Amerikansk app med 60 mio. brugere elsker Madklubben Vesterbro

Amerikansk app med 60 mio. brugere elsker Madklubben Vesterbro

Med en andenplads på listen over Københavns bedste restauranter til større selskaber og en fjerdeplads på listen over byens bedste bøfoplevelser føler vi i den grad kærligheden strømme imod os fra appen og byguiden Foursquare. Den amerikanske gigant opfandt i sin tid funktionen med at ”checke in” på et sted, og mere end 60 millioner registrerede brugere benytter hver måned Foursquare til at finde og anmelde de bedste steder verden rundt.

På hver af de to lister fremhæves et udvalg af brugernes kommentarer, og der er ikke noget at sige til, at vores dygtige hold fra Madklubben Vesterbro rødmede en smule, da vi læste dem højt tidligere på dagen.

Om sin bøfoplevelse på restauranten skriver Jiser Glitch fra Mexico for eksempel: ”From the starter to the dessert is just amazing. Colorado steak roooocks!! The most friendly crew ever .. Just love it.” I samme rosende vendinger skriver Murat fra København om sin middag med et større selskab: ”Great location, with delicious food, friendly staff and affordable prices. Wine menu is good, great for groups.”

Vi er super stolte over at være røget med på hele to af Foursquares guides til det bedste, København har at byde på. Du kan gå på opdagelse i Madklubben Vesterbros menukort (inklusive masser af bøf!) her, og mangler du et sted at holde den næste fødselsdag, firmafest eller helt tredje komsammen, så tjek vores selskabsløsninger ud her.

Vi ses på Vesterbrogade 62!

Sommerlig velsmag til små penge: Tjek Madklubben Vesterbros nye menukort

Sommerlig velsmag til små penge: Tjek Madklubben Vesterbros nye menukort

Madklubben-familiens største restaurant er i den grad begyndt at opruste til sommermånederne. Der er kommet nye borde og stole på fortovet ud til Vesterbrogade, og allerede nu står de badet i aftensol. Ligeledes er et spritnyt menukort netop landet, og det bugner af sommerlækker madlavning til livsnydere på budget, samt dem, der gerne vil spendere lidt ekstra.

Den nye forretsfavorit bliver uden tvivl vores orientalske muslingesuppe med syltet pighvar, blåmuslinger og koriander til en flad halvtredser. Vil du opgradere på fiskefronten, kan du i stedet gå efter de hvide asparges toppet med masser af stenbiderrogn, hollandaise og urter til 125 kr.

Image-6 Image-4

På hovedretsfronten starter priserne som altid ved 100 kr., og det er lige præcis hvad den nye vegetarfrækkert koster. Glæd dig til en dekadent hvedekernerisotto med hvide og grønne asparges i selskab med trøffelolie. Er du mere til kød eller fisk, kan vi bl.a. anbefale den braiserede lammebov med karotter, nye løg, ærter og luftig hollandaise til 150 kr., samt den stegte slethvar, som serveres med sauterede søde majs og radiser i morkelsauce på siden for 175 kr.

Image-2 Image-1 Image-5

En anden sommerlig hovedret er en såkaldt ”special”, som skifter oftere end resten af menukortet. Den består lige nu af confiteret hanelår med grøntsagsfrikassé, råsyltet rabarber og sauce velouté til 125 kr. Hvis du for alvor er klar til smagen af sommer på en ske, må du heller ikke gå glip af den nye, uimodståelige Sundae med jordbær ”Romanoff” og chokoladesauce. Det er solskinslykke på den danske måde, og prisskiltet lyder på blot 50 kr.

Image Image-7

Hvad venter du på? Book bord på Madklubben Vesterbro allerede i dag, og kom ind og oplev, hvad det er, der har gjort os til den mest besøgte restaurant i Danmark to år i træk. I mellemtiden kan du jo med fordel gå på opdagelse i hele det nye menukort her.

 

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

I dag udkom gadefestivalen Distortions store oversigt over festerne på Nørrebro og Vesterbro i starten af juni. Hos Madklubben er vi stolte over at være en del af det officielle streethost-program i form af Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party.

