Book et bord på madklubben Vesterbro

OBS: For at modtage en bookingbekræftelse, skal du oplyse din mailadresse, når du reserverer et bord.

Vær opmærksom på, at det kan tage op til 5 minutter før du modtager den.

Booker du bord fredag eller lørdag mellem kl. 22 og 23, skal du være opmærksom på, at det kun er vores Late Night Menu, der gælder.

Bemærk

  • Ved reservationer før kl. 19:45 er bordet jeres i 2 timer og 15 min.Dog undtagen fredag og lørdag, hvor vi har Late Night Dining. Her er det først reservationer fra kl. 20:45 der har bordene resten af aftenen.
  • Vi sender en genbekræftelsesmail dagen før, hvori vi beder jer om, at I genbekræfter reservationen for at undgå forglemmelser eller misforståelser.
  • I de varme måneder er der rift om vores udendørs borde. Grundet det omskiftelige danske vejr er det dog aldrig muligt at forhåndsreservere dem. Spørg din tjener ved ankomst, hvad mulighederne er, og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker
  • Grundet restaurantens indretning kan vi desværre ikke garantere, at selskaber på 10 personer og derover vil blive placeret ved ét samlet bord. Vi lover, at vi vil gøre vores absolut bedste, og at I som minimum vil blive placeret ved borde, der står ved siden af hinanden, så I har fornemmelsen af at være ét samlet selskab.
  • Selvom det danske vejr ikke altid er dejligt, åbner vi først dørene til restauranten kl. 17:30 (kl. 17 fredag og lørdag), da de sidste minutter er vigtige for vores personale for at give jer en fantastisk aften.

Se, hvad andre gæster har delt fra #madklubbenvesterbro  på Instagram: