Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?”

Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day på vores restauranter kommer til at folde sig ud. Sådan cirka altså. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s. De små, animerede billedsekvenser florerer i stor stil på de sociale medier, og vi synes de er oplagte til at illustrere den (mad)kærlighed, som kommer til at strømme gennem vores spisesteder søndag den 14. februar.

Bar Next Door:

Ok, så faktisk har Bar Next Door ikke åbent søndag den 14. februar. Men hvis du er en romantisk natteravn, kan du byde din udkårne på en cocktail i de små timer efter midnat, når lørdag den 13. bliver til søndag den 14. Bar Next Door shaker løs helt frem til kl. 02.

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bistro Royal:

Med delesteg, bearnaise og syndige desserter til fair priser er menukortet på Bistro Royal i forvejen så åbenlyst romantisk, at vi i stedet vil fokusere på en anden slags date: Hvis du er en stolt single, så sving forbi spisebaren og kig en hummer dybt i øjnene. ’Cause nothing will love you like shellfish will.

Gran Torino:

Vi var i tvivl om, hvorvidt vi skulle bruge denne GIF til Tony’s eller Gran Torino. Valget faldt på sidstnævnte, da vores italienske Nørrebrofavorit emmer af rendyrket baggårdsromantik. Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen, prøv husets lasagne og slut af med en klassisk tiramisu fra den særlige ”Lazy Sunday”-menu.

Hanzō:

Madklubbens asiatiske spiseri på kanten af Søerne er klar med en vaskeægte Valentins-trumf. De smider nemlig et gratis glas velkomstbobler i pakken, når de serverer en uimodståelig 13-retters menu (ja, 13!) for uhørte 350 kr. pr. snude. Pladserne skal bestilles og betales på forhånd via shop.madklubben.dk

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak holder også ekstraordinært åbent på en søndag. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Hvis målsætningen er en valentinsaften med kant og kulinarisk overskud, så book bord på Madklubben Vesterbro. Her går en rå, men designlækker indretning hånd i hånd med et bugnende menukort. Skal der kysses over burgere, bøffer eller et udvalg af de brandgode forretter? Der er frit valg på alle hylder.

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter og booke bord lige her

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Hvordan opstod Madklubben? Er vi i krig med Cofoco? Og er der et særligt iværksætterpulver i drikkevandet i Sønderjylland? Det er bare nogle af emnerne, som tages op i et stort anlagt dobbeltinterview i denne måneds udgave af livsstilsmagasinet Euroman.

Her har journalist Thomas Hebsgaard sat Madklubbens indehaver og karismatiske primus motor, Anders Aagaard, i stævne sammen med Cofoco’s førstestyrmand, Torben Klitbo. Som mange madglade danskere ved, var de to gæve sønderjyder i sin tid fælles om at starte Cofoco. Men arbejdsglæde blev til arbejdslede, venskaber blev brudt og de gik hver til sit.

Læs også: Vi åbner Steak Royal til marts

Men er de to overhovedet stadig sure på hinanden? Og hvordan har de hver især fået skabt en kulinarisk succes med fokus på stor smag til små priser? Det og meget mere kan du få svaret på i den trykte udgave af Euroman. Vi kan afsløre, at interviewet heldigvis handler meget mere om to visionære mænds restaurantsucceser end om deres indbyrdes og, tør man sige “forældede”, fejder.

Hvis du er nysgerrig på at lære manden bag Madklubben bedre at kende, og se, hvor godt det egentlig går for vores 8 restauranter og ene cocktailbar, så er det bare med at stryge ned i bladkiosken sporenstregs.

Advarsel: Akut appetit kan indtræffe ved læsning. Vi anbefaler en udflugt til et af vores populære spisesteder som modgift.

Wauw! Madklubben Vesterbro er Danmarks mest besøgte restaurant i 2015

Wauw! Madklubben Vesterbro er Danmarks mest besøgte restaurant i 2015

119.456. Det astronomiske tal dækker over antallet af gæster, der spiste på Madklubben Vesterbro i 2015. Dermed er restauranten blevet kåret til intet mindre end kongerigets mest besøgte i 2015 af bookingportalen Dinnerbooking.com, som står for håndteringen af reservationer for mere end 600 restauranter og caféer i Danmark.

