Aftenmenu – Madklubben Vesterbro

 


Svært ved at vælge? Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter


 

GREATEST MENU | 3 retter 350 kr. 

Rimmet laks
Bæredygtigt opdrættet laks fra Kvarøy, sprød sommersalat, rygeostcreme, syltede rabarber og stikkelsbær

Oksecuvette
Mør oksecuvette med sprøde, gyldne fritter og rødvinssauce
Sprøde salater med parmesan, sort peber, citron og olivenolie

Sundae à la “Regnbueis”
Økologisk jordbær-, vanilje og chokoladeis, friske jordbær og guf

 

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, der passer til maden.

Greatest vinmenu: 175 kr. pr. person
Vintjenerens vinmenu: 300 kr. pr. person

 


Sammensæt selv


 

Vores koncept:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

 

FORRETTER:

Rimmet laks + 25 kr.
Bæredygtigt opdrættet laks fra Kvarøy, sprød sommersalat, rygeostcreme, syltede rabarber og stikkelsbær

Rørt tatar af okseinderlår
Estragonmayo, brøndkarse, råsyltede solbær og smørristet rugbrødscrumble

Vegansk portobellosalat
Confiteret portobello med sprøde salater, passionsfrugtvinaigrette, friske hindbær, ristede valnødder og croutoner

Slagterbræt
Serranoskinke, chorizo, små slagterpølser, Vesterhavsost, oliven og en tomat/peberfrugt-pesto

Burrata (v)
Blød italiensk ost med sommertomater, frisk basilikum, croutoner, olivenolie, tørrede oliven og sherryeddike

 

HOVEDRETTER:

Cremet bygotto med friske ærter (v)
Sauteret spinat,  spæde gulerødder, asparges, parmesan og persilleolie
[ Fås også vegansk lavet med kokosmælk ]

Grillet kylling i sommerfrikassé
Grillede danske, benløse kyllingeoverlår i blanquettesauce med ærter, gulerødder og asparges

Vesterbroburgeren
Grillet hakkebøf, cheddar, bacon, rødløg, sennep og ketchup i en blød briochebolle
Er du ekstra sulten? – vælg 2 x bøf for 35 kr. ekstra

Smørstegt rødspætte + 75 kr.
Dansk rødspætte på ben vendt i rugmel og smørstegt på panden à la meunière
– serveret med sauteret springløg, asparges, radiser og klassisk smørsauce med kapers, skalotteløg, citron og friske urter

Oksecuvette + 150  kr.
Mør oksecuvette med sprøde, gyldne fritter, salat og rødvinssauce

Bøf bearnaise af 300 gram amerikansk kornfodret rib eye + 175 kr.
Gyldne, sprøde fritter og cremet béarnaise – helt klassisk, helt rigtigt!

 

TILBEHØR:

Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Gyldne, sprøde fritter – 35 kr.

Nye danske kartofler med løvstikkesmør – 35 kr.

Tomatsalat med parmesan, olivenolie, tørrede oliven, frisk basilikum og rødløg – 45 kr.

Sommerens salater med feta, edamamebønner, asparges og blåbær i en
citron-honningvinaigrette med hvidløgscroutoner – 35 kr.

Trøffelmayo – 15 kr

Béarnaise – 35 kr

 

DESSERTER:

Chokoladebrownie med sommerbær
Valhronachokolade, valnødder, vaniljeis, og coulis på skovbær

Sundae à la “regnbueis”
Økologisk jordbær-, vanilje og chokoladeis, friske jordbær og guf
[ Fås også vegansk lavet med sorbet ]

Sommer panna cotta
Kokos-panna cotta med brændt hvid chokolade, passionsfrugtpuré, marengs og kokosflager

 


BØRNEMENU


Gælder for børn til og med 11 år.

Vælg én af disse retter til 75 kr:

 

CREMET BYGOTTO MED FRISKE ÆRTER (V)
Sauteret spinat, spæde gulerødder, asparges, parmesan og persilleolie

GRILLET KYLLING I SOMMERFRIKASSÉ
Grillede danske benløse kyllingeoverlår i blanquettesauce med ærter, gulerødder og asparges

BYG-SELV-BURGER
Saftig grillet hakkebøf, cheddar i en blød briochebolle 
 inkl. sprøde fritter og ketchup

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.