3 retter 200 kr: Madklubben Vesterbro genopliver elsket menukoncept

3 retter 200 kr: Madklubben Vesterbro genopliver elsket menukoncept

Den opmærksomme Madklubben-gæst har måske opdaget, at vi i den seneste tid har søgt tilbage til rødderne på flere af restauranterne i vores velsmagende familie. Både Tony’s og Steak Royal har genoplivet Madklubbens klassiske menukoncept med 3 retter til en fast lav pris, hvor du selv bestemmer indholdet og har mulighed for at tilkøbe ekstra kulinarisk luksus.

Nu melder vores største og mest besøgte restaurant sig også under fanerne: Madklubben Vesterbro vender fra mandag den 26. september tilbage til det elskede og let forståelige menukoncept, som også findes i varierende udgaver på den originale Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade og på Madklubben Steak i Pilestræde.

3 retter fra 200 kr.

Med i alt 15 forskellige retter på den nye menu er der rigeligt at vælge i mellem på Madklubben Vesterbro. Heraf vil der fremadrettet altid være 3 forretter, 4 hovedretter og 2 desserter, der kan kombineres på kryds og tværs uden at overstige en samlet pris på 200 kr. Det vil dog også stadig være muligt at bestille en enkelt ret fra 100 kr. og 2 retter for 150 kr.

Se hele det nye menukort her

Vil man tilkøbe ekstra forkælelse i form af eksklusive råvarer og anretninger, der har fået et ekstra touch, kan det naturligvis også lade sig gøre. Det kunne for eksempel være en hjemmebagt tartelet fyldt med hummer og svampe, en mør rib eye af kornfodret kvæg eller en syndig ”gateau marcel”-chokoladekage. Alt er transparent og overskueligt, så du ved præcis, hvad middagen kommer til at koste.

Nyhed: ”All Inclusive” til 500 kr.

Hvis du er typen, der bare bedst kan lide at læne dig tilbage, nyde livet og ikke tænke så meget, er den nye ”Greatest All Inclusive” et must. Konceptet tager udgangspunkt i restaurantens populære ”Greatest Menu”, der består af 3 retter til en særligt god pris i forhold til, hvis de skulle bestilles à la carte.

Hertil serveres et glas bobler ved velkomst, en skræddersyet vinmenu med tre glas til maden, vand og kaffe. Den samlede pris? Kun 500 kr. pr. person. Det er livsnyderi på højeste niveau til den lavest mulige pris!

Foruden byg-selv-menuen med 3 retter fra 200 kr. og den fulde pakke i form af ”Greatest All Inclusive” vil menukortet også byde på tavleretter, som skifter løbende. Det kan være alt fra boller i karry til en imponerende côte de beauf. Madklubben Vesterbro er en smeltedigel af kulinariske inputs fra ind- og udland, hvor maden spænder fra gadekøkken til gourmet, fra husmandskost til haute cuisine. Sådan bliver det stadig ved med at være, men nu er det hele bare lidt mere overskueligt.

Se flere af de nye retter fra menuen herunder:

IMG_4300 IMG_4314IMG_4594IMG_4341

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Står du for firmaets julefrokost? Skal vennegruppen gafle julegris? Har hele den pukkelryggede tradition for at spise ude i den søde højtid?

Så har vi helt sikkert et sted i Madklubbens restaurantfamilie, der passer perfekt til jeres juleappetit. Uanset om I er på udkig efter klassisk kogekunst med sprøde svær og brun sovs, eller gæsterne i stedet trænger til en kulinarisk afstikker til fjernøsten, Italien eller USA, står vi klar til at hygge om jer.

Se det samlede overblik over alle vores julede selskabsmenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her

Ellers kommer her et par enkelte, appetitvækkende stikord om, hvad hver enkelt restaurant tilbyder til større grupper fra den 8. november og hele vejen gennem december:

Madklubben Bistro-de-Luxe: Klassiske juleretter nyfortolket på elegant vis i smukke omgivelser.

Madklubben Vesterbro: Evergreens og kreative nytilkommere serveret i cool, urbane lokaler.

Madklubben Steak: En juledrøm for bøfelskere tilsat smagfulde forretter og desserter.

Bistro Royal: I herskabelige omgivelser midt på Kgs. Nytorv serveres klassisk velsmag.

Steak Royal: Bøffen er i centrum, når der jules igennem på Steak Royal lige ved Rådhuspladsen.

Tony’s: Sammensæt jeres egen 3-retters menu med italienske lækkerier for enden af Nyhavn.

Gran Torino: Tag et julebreak og gå om bord i pizza og pasta hos vores seje Nørrebro-italiener.

Hanzō: En asiatisk smagsrejse for jer, der gerne vil holde en helt anderledes julekomsammen.

Alabama Social: Jul som i de amerikanske sydstater med comfort food fra øverste hylde.

 

Guide til bilfri søndag: Hyggelige aktiviteter og prisvenlige måltider

Guide til bilfri søndag: Hyggelige aktiviteter og prisvenlige måltider

 

Søndag den 18. september rammer stilheden først efter stormen. Når løberne til Copenhagen Half Marathon har blæst gennem byens gader, bliver afspærringerne nemlig stående for at danne rammen om bilfri søndag på nogle af brokvarterernes mest centrale strækninger. Der bliver med andre ord ro i gaden og mulighed for trække vejret dybt ned i maven.

Samtidig byder dagen på et væld af spændende aktiviteter og events, og vi anbefaler her tre forskellige af slagsen, der kan kombineres med brunch, frokost eller aftensmad på vores restauranter, uden at weekendbudgettet vælter.

1) BRUNCH

Det skal du lave: Rulleskøjtedisko
Det skal du spise: Brunch på Alabama Social

Start søndagen med en gedigen weekendbrunch à la USA på Alabama Social på første parket ud til Søerne. Her kan du gå om bord i alt fra bagels og pandekager over skyr og scramble til deciderede retter som tatar, rejsesandwich og dybstegt kylling serveret på en vaffel. Når maven er fuld, kan du forbrænde kalorierne til rulleskøjtedisko på Den Røde Plads længere ude ad Nørrebrogade. Du kan medbringe dine egne skøjter eller leje dem på stedet. Fra kl. 12 kan der rulleskøjtes på pladsen og fra kl. 15 også ude på gaden.

2) FROKOST

Det skal du lave: Kreativ og mental afslapning
Det skal du spise: Søndagsfrokost på Madklubben Vesterbro

Gør som i gamle dage, og gør en dyd ud frokostbordet på ugens sidste dag. Du kan med fordel invitere vennerne eller familien med på Madklubben Vesterbro, der har et særligt Sunday Lunch-menukort. Det byder f.eks. på en frokostanretning med hele 5 forskellige retter inkl. drikkelse og kaffe for kun 200 kr. pr. person. Herefter kan I slå mave ved Enghave Plads, hvor programmet foran Vesterbro Bibliotek står på ro og fordybelse med farvelægning, boglæsning og stirren op i den blå himmel fra kl. 15 til 18.

3) AFTENSMAD

Det skal du lave: Gigantisk kridtmaleri
Det skal du spise: Afslappet søndagsmiddag på Gran Torino

Fra klokken 15 til 20 forvandles hele Dronning Louises Bro til ét stort socialt kunstværk. Intet mindre end et halvt ton farvekridt stilles til rådighed for alle nysgerrige og kreative sjæle, og så er det ellers bare at gå i krig på vejbanen og fortovene. Når aftensulten er godt kridtet op, kan du spadsere den korte tur over til Gran Torino på Sortedam Dossering, som står klar med deres særlige Lazy Sunday-menu. Her kan du score skønne pizzaer og en uimodståelig søndagslasagne til fair priser.

Se den komplette oversigt over aktiviteter under bilfri søndag den 18. oktober hos Københavns Kommune her.

Vi er nomineret til ”Danmarks Bedste Festivalburger 2016”

Vi er nomineret til ”Danmarks Bedste Festivalburger 2016”

Der findes madblogs, og så findes der Gastromand.dk. Med 4 friske gastromænd bag tasterne og komfuret, har bloggen gennem de seneste år tiltrukket et hobetal af læsere og dermed placeret sig helt i toppen blandt kongerigets mest besøgte og læste madmedier.

