Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

På Madklubben donerer vi gavekort, middage og støttekroner til en lang række små og store velgørenhedsprojekter. Som en kollega sagde en dag, da vi diskuterede dating-klichéer på kontoret: ”Der mangler bare et K i vores slogan: (K)ærlighed smager bedst.” Det klinger i virkeligheden ret godt, og hvis vi kan bidrage til gode formål gennem det, vi gør bedst, er vi altid klar på at teste nye velgørenhedsveje.

Det har vi netop gjort gennem et spritnyt samarbejde med webshoppen Odendo.dk, som sætter produkter og gavekort på auktion. Halvdelen af hammerslaget går i sidste ende til et godt formål, og Madklubbens første modtager bliver foreningen Familier med kræftramte børn.

Lige nu kan du byde på et gavekort på 1.000 kr. til valgfri brug på alle vores 10 steder i København. Auktionen på det første gavekort fortsætter frem til og med på mandag, og herefter vil der blive udbudt et nyt gavekort hver femte dag. Alt i alt er der tale om en auktionsperiode på 25 dage, hvor du vil have mulighed for at byde på i alt 5 gavekort til Madklubbens univers af budgetvenlige spisesteder og barer.

Vi opfordrer alle til at gå ind på Odendo og afgive et bud. Hvem ved – måske ender du med at spise til spotpris samtidig med, at du støtter et godt formål? Det må da være definitionen af en win-win situation.

Til virksomheder - FB cover

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Lørdag den 23. april gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager. Vi har holdt forårsoprydning på alle vores restauranter, og især Madklubben Steak disker op med en ordentlig lastfuld møbler og service, da bøfhuset i Pilestræde netop er stævnet ud på en gennemgribende renoveringsrejse.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på ikoniske designklassikere som Børge Mogensens ”Folkestol” i den polstrede udgave, som kaldes “3236-stolen”, Hans J. Wegners ”Y-stol” og den populære “DSR-skalstol” i farvestrålende plast skabt af Charles og Ray Eames. Hertil kommer barstole fra Artek, Børge Mogensens “Søborg-stole” og mange andre lækre designs – lige til at smække måsen i.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. Mangler du godt grej til køkkenet, kan du finde skærebrætter i flere størrelser og udformninger, kokkeknive, stegegafler og meget andet godt. Pep middagsbordet op med en bestikholder fra Le Creuset, eller scor i stedet et salt- og pebersæt, en skål eller en kande fra det kendte, franske mærke.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Du kan gå på opdagelse i flere billeder nedenfor, som blot er et udpluk af det udvalg, der venter på lørdag. Vi ses til loppehygge i Madklubbens lokaler på Værnedamsvej.

Hvad: Madklubbens designloppemarked
Hvornår: Lørdag den 23. pril 2016 kl. 12-16
Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V
Hvordan: Først til mølle. Betaling med kontanter og Dankort. Køb skal tages med øjeblikkeligt og kan ikke opbevares eller sættes til side.

IMG_2181 IMG_2183 IMG_2184 IMG_2186 IMG_2187 IMG_2190 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2200 IMG_2207 IMG_2209 IMG_2210

En klassiker til hverdag og fest (og de efterfølgende tømmermænd)

En klassiker til hverdag og fest (og de efterfølgende tømmermænd)

Madklubben Vesterbro byder på et menukort, der kan friste enhver. Her kan du sætte kniven i gaflen i alt fra frankofil kogekunst over dansk husmandskost til latinolækre forretter og amerikansk grillsnask. Der er også altid lækkerier på menuen til dem, der helst vil klappe dyr frem for at spise dem.

En af de vaskeægte klassikere på Madklubben Vesterbro er dog husets signaturburger. Enkelte ingredienser skifter fra tid til anden, men grundkonceptet består: En juicy burgeroplevelse, som du til dels bygger selv. Vi serverer nemlig de sprøde salatblade, rå løgringe, jalapeños og pickles på siden, så du selv kan færdiggøre måltidet efter dine smagspræferencer. På den måde undgår du også at få et slattent salatblad i midten, der er blevet lagt direkte på en varm bøf.

Læs også: Spis sent og spar penge på Madklubben Vesterbro

Madklubben Vesterbros burger koster en flad hundredelap og består af en grillet briochebolle omkring en oksebøf med cheddarost og italiensk panchetta-bacon. Foruden det grønne tilbehør på siden, er der også smurt Heinz-ketcup og French’s mustard på brødet. Ekstra sulten? Så kan du opgradere med endnu en bøf i bollen for 50 kr.

