Aftenmenu – madklubben Vesterbro

 


Svært ved at vælge? Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter


 

GREATEST MENU | 3 retter 350 kr. 

Asiatisk laks
Rimmet laks, glaseret med teriyaki, lotus chips, miso mayo, koriander, sorte sesamfrø og en asiatisk vinaigrette

Oksecuvette
Mør oksecuvette med sprøde, gyldne fritter og rødvinssauce+ salater
UPGRADE til 300 gram ribeye (bøf bearnaise) + 50 kr.

“Kæmpe eskimo” sundae
Vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce

 

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, der passer til maden.

Greatest vinmenu: 175 kr. pr. person
Vintjenerens vinmenu: 300 kr. pr. person

 


Sammensæt selv


 

Vores koncept:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

 

FORRETTER:

Cremet svampesuppe
Karl Johan og skovsvampe, hvidløg, skalotteløg, chorizo samt sprøde hvidløgscroutoner på briochebrød

Chèvre chaud (V)
Gratineret gedeost med sprøde salater, valnøddevinaigrette, syltede pærer, ristede valnødder og croutoner
[ Fås også vegansk med en grillet portobellosvamp i stedet for gedeost ]

Tatar af okseinderlår
Kartoffelchips, estragonmayo, grov sennep, løg og karse

Asiatisk laks | + 25 kr.
Rimmet laks glaseret med teriyaki, lotus chips, miso mayo, koriander, sorte sesamfrø og asiatisk vinaigrette

Slagterbræt
Serrano skinke, chorizo, små slagterpølser, Vesterhavsost, oliven samt en tomat- og peberfrugtpesto

 

HOVEDRETTER:

Cremet bygotto med svampe (V)
Kejserhatte, bøgehatte, champignon, parmesan, mascarpone og sprøde salater
[ Fås også vegansk ]

Efterårs griseri
Svinenakke glaseret med kinesisk BBQ, chili, pak choy, syltede shiitakesvampe, lime, peanuts og edamamebønner

Grillet frilandskylling
Grillede danske, benløse kyllingeoverlår i velouté sauce med gulerødder, ristede skalotteløg, sprødt kyllingeskind og bacon

Smørdampet kulmule | + 75 kr.
Sauterede palmekål, brunet smør, selleripuré og syltede tyttebær

Vesterbroburger
Briochebolle, oksebøf, tørsaltet bacon, cheddar, chilimayo, agurkesalat, rødløg og ketchup med sprøde fritter
UPGRADE til dobbelt bøf? + 35 kr.

Oksecuvette | + 150 kr.
Mør oksecuvette med sprøde, gyldne fritter, salat og rødvinssauce

Bøf bearnaise af 300 gram amerikansk kornfodret rib eye | + 175 kr.
Gyldne, sprøde fritter og cremet bearnaise – helt klassisk, helt rigtigt!

 

TILBEHØR:

Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

 

Gyldne, sprøde fritter – 35 kr.

Kartoffelmos med citron og urter – 35 kr.

Grillet blomkål med syltede tyttebær, hasselnødder og Vesterhavsost – 45 kr.

Sprøde salater med pære, valnødder, feta og tørrede tranebær – 35 kr.

Stegte padróns, med revet pecorino og sort peber – 35 kr.

Trøffelmayo – 15 kr

Bearnaise – 35 kr

 

DESSERTER:

”Brownie – dulce de leche”
Valhrona brownie, karamelis, hasselnødder og karamelsovs

Bondepige med slør
Æblekompot, knuste makroner og flødeskum

“Kæmpe eskimo” sundae
Vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce

Veganeren
Månedens to veganske sorbeter med sprød knas af bornholmske kiks af økologisk havre

 


BØRNEMENU


Gælder for børn til og med 11 år.

Vælg én af disse retter til 75 kr:

 

CREMET BYGOTTO MED SVAMPE
Kejserhatte, bøgehatte, champignon, parmesan, mascarpone og sprøde salater

GRILLET KYLLING
Grillede danske, benløse kyllingeoverlår i velouté sauce med gulerødder, ristede skalotteløg, sprødt kyllingskind og bacon

BYG-SELV-BURGER
Saftig grillet hakkebøf, chilimayo, cheddar i en blød briochebolle inkl. sprøde fritter og ketchup

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.