Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Skæve, jordfarvede flisevægge, overdimensionerede guldlamper, en bølgende, karrygul stjernehimmel under sortmalede lofter og masser af små deleretter, der hylder køkkenkulturen lige fra Mellemøsten langs Middelhavet til Sydspanien og Marokko. Velkommen til Bazaar: Madklubbens nye, store restaurantsatsning i det gamle posthus i Dronningens Tværgade.

3 år undervejs:

I over 3 år har vi arbejdet på konceptet, og i mere end et år har vi bygget på livet løs for at skabe det spisested, vi har gået og drømt om. Et spisested gennemsyret af det fortryllende fremmede. Et spisested, der tager sit afsæt i flere af verdens rigeste og mest traditionsbundne køkkener, men fortolker dem gennem unge, kreative og københavnske øjne og hænder. Bazaar er ikke en kulisse og ej heller en gammelromantisk drøm om noget, der ligger langt borte i tid og sted. Bazaar er her og nu!

Prisvenlige tastingmenuer:

Når du indtager en af de over 150 pladser på Bazaar, har du flere forskellige valgmuligheder på madfronten. Kast dig ud i en delbar tastingmenu med 15 retter bestående af grønt, kød og fisk for kun 375 kr. pr. person, eller tag på en eksotisk, plantebaseret rejse med 10 veganske deleretter til 225 kr. pr. snude.

Vil du hellere selv gå på opdagelse i bazaaren? Så kan du vælge og vrage fra et menukort med over 35 forskellige kreationer, som både består af små hapser og større retter. Vores koncept fokuserer på den sociale del af måltidet, og derfor anretter vi alt på fade og i skåle, så maden er lige til at dele ved bordet. Påregn ca. 3-5 af de større retter pr. person, og bestil herudover en række ”mezze” som et forspil til jeres middag.

Næsten fuldt booket i åbningsugen:

Der har været stor interesse for at få bord på Bazaar i åbningsugen, men der er stadig enkelte ledige pladser, hvis du vil være blandt de allerførste gæster. Du kan læse meget mere om menuen og konceptet på Bazaar ved at klikke her, ligesom du nemt og hurtigt får et overblik over evt. ledige borde via vores onlinebooking lige her.

Bazaar

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Påsketema på tallerkenen: Spis højtiden ind på Madklubben Vesterbro

Påsketema på tallerkenen: Spis højtiden ind på Madklubben Vesterbro

Har du forsømt, eller er du forhindret i at deltage i årets påskefrokost(er)? Eller har du bare en stor appetit efter højtiden herligheder? Så har vi godt nyt til dig. Med et påskepræget udvalg fra vores nye menu fyldt med forårsfavoritter, kan du holde din helt egen version af en påske-“frokost”med en skræddersyet en, to eller tre-retters middag på Madklubben Vesterbro.

Start ud med et alternativt fiskebord, og sæt tænderne i vores bæredygtige laks serveret i orientalsk form og facon. Eller hvad med høns i asparges, hvor hønsene er gået på påskeferie, så retten tager form som en cremet aspargessuppe? Til hovedret kan du derimod finde fjerkræ i vores servering af grillet kyllingeoverlår i rieslingsauce serveret i selskab af forårets grønt, eller alternativt nyde stegt lammeculotte med rødvinssky og friske fornøjelser på toppen. Og selvom smagen måske ikke drager direkte parallel til påsken i vores syndige citronfromage, så gør den gennemgående gule farve, der skinner igennem den delikate dessert, helt bestemt.

Kig nærmere på vores påskevenlige retter i billederne nedenfor, eller find vores komplette menu lige her. Skal du nå forbi og smage, inden påsken er ovre? Så book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Madklubben Vesterbro.