Der bliver tale om et madelskende loungeområde skabt af vores amerikanske Nørrebro-restaurant, Alabama Social, som rykker ud på græsarealet på hjørnet af Dronning Louises Bro og Sortedam Dossering. Med fried chicken og homemade chili på menuen, stars and stripes-faner dinglende mellem træerne og saftige soul- og r’n’b-toner tilsat en knivspids elektronisk lyd bliver vores picnic party et uundgåeligt stop på Nørrebroruten onsdag den 1. juni.

Distortion-gængere i alle aldre vil kunne tage et break fra stenbroens store gadefestbrag med en bid mad, søudsigt og græs under bagdelen. Bag DJ-pulten står blandt andet soul-eksperten Frederick Lehmann Franck, som spiller op allerede fra kl. 16, mens aftenen lukkes ned med sprøde beats signeret af MAGNA fra kl. 20 til 22.

Klik ”deltag” på det officielle Facebook-event, og bliv opdateret på seneste nyt fra Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party. Her vil vi afsløre det endelige line-up inden for den nærmeste fremtid i selskab med priser, praktisk information og masser af lækre stemningsbilleder. Glem heller ikke at støtte Distortions arbejde med at skabe liv og uforglemmelige fester i byens rum ved at købe et gadearmbånd her.

Vi ses til Distortion på Dronning Louises Bro onsdag den 1. juni fra kl. 16 til 22!

Kære mor, vil du med ud og spise?

Kære mor, vil du med ud og spise?

Søndag den 8. maj er det Mors Dag. Har du husket gaven? Hvorfor ikke give mor et afbræk fra hverdagen og invitere hende med på en af vores 9 restauranter i København? Med mindre hun da er typen, der hellere vil indfri sit gavekort i cocktails på Bar Next Door.

Med et print-selv-gavekort til Madklubbens spisesteder og barer kan du hurtigt og nemt give en madglad gave videre til verdens dejligste mor. Der er desuden gode chancer for, at hun bliver så glad, at hun ender med at invitere sit yndlingsbarn med. Win win!

Gavekortet er lige til at lægge i en kuvert, og det gælder i de næste tre år. Så har mutti også god tid til at beslutte sig for, om det skal for eksempel skal benyttes på uforlignelig asiatisk gastronomi på Hanzō, elegante serveringer på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en saftig bøf på Madklubben Steak eller Steak Royal. Fælles for alle vores restauranter er, at der serveres god mad til ulamindelig sympatiske priser – så behøver du ikke sprænge banken, bare fordi mor skal luftes.

Vil du ud og spise på selve Mors Dag? Så har både Bistro Royal, Madklubben Vesterbro, Gran Torino, Alabama Social og Tony’s søndagsåbent den 8. maj. Find en oversigt over alle vores restauranter her, hvor du også hurtigt og nemt kan booke bord online.

Madklubben – (k)ærlighed smager bedst!

10 kokke samler ind til nyt Julemærkehjem – Madklubben støtter op

10 kokke samler ind til nyt Julemærkehjem – Madklubben støtter op

I de forgangne måneder har 10 dygtige kokke fra Region Syddanmark konkurreret om hvem, der kan samle flest penge ind til det nyetablerede Julemærkehjem i Kolding – det sjette Julemærkehjem i rækken. Projektet hedder ”Kokkens Bord” og kulminerer torsdag den 19. maj ved en storstilet gallamiddag på Comwell Kolding, hvor vinderne af indsamlingen hædres.

Der vil ikke være nogle dårlige tabere, for i sidste ende har alle kokke ydet et flot bidrag til Julemærkehjemmets vigtige arbejde med sårbare børn. Ikke desto mindre får de to kokke, der har indsamlet flest penge, en ekstra appelsin i turbanen i form af en kulinarisk udflugt til København, hvor menuen blandt andet står på en middag på Madklubben Vesterbro – naturligvis på vores regning.

I forbindelse med gallamiddagen den 19. maj afholdes desuden en velgørenhedsauktion til fordel for Julemærkehjemmet. Her vil de heldige gæster kunne byde på en lang række lækre produkter og oplevelser – blandt andet et gavekort på 1.000 kr. til fri afbenyttelse på alle Madklubbens restauranter.

Vi sender et stort skulderklap afsted til de 10 hårdtarbejdende kokke i den anden ende af landet. Der er stadig mulighed for at spytte i kassen, og du kan læse mere om hvordan via Kokkens Bords Facebookside.