Vi er simpelthen så stolte af titlen, som vi kun kan tilegne vores dygtige personale, der hver dag knokler for at gøre Madklubben Vesterbro til et af Københavns mest inspirerende og indbydende spisesteder. For bare få år tilbage, lå det da heller ikke i kortene, at Madklubben Vesterbro skulle blive så voldsom en succes, fortæller vores indehaver Anders Aagaard til Dinnerbooking:

”Det er pudsigt, for da vi åbnede restauranten, var der ikke mange, der troede på, at vi kunne sælge SÅ mange pladser midt på trafikerede Vesterbrogade. Men jeg tror, at det skyldes to ting: At lokalerne har et internationalt tilsnit, som samtidig er helt nede på jorden med en rå Vesterbrosjæl, og så maden. Maden er udogmatisk med inspiration fra hele verden – der hersker ingen regler, ud over at det skal smage pissegodt, se godt ud og serveres til en god pris.”

I 2014 blev Madklubben Vesterbro også kåret til Danmarks mest besøgte restaurant, og selv om tallet dengang var knapt 10.000 gæster højere, kan vi stadig ikke få armene ned. I 2015 totalrenoverede vi nemlig hele fronten af restauranten, hvilket betød færre borde til rådighed i en periode på flere uger i løbet af efteråret.

Fornyelse er, sammen med ydmyghed, dog en nødvendighed, hvis Madklubbens restauranter skal fortsætte med at tiltrække gæster, understreger Anders Aaagard:

”Hvis der er én ting, jeg ved, så er det, at vi aldrig må hvile på laurbærrene og tage vores succes for givet. Vi kan aldrig regne med, at folk kommer løbende, bare fordi vi hedder Madklubben. Men jeg tror, at velsmagende mad til fair priser i lækre omgivelser er noget, der aldrig går af mode.”

Har du besøgt Madklubben Vesterbro endnu? Hvis ikke, så tag og tjek menukortet ud og book bord ved at klikke her. Har du allerede spist på restauranten? Så håber vi, at du har samlet appetit nok til at gentage succesen.

Glem ikke at følge Madklubben Vesterbro på Facebook! Vi ses på Vesterbrogade 62 til god mad og små priser.

Vi holder søndagslukket den 17. januar og fester for vores ansatte

Vi holder søndagslukket den 17. januar og fester for vores ansatte

Kære gæst, søndag den 17. januar holder vi aftenlukket af den bedst tænkelige årsag: Vi holder nemlig en stor fest for vores dejlige ansatte. Efter et begivenhedsrigt 2015, en travl julesæson og et sprudlende nytår fortjener Madklubbens mere end 300 medarbejdere at blive hyldet.

Vi drager ud i vintermørket for at spise, danse og kåre årets største præstationer blandt vores kokke, tjenere og restauranter. Indrømmet, det bliver svært at vælge, for i 2015 har vores ansatte endnu engang hjulpet med at sætte rekorder, åbne nyt og holde hjulene kørende på en perlerække af hovedstadens mest populære spisesteder.

Vi har valgt at holde festen på ugens mest stille dag. Ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært søndagslukket på alle vores restauranter – også dem, som normalt byder indenfor, når ugen går på hæld. Alabama Social holder dog stadig åbent til brunch og Bistro Royal ligeså til frokost.

Vi takker for forståelsen og glæder os til at byde velkommen med fremragende mad til fair priser igen fra mandag den 18. januar.

Madklubben Vesterbro redder dine tømmermænd 1. januar

Madklubben Vesterbro redder dine tømmermænd 1. januar

Billede: Memecenter.com

Rødvinsinfluenza, vodkasyge, champagnekolik, tømmermænd. Kært barn har mange navne, men én ting er sikkert: Det er et barn, der skriger på salt, fedt og kulhydrater. Derfor har Madklubben Vesterbro skræddersyet den ultimative tømmermandsmenu til årets første dag.

Når du har sovet længe og brugt de første par timer under dynen på at lokalisere din puls og svoret aldrig at drikke igen, så hæld dig selv ned i et par kondibukser og en varm jakke og sæt kurs mod Vesterbrogade 62.

Her venter der saftige Vesterbroburgere (måske endda med dobbelt op på bøf?), sprøde porchetta-sandwiches, steak frites og en greasy kartoffel med fyld til de festramte vegetarer. Glem ikke en gang sprøde fritter med chilimayo på siden, inden du slutter af med en syndig ”hangover sundae”.

Tjek også: 22 forskellige slags tømmermænd illustreret med dårligt udstoppede dyr

Priserne starter fra 50 kr. på den særlige tømmermandsmenu, og du har bordet i 1 time og 45 minutter, inden du skal hjem under dynen og se Netflix igen. Hvis du alligevel gerne vil sidde og vågne lidt længere tid ved bordet, kan du forlænge din seating ved at skrive til vesterbro@madklubben.dk

Vi ønsker dig et rigtig godt nytår og små tømmermænd. Men selv hvis de skulle blive voldsomme, glæder vi os til at pleje dem på Madklubben Vesterbro.