Cremet aspargessuppe lavet på hvide asparges serveret med ærteskud, ramsløgsolie og hvidløgscroutoner af briochebrød


Orientalsk laks – bæredygtigt opdrættet laks fra Kvarøy i en sesam-soyavinaigrette med daikon, avocadopuré, shiso, agurk og sprød tapioka


Meunièrestegt fladfisk serveret med sauteret broccolini, sukkerærter, forårsløg, lun peberrodsmayonnaise og dild


Stegt lammeculotte med rødvinssky, friske figner, pistacie-vinaigrette, agurkecrudité, mynteyoghurt og couscous

Grillet kyllingeoverlår i rieslingsauce serveret med stegte borretaneløg, forårsløg, asparges, babymajs, timian og selleripuré

Vesterbros citronfromage – luftig og let fromage med citronsorbet, citronmelisse og kiksecrumble

”Get your greens” med ny veganermenu på Madklubben Vesterbro

”Get your greens” med ny veganermenu på Madklubben Vesterbro

På vores storslåede restaurant på Vesterbro har vi altid været kendte for vores smagfulde udvalg af vegetariske retter og grønne tilvalg. I takt med at plantebølgen ruller frem, tolker vi ikke længere den nye kost-praksis som en trend, men derimod som en realitet af vores tid, hvorfor vi naturligvis gør vores for at følge trop med udviklingen. Og hvad skal det så betyde, tænker du måske? Jo. Vi melder nu stolt ud, at vi fra denne uge introducerer en komplet vegansk menu på Madklubben Vesterbro. De grønne genialiteter er en naturlig del af vores brede menukort, hvor du kan nyde en, to eller tre planteretter på egen hånd eller i et smagfuldt mix af vores andre lækkerier.

Til forret serverer vi chèvre chaud. Her opgraderer vi fra den gratinerede gedeost til en grillet portobellosvamp, og serverer den franske specialitet med sprøde salater, passionsfrugtsvinaigrette, friske hindbær, ristede valnødder og croutoner. Den friske forårssalat er efterfulgt af vores cremede hvedekernerisotto lavet på kokosmælk og anrettet i selskab med franske, spæde gulerødder, sauteret palmekål og persilleolie. Som en frisk forkælelse til slut kan du smage på vores økologiske hindbærsorbet fra den danske isleverandør, Jacob & Jakob. Den sommerskønne sorbet serveres med vegansk 60 % Valrhona-chokolade og lidt sprødt til at sætte knas på kalorierne.

Tag et kig på vores seneste sæsonmenu, der byder på et væld af velbehag, veganisme og sommervarme lige her. Sulten? Så kan du nemt og hurtigt bestille bord online til din næste (grønne) spiseoplevelse på Madklubben Vesterbro lige her.

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Se menu, åbningstider og book bord på Madklubben Allinge her

Hos Madklubben har vi altid vægtet gastronomi og mødet mellem mennesker lige højt. Det ligger kort og godt i vores navn. Derfor var vi heller ikke tvivl, da vi fik muligheden for at åbne en restaurant til årets udgave af Folkemødet på Bornholm. Folkemødet rimer på faglighed, dialog og demokrati og med Madklubben om bord, vil Folkemødet også rime på frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Vi kalder konceptet for Madklubben Allinge, og pop up-restauranten byder velkommen til frokost, aftensmad, barsnacks og god kaffe i hyggelige rammer på Slægtsgaarden i Østergade fra onsdag den 13. juni til lørdag den 16. juni. Søndag den 17. juni vil man også kunne hente drikkevarer og sandwiches to go om formiddagen inden hjemturen.

Projektet er skabt i samarbejde med puclic affairs-firmaet Rud Pedersen, og Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Rud Pedersens udendørs debattelt, hvor vi om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad serveret ved langborde. Også hotellets hyggelige baggård og mange små og mere intime stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Du kan allerede nu se vores åbningstider, vores menukort og vores ledige borde ved at klikke her. Vi glæder os til at indtage den solbeskinnede klippeø til juni, og én ting er sikkert: Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.