Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Seneste nyt fra Madklubben Vesterbro:


Bobler, bounty og bearnaise: Bliv fristet af forårsretterne fra Madklubben Vesterbro

Bobler, bounty og bearnaise: Bliv fristet af forårsretterne fra Madklubben Vesterbro

Restaurantår er lidt ligesom hundeår: De forårsager flere års aldring på kun 365 menneskedage. Måske er det en af grundene til, at Madklubben Vesterbro er endt på en helt ny liste over ”byens bedste gamle restauranter.” Vores store restaurant på Vesterbrogade 62 har netop rundet de 5 år, men det bobler med fornyet forårskraft og livsglæde både i køkkenet, bag baren og ude ved bordene.

Det skyldes ikke mindst, at forårsmenuen anno 2017 netop er landet. Som sædvanlig står den på masser af vidtforgrenende velsmag til små penge. Sammensæt 3 retter fra kun 200 kr. eller håndpluk en enkelt fra 100 kr. eller 2 retter fra 150 kr. Det er et koncept, der er til at forstå!

Læs også: Madklubben Vesterbro går amok i G&T’s med nyt barkort

Det nye kort byder på masser af fristelser, og du kan blandt andet glæde dig til en kold grønærtesuppe smagt til med mousserende vin, tatar i forårsklæder, smagsmættede slagtervarer, laks med rygeost, en ”hvidvasket” coq au vin med riesling i stedet for rødvin, vegetarluksus med blomkål og trøffel, klassisk bøf bearnaise, frisk fladfisk, panna cotta, rabarbertrifli og den legendariske Bounty-chokoladebar fortolket som isdessert.

Se en række af de nye retter i billeder herunder, og gå på opdagelse i hele forårsmenuen fra Madklubben Vesterbro her. Skulle fristelsen blive for stor, kan du heldigvis booke bord nemt og hurtigt online.

Røget laks med karse, radiser, agurk og fynsk rygeost:Laks på Madklubben Vesterbro
Kold grønærtesuppe med mynte, crémant, creme fraiche og mandler:Creme Ninon på Madklubben Vesterbro
Tatar af okseinderlår med ramsløg, vild brøndkarse og syltede løg:Tatar på Madklubben Vesterbro
Charcuteri – et udvalg af slagtervarer med surt og syltet:Spanske slagtervarer på Madklubben Vesterbro
Coq au riesling med kylling, østershatte, hvidvin, syltede løg og tørsaltet bacon:Coq au Risling på Madklubben Vesterbro
Grillet blomkål med trøffelvinaigrette, blomsterkarse, sprødt brød, ost og hasselnødder:Vegetarret på Madklubben Vesterbro
Bøf bearnaise af 300 gram rib eye:
Bøf bearnaise på Madklubben Vesterbro
Dagens fladfisk – meunièrestegt fisk med asparges, sukkerærter, courgette og ægte sauce:
Fladfisk på Madklubben Vesterbro
Panna cotta med sprød marengs og bær:
Panna cotta på Madklubben Vesterbro
Rabarbertrifli med rabarberkompot, makroner og luftig hvid chokolade:Rabarbertrifli på Madklubben Vesterbro
“Bounty” sundae med kokosis, chokolade og lys karamel:Bounty Sundae på Madklubben Vesterbro

Madklubben Vesterbro går amok i G&T’s med spritnyt barkort

Madklubben Vesterbro går amok i G&T’s med spritnyt barkort

Elsker du kombinationen af gin og tonic? Så har vi godt nyt til dig: Madklubben Vesterbro har netop lanceret et helt særligt menukort udelukkende bestående af G&T’s i forskellige afskygninger. Hele 8 forskellige varianter er det blevet til, og fælles for dem alle er, at de koster 80 kr. stykket.

Gin & Tonics på Madklubben Vesterbro
Menuen kan bedst beskrives som et lykkehjul fyldt med skønne kombinationer af kendte og mindre kendte gins i selskab med kvalitetstonic fra den græske producent, Three Cents. Udvælg din favorit eller luk øjnene, snur papiret rundt og lad din fingerspids bestemme din næste G&T-oplevelse.

Lær hele den nye Gin & Tonic-familie at kende i galleriet nedenfor, og gå på opdagelse i udvalget ved at klikke på “cocktailbar” i denne oversigt.

Beefeater Gin, limeblade, enebær og tonic:
Gin & Tonic på Madklubben Vesterbro

Gin Sul med hibiscus (tørrede, lyserøde blomster), økologisk appelsinskal og tonic:
Gin & Tonic på Madklubben Vesterbro

Dodd’s Gin med honning, økologisk citronskal og tonic:
Gin & Tonic på Madklubben Vesterbro

Old English Gin med æble, enebær og “Aegean” tonic:Gin & Tonic på Madklubben Vesterbro

Gunroom 12 Gin med rosmarin, stjerneanis og tonic:
Gin & Tonic på Madklubben Vesterbro

Monkey 47 Gin med rosmarin, økologisk grapefrugtskal og “Aegean” tonic:Gin & Tonic på Madklubben Vesterbro

Kew Gin med ingefær, kardemomme og tonic:
Gin & Tonic på Madklubben Vesterbro

Hendrick’s Gin med agurk, blomster og “Aegean Tonic”:Gin & Tonic på Madklubben Vesterbro

Madklubben Vesterbro fejrer fødselsdag med stor konkurrence

Madklubben Vesterbro fejrer fødselsdag med stor konkurrence

Søndag den 12. marts fylder den mest besøgte restaurant i vores familie, Madklubben Vesterbro, 5 år. På den tid er der sket masser af store ændringer i lokalerne på Vesterbrogade 62, og det kan du læse meget mere om ovre i det galleri med nye billeder, vi netop har fået skudt af Madklubben Vesterbro anno 2017.

Den halvrunde fødselsdag fejres med en stor konkurrence ovre på restaurantens Facebookside. Her kan du nominere din egen madklub bestående af venner, familie, kollegaer eller studiekammerater og deltage i lodtrækningen om en middag på vores regning.

Præmiepakken byder på velkomstdrink, 3-retters menu, vinmenu, kaffe og vand på en valgfri aften i 2017, og for os er det underordnet, om I er to eller ti personer i jeres klub, så længe I kan lide at spise god mad og hygge i hinandens selskab. Find vej til konkurrencen ved at klikke her. Vi trækker vinderen søndag den 12. marts kl. 17.

Held og lykke!

Næsten 5 år og stadig i topform: Se de nye billeder af Madklubben Vesterbro

Næsten 5 år og stadig i topform: Se de nye billeder af Madklubben Vesterbro

Søndag den 12. marts 2017 fylder Madklubben Vesterbro 5 år, og vi går allerede nu og pønser på forskellige måder at fejre dagen på. Selvom en håndfuld leveår måske ikke lyder af meget, er der alligevel sket en masse på Vesterbrogade 62.

Madklubben Vesterbro er både vokset i størrelse med inddragelsen af det tidligere Tony’s Vesterbro, har fået sin helt egen cocktailbar, blevet udnævnt til Byens Bedste Restaurant og været nomineret som Byens Bedste Billige Spisested af københavnerguiden AOK. Læg dertil en gennemgribende facaderenovering, løbende udskiftning af møbler og inventar og to topplaceringer som landets mest besøgte restaurant i henholdsvis 2014 og 2015.

I galleriet nedenfor kan du se, hvordan Madklubben Vesterbro tager sig ud anno 2017. Kom forbi og få syn for sagen til en prisvenlig middag med fremragende stemning. Tjek hele menukortet her, og book nemt dit bord online ved at klikke her.

Luksusshawarma og dybstegt Snickers: Nu åbner Madklubben Nørrebro

Luksusshawarma og dybstegt Snickers: Nu åbner Madklubben Nørrebro

Ventetiden er ovre, grillen er tændt og bordene dækket op. Mandag den 6. februar slår vi officielt dørene op til vores nye, store spisested: Madklubben Nørrebro.

I Irmas gamle varelager i baggården under den æglæggende neonhøne ved søerne finder du Madklubben Nørrebro. Et vaskeægte neighborhood spot, hvor street art, lækkert design og et regelfrit menukort med inspiration fra stenbroens mellemøstlige kulturmix går hånd i hånd.

Tag plads på en af de knaldrøde Børge Mogensen-stole eller i de cognacfarvede sofarækker, og nyd en 3-retters byg-selv-middag fra så lidt som 200 kr., mens musikken spiller, cocktailglassene klirrer og duften af grill, ild og store flammer breder sig fra det åbne køkken.

Læs også: Gran Torino er genåbnet med pizza, karruselheste og nyt prisvenligt koncept

På Madklubben Nørrebro finder du både klassikere som tatar, fiskesuppe, rib eye og pighvar stegt på ben. Du kan også kaste dig over mere eventyrlystne kreationer som hjerte og lever stegt på spyd, vegetarisk tagine, djævelsk kylling og grillet ananas, for ikke at nævne signaturretter som luksusshawarma med alskens dyppelser og den dybstegte Snickersbar med saltet karamelis på siden.

Gå på opdagelse i hele menukortet fra Madklubben Nørrebro her, og book bord nemt og hurtigt online her. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen hos det nyeste medlem af Madklubben-familien – som altid med god mad til ualmindelig sympatiske priser! Se flere billeder fra Madklubben Nørrebro herunder.

Adresse og åbningstider:
Sortedam Dossering 7C
2200 København N

Mandag til torsdag: Kl. 17:30-24:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)
Fredag og lørdag: Kl. 17:00-24:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)
Søndag: Kl. 17:30-24:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)
IMG_6302 IMG_6398IMG_6379IMG_6349  IMG_6387