Aftenmenu – Madklubben Vesterbro

 


Svært ved at vælge? Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter


 

GREATEST MENU | 3 retter 350 kr. 

Orientalsk laks
Bæredygtigt opdrættet laks fra Kvarøy i en sesam-soyavinaigrette med daikon, avocadopuré, shiso, agurk og sprød tapioka

Oksecuvette
Mør oksecuvette med sprøde, gyldne fritter og rødvinssauce
+ Sommerens salater med feta, edamamebønner, asparges og blåbær i en citron-honningvinaigrette med hvidløgscroutoner

“Bananasplit” Sundae
Økologisk bananis, banan, flødeskum og chokoladesovs

 

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, der passer til maden.

Den gode: 175 kr. pr. person
Den bedste: 300 kr. pr. person

 


Sammensæt selv


 

Vores koncept:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

 

FORRETTER:

Orientalsk laks + 25 kr.
Bæredygtigt opdrættet laks fra Kvarøy i en sesam-soyavinaigrette med daikon, avocadopuré, shiso, agurk og sprød tapioka

Rørt tatar af okseinderlår
Syltede radiser, trøffelmayo, brøndkarse og smørristet rugbrødscrumble

Cremet aspargessuppe
Suppe på hvide asparges med ærteskud, ramsløgsolie og hvidløgscroutoner af briochebrød

Chévre chaud (v)
Gratineret gedeost med sprøde salater, passionsfrugtvinaigrette, friske hindbær, syltede pærer, ristede valnødder og croutoner
[Fås også vegansk med en grillet portobellosvamp i stedet for gedeost]

Slagterbræt
Serranoskinke, chorizo, små slagterpølser, Vesterhavsost, oliven og en tomat/peberfrugt-pesto

 

HOVEDRETTER:

Cremet hvedekernerisotto med spæde gulerødder (v)
Sauteret palmekål, gul peberfrugt, franske spæde gulerødder, parmesan og persilleolie
[ Fås også vegansk lavet med kokosmælk ]

Grillet kylling i rieslingsauce
Stegte løg, asparges, babymajs, timian og selleripuré

Lammeculotte med rødvinssky
Stegt lammeculotte, friske figner, pistacie-vinaigrette, agurkecrudité, mynteyoghurt og couscous

Vesterbro Cheeseburger
Saftig grillet hakkebøf, cheddar, bacon, sennep, ketchup og rødløg i en blød briochebolle
Er du ekstra sulten? – Vælg 2 x bøf for 35 kr. ekstra

Meunièrestegt fladfisk + 75 kr.
Dagens fladfisk på ben, vendt i rugmel og smørstegt på panden
Serveres med sauteret broccolini, sukkerærter, forårsløg, lun dijonnaise og dild

Oksecuvette + 150 kr.
Mør oksecuvette med sprøde, gyldne fritter, salat og rødvinssauce

Bøf bearnaise af 300 gram amerikansk kornfodret rib eye + 175 kr.
Gyldne, sprøde fritter og cremet béarnaise – helt klassisk, helt rigtigt!

 

TILBEHØR:

Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Gyldne, sprøde fritter – 35 kr.
Knuste kartofler med urter og mascarpone – 35 kr.
Broccoli stegt i soya, med yuzu-citrus og hasselnødder – 45 kr.
Sommerens salater med feta, edamamebønner, asparges og blåbær i en citron-honningvinaigrette med hvidløgscroutoner – 35 kr.
Béarnaise – 35 kr.
Trøffelmayo – 15 kr.

 

DESSERTER:

Økologisk hindbærsorbet med luftig Valhrona-chokolade
Blød og lækker hindbærsorbet fra danske Jacob & Jakob med 60% Valrhona-chokolade og knas
[ Psssst – den er tilmed vegansk! ]

Vesterbros citronfromage
Luftig og let fromage med citronsorbet, citronmelisse og kiksecrumble

“Bananasplit” Sundae
Økologisk bananis, banan, flødeskum og chokoladesovs

 


BØRNEMENU


Børn til og med 11 år

 

HOVEDRETTER | 75 kr

Cremet hvedekernerisotto med spæde gulerødder (v)
Sauteret palmekål, gul peberfrugt, franske spæde gulerødder, parmesan og persilleolie

Grillet kylling i rieslingsauce
Stegte løg, asparges, babymajs, timian og selleripuré

Byg-selv-burger
Saftig grillet hakkebøf, cheddar i en blød briochebolle inkl. sprøde fritter og ketchup

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.