Velkommen til Madklubben Vesterbro                                                     

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.


Ny menu: Smagen af Jul på Madklubben Vesterbro

Ny menu: Smagen af Jul på Madklubben Vesterbro

Så er det blevet Madklubben Vesterbros tur til at vise lidt af, hvad den nye julemenu byder på. For vores favorit på Vesterbrogade har selvfølgelig også kigget på sæsonen, og skiftet godt og grundigt ud på kortet.

Blandt forretterne kan du blandt andet se frem til en skøn tatar af okseinderlår, et slagterbræt med smagen af jul og en cremet jordskokkesuppe. Hovedretterne tæller nye retter som en flæskesteg af frilandsgris, en smørdampet kulmule, cremet bygotto og Vesterbros flæskestegssandwich, der nok skal få tænderne til at løbe i vand.

Desserterne er også blevet opdateret til årstiden – og så har vi i øvrigt veganske alternativer til både forret, hovedret og dessert!

Er du blevet sulten endnu? Så tjek hele menuen og book bord her.


Tatar af okseinderlår – Friterede karpers, syltede rødløg, trøffel mayp, friske brombær og sprød radicchio


Slagterbræt – Porchetta, anderilette, Karl Johan paté, cornichoner og grov sennepsmayo


Smørdampet kulmule – sauteret palmekål, brunet smør, selleripuré, blomkålcrudité og syltede tyttebær


Flæskesteg af frilandsgris – rødkålssalat med valnødder, granatæble, knuste kartofler og rødvinssauce


Andebryst – rosastegt berberie andebryst, balsamicoglaserede rødbeder, syltede æbler, mandler og friske brombær


Cremet bygotto med svampe (V) – kejserhatte, bøgehatte, champignon, parmesan, mascarpone og sprøde salater. Fås også vegansk


Vesterbros flæskestegssandwich – kamsteg af frilandsgris, sennepsmayo, æblechutney og rødkål


Panna cotta – mangosorbet, vanilje og krystalliseret hvid chokolade


Julesundae – vaniljeis, kirsebærsovs, og brændte mandler

Rund 2018 af med en brag af en (mad)fest på Madklubben Vesterbro

Rund 2018 af med en brag af en (mad)fest på Madklubben Vesterbro

På udkig efter høj stemning, sprød musik og lækker mad til små penge? Så er Madklubben Vesterbro et af byens bedste bud på en nytårsaftensmiddag. Den særligt komponerede 4-retters menu plus snacks byder både på jordskokker, krabbe, oksemørbrad og syndig chokoladekage.

Madklubben Vesterbro er (i kvarterets natur) stedet for dig, der elsker et upbeat tempo, masser af mennesker omkring og flotte samt festlige rammer. Sådan trives vi selv bedst, og i anledning af nytårsaften hæver vi overliggeren og tager festlighederne til et helt nyt niveau. Tag del i madfesten og sæt tænderne i alt lige fra rørt taskekrabbe med fennikel crudité, luftig rygeost, broken gel på citron og urter, saftig oksemørbrad med bl.a., kejserhatte, brændte løg og til syndig Gâteau Marcel af 72% Valrhona-chokolade med konfiterede kumquats og vaniljeis.

Scor en af de eftertragtede pladser til den nette pris af 700 kr. ved at klikke her. Pift aftenen op med et tilkøb af vores vinmenu her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til 300 kr. lige her! Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

vesterbro vesterbro vesterbro

Få Vesterbro-vibes leveret! Madklubben Vesterbro har åbnet for take away

Få Vesterbro-vibes leveret! Madklubben Vesterbro har åbnet for take away

De fantastiske take away-nyheder fortsætter med uformindsket styrke. En af vores mest populære restauranter åbner i dag for take away – nemlig Madklubben Vesterbro! Så der er nu rig mulighed for at få forrygende mad og Vesterbro-vibes leveret hjem til dig!

Vi fortsætter parløbet med Wolt, der også denne gang kommer til at håndtere leveringen af vores smagfulde take away. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Madklubben Vesterbro disker op med livretter med inspiration fra hele verden. Og take away-kortet bliver med forrygende forretter, hamrende gode hovedretter og syndig dessert, samt selvfølgelig fristende sides, saucer og dips til at fuldende måltidet. Du finder favoritter som vores lækre tatar og slagterbrættet i forretsafdelingen, mens mør oksecuvette, grillet frilandskylling og den klassiske Vesterbroburger er at finde blandt hovedretterne. Desuden kan du få vand, øl og vin med i posen, så du er sikret en perfekt aften. Se hele menuen og bestil lige her!

Madklubben Vesterbro er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi åbner 17.30 hver dag, og ser frem til at levere smagfuld take away-favoritter fra Madklubben Vesterbro, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!

 

 

Nyt weekend-tiltag: Early Bird-bobler på Madklubben Vesterbro!

Nyt weekend-tiltag: Early Bird-bobler på Madklubben Vesterbro!

Weekend er ofte lig med fri og lidt mere plads til leg. Og findes der en bedre måde at starte weekenden på, end med et glas kølige bobler? Det synes vi ikke. Derfor har vi på Madklubben Vesterbro besluttet at gøre lidt ekstra for dem, der er tidligt ude fredag og lørdag.

Vi tilbyder nemlig et gratis glas ”early bird-bobler” i weekenden! Det vil sige, at alle gæster, der booker bord hos Madklubben Vesterbro fredag eller lørdag klokken 17 kan starte aftenen hos os med et glas bobler på husets regning. Skønt, ikke?

Så kickstart aftenen med bobler, inden du sætter dig til bords og nyder den rå indretning, det cool design, den pulserende stemning og ikke mindst den forrygende mad på en af vores mest populære restauranter.

Menukortet byder som altid på livretter med inspiration fra hele verden, som kan tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og efter middagen, så der er alle ingredienser til en perfekt aften!

Du kan booke dit bord her! Ses vi til ”early bird-bobler”?

vesterbro 

”Nu er det jul på Vesterbro” – hold din julefrokost hos Madklubben Vesterbro!

”Nu er det jul på Vesterbro” – hold din julefrokost hos Madklubben Vesterbro!

”Nu er det jul på Vesterbro” med rå indretning, cool design og en pulserende stemning. Madklubben Vesterbro er vores største restaurant og byder på livretter med inspiration fra hele verden, samt en integreret cocktailbar.

Skal det være festligt, flippet og farverigt? I vores store restaurant på Vesterbro inviterer vi indenfor til årets julefrokost med moderne rammer af stål, marmor, egetræ samt stilfulde Eames- og Børge Mogensen-stole. Stemningen er – som det velkendte Vesterbro – laber og livlig! Perfekt til en ”cool julefrokost” i bedste jul-på-Vesterbro-stil.

I køkkenet har vi været på en mental jordomrejse, smagt på verden og sat et internationalt præg på vores julemenu anno 2018. Prøv vores cremede jordskoksuppe med bacon, sprøde hvidløgscroutoner, ristede hasselnødder og brøndkarse, flæskesteg af frilandsgris med brunede kartofler, gammeldags rødkål, chips og brun sovs eller confiteret andelår med marineret vinterkål, svesker, tranebær og trøffelsauce. Eventuelt slut “julefeastet” af med vores julesundae med vaniljeis, kirsebærsovs og brændte mandler og promover promillen med sæsonbaserede cocktails fra husets storslåede cocktailbar.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

vesterbro vesterbro vesterbro