Signaturburgeren er et oplagt valg, uanset om kalenderen skriver en ganske almindelig tirsdag, festlig fredag eller søndag med tømmermænd. Du læse mere om burgeren og alle hans venner på Madklubben Vesterbros menukort her, og hvis du planlægger at svinge forbi til en bid, er det altid en god idé at booke bord i forvejen her.

Vind 10 gavekort à 1.000 kr. – vi fejrer to vilde milepæle

Vind 10 gavekort à 1.000 kr. – vi fejrer to vilde milepæle

Hos Madklubben gør vi en dyd ud af at fejre vores sejre – store som små. Det kan både være, når et spisested i familien sætter ny rekord i antal gæster på en aften, når vores kokkeelever klarer sig godt i skolen eller når en Madklubben-restaurant kåres som landets mest besøgte.

Onsdag den 16. marts rundede to af Madklubbens restauranter netop et sådant sejrrigt og skarpt hjørne på én og samme dag. De kunne begge fejre en milepæl i den 6-cifrede liga i forhold til antallet af bookinger, der er strømmet ind gennem årene. 100.000 borde! Så mange er der blevet booket på både Madklubben Vesterbro og Tony’s.

Madklubben Vesterbro er der tale om 100.000 bookinger opnået udelukkende gennem vores digitale bookingplatform på hjemmesiden, Dinnerbooking.com. Hos Tony’s derimod er milepælen på 100.000 sammenlagte sum af bookinger foretaget på hjemmesiden, over telefon og email  siden åbningen i 2009.

De to vilde milepæle skal fejres, og det har vi valgt at gøre på behørig vis:

De gæster, som har booket bord nr. 100.000 på hver af de to restauranter, vil få sig noget af en overraskelse og fejring, når de spiser hos os i løbet af den kommende weekend. Hvad det præcis dækker over, kan vi ikke afsløre. Men hvis du har bestilt bord på Madklubben Vesterbro eller Tony’s lørdag den 19. eller søndag den 20. marts, er det måske jer, der er de heldige asener.

Herudover udlodder vi intet mindre end 10 gavekort à 1.000 kr. blandt vores dejlige gæster. De 3 af gavekortene trækker vi lod om på Madklubben Vesterbros Facebookside, yderligere 3 er på højkant på Tony’s Facebook-side, mens de sidste 4 udloddes på Madklubbens Instagram.

Der er med andre ord mulighed for at vinde et af de eftertragtede gavekort hele 3 forskellige steder. Dermed kan vinderchancerne også forhøjes ved at deltage både på Facebook og Instagram.

Vi ønsker er kæmpe tillykke til Madklubben Vesterbro og Tony’s med de 100.000 bookinger, og ikke mindst sender vi en stor tak til alle de gæster, der har gjort Madklubben til en succes gennem årene. Uden jer var vi intet, og vi arbejder hårdt på at gøre os fortjent til jeres besøg hver evig eneste dag.

”Holder I åbent til påske?”

”Holder I åbent til påske?”

Det spørgsmål er vi blevet stillet mange gange i løbet af de sidste par dage over telefon og mail såvel som på de sociale medier. Svaret er ”ja!”, naturligvis har vi åbent til påske. Alle Madklubbens otte restauranter og ene cocktailbar holder fast i de almindelige åbningstider lige på nær Madklubben Steak, som holder en enkelt lukkedag mandag den 28. marts.

Du kan derfor spendere helligdagene med at spise soul food ved Søerne, bistroklassikere på Kongens Nytorv, pizza i en baggård eller noget helt fjerde. Er du på udkig efter retter med påskestemning, kan vi for eksempel anbefale biksemad med spejlæg til frokost på Bistro Royal, hønseæg med stenbiderrogn på Madklubben Bistro-de-Luxe, scrambled eggs til brunch på Alabama Social eller en hel skær-selv-kylling med tilbehør på Madklubben Vesterbro.

Som altid holder Hanzō, Madklubben Steak og Madklubben Bistro-de-Luxe lukket søndag aften. Men fortvivl ikke, for vores resterende fem restauranter står klar med åbne arme.

Madklubben ønsker dig og dine kære en god og velsmagende påske.