og indbygget cocktailbar, når aftenen lakker mod enden.

Nørrebro:

Tag på kriminalvandring med Politimuseet, oplev Shakespeare fortolket som lyd og lys på Assistens Kirkegård, hør fortællinger fra kvindelige indvandrere og kom til koncert i en gammel kirke. Nørrebro lever op til titlen som kulturel smeltedigel – også denne aften.

Her skal du spise:

Gran Torino på Sortedam Dossering

Hanzō på Sortedam Dossering

Alabama Social på Sortedam Dossering

Her skal du slutte aftenen med lækre drinks:

Bar Next Door på Sortedam Dossering

 

Prisvenlig og overskuelig: Tjek den nye cocktailmenu på Madklubben Vesterbro

Prisvenlig og overskuelig: Tjek den nye cocktailmenu på Madklubben Vesterbro

Der er gang i en masse spændende ting og sager på Madklubben Vesterbro. Senest har spisekortet fået en overhaling efter klassiske Madklubben-idealer: En 3-retters byg-selv-menu koster nu igen 200 kr. med mulighed for mindre tilkøb af ekstra luksuriøse retter og råvarer.

Nu følger den populære, integrerede cocktailbar i restauranten trop med et nyt og strømlinet barkort. For fremtiden vil du altid kunne finde minimum 10 cocktails til 80 kr. stykket fordelt på kategorierne “signatur” og “klassikere”, samt minimum 3 ”premium”-drinks til 100 kr. stykket. Der findes ikke andre priser – 80 eller 100, valget er dit!

Gå på opdagelse i hele den nye cocktailmenu på Madklubben Vesterbro her

Vi har været forbi baren med kameraet for at skyde nogle af de nye kreationer. Se med her:

IMG_4899
“Shadow Puppet” – espressotequila, viol, appelsin og brombær – 80 kr.

IMG_4907
“Miracle Aligner” – vaniljevodka, lichee, citron og honning – 80 kr.

IMG_4910
Forrest: “Rick Shake” – bourbon, irsk cremelikør, cherry heering og lime – 80 kr.
Bagest: “Rum Swizzle” – rom, falernum, citron og lime – 80 kr.

IMG_4924
“Silent Spritz” – cava, danskvand, cocchi tonic, vermouth – 80 kr.

Søndagsåbent på alle restauranter den 9. oktober – og et særligt tilbud!

Søndagsåbent på alle restauranter den 9. oktober – og et særligt tilbud!

Normalt holder flere af restauranterne i vores Madklubben-familie hviledag om søndagen, men den 9. oktober kommer der andre boller på suppen. Her åbner alle vores spisesteder nemlig ekstraordinært op for at fejre ankomsten af de nye efterårsmenukort.

Du kan med andre ord vælge og vrage mellem 9 restauranter til en søndagsmiddag med familien eller vennerne – heriblandt altså også Madklubben Steak, Madklubben Bistro-de-Luxe, Steak Royal og Hanzō, som ellers normalt lukker dørene på ugens sidste dag.

Alabama Social har desuden lavet et særligt søndagstilbud, som kun gælder den 9. oktober. Her kan du få en 3-retters menu med hot wings, tykskårede spareribs og hvid chokoladebrownie til kun 200 kr. pr. snude. Snup tilbuddet ved at skrive ”Søndagsmenu” i kommentarfeltet, når du booker online til kl. 17:00, 17:30 eller 18:00.

Vi ses til søndagsmiddag på alle Madklubbens restauranter den 9. oktober!