Derfor er vi også særligt stolte over, at Gastromand har nomineret Madklubbens Steak ’n’ Bearnaise Sandwich til mudder-musik-og-telt-sæsonens måske fornemste pris, nemlig titlen som Danmarks Bedste Festivalburger 2016. De madglade mænd har været landet rundt til intet mindre end 8 forskellige musikfestivaller, og hvert sted har de smagt sig i gennem udbuddet af bollebeklædte og håndholdte fristelser.

I sidste ende er det blevet til 6 stærke nomineringer, og vi kan slet ikke stoppe med at klappe i vores små hænder over, at Madklubbens Steak ’n’ Bearnaise Sandwich er den eneste nominerede fra årets Roskilde Festival, der ellers bugnede af stærke burgeroplevelser.

Om den økologiske og indsovsede frækkert skriver Gastromand i nomineringsbegrundelsen:

”Det lød næsten for godt til at være sandt, ja ligefrem blasfemisk, men slap nu af Madklubbens Bearnaiseburger var god! Der var ikke sparet på noget; blød og sød bolle, lækkert, mørt oksekød søbet ind i bearnaisesauce og kun lige tilsat et enkelt salatblad. Den bliver en must-eat, hvis Madklubben kommer på festivalen igen næste år. Madklubbens Bearnaiseburger var Roskildes bedste Festivalburger.”

Vi kan allerede nu afsløre, at vi gør alt i vores magt for at få sandwichen (eller ”burgeren” – kært barn har mange navne) tilbage på menuen på Roskilde Festival i 2017. Indtil da må vi se, om den også når at snige sig ind på kortet på en af vores restauranter i København.

Vinderen af titlen som Danmarks Bedste Festivalburger afsløres i uge 37. Vi krydser fingre, tæer og burgerboller i mellemtiden!

Vi stiller op til DM i hotdog og støtter Børnefonden

Vi stiller op til DM i hotdog og støtter Børnefonden

Søndag den 4. september løber den 9. udgave af de danske mesterskaber i disciplinen ”pølse med brød” af stablen på Food Festival i Aarhus. Det sker på Tangkrogen i den sydlige del af byens havn, hvor Madklubbens indehaver, Anders Aagaard, går til kamp mod et uhyggeligt stærkt felt af danske topkokke.

Startfeltet tæller blandt andet 3 Michelin-kokke og en lang række ’local heroes’ fra smilets by. Men det afskrækker ikke manden bag Madklubben, der til den stort anlagte konkurrence har skabt ”The No Nordog” – et ordspil på ”The New Nordic”. Den kvikke læser vil måske kunne gennemskue, at vores hotdog er en hyldest til alt det, der ikke er nordisk. Den eneste regel er her, at det skal smage hulens godt!

På Madklubben er vi ikke blege for at sammensætte ingredienser og produkter fra vidt forskellige verdenshjørner. Her er dogmerne sendt i skammekrogen, og i stedet spiller velsmagen, lysten og legesygen førsteviolin. Pølsen har spanske aner, brødopskriften stammer fra Frankrig, spidskålen er fra Danmark, kimchien koreansk, mayonnaisen japansk, toppingen afrikansk og korianderen sender tankerne på tur til Mexico.

DM i Hotdog består både af et klassisk heat, hvor traditionelle pølsemænd dyster på klassisk velsmag, samt 2 moderne heats, hvor Madklubben og Anders Aagard dyster i det første heat fra kl. 13:35. Tilskuerne har mulighed for at købe løs af de kreative pølsestreger til eventet, og alle penge går til Børnefondens arbejde. ”The No Nordog” ligger i dagens billigste prisleje til 50 kr.

Konkurrencen arrangeres af den danske madanmelder Ole Troelsø i samarbejdet med Børsen og Food Festival. Klik her, og læs mere om tidsplanen og konceptet for DM i hotdog på Aarhus Update.