I de skønne, rummelige lokaler, der tidligere husede en Vesterbro-filial af FONA, slog Madklubben Vesterbro dørene op for første gang i foråret 2012.

Det er stedet for dig, der er vild med god mad, masser af mennesker og et upbeat tempo. Madklubben Vesterbro er nemlig restauranten, der får København til at føles som en storby af internationalt format selv på en almindelig tirsdag, fordi der altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest.

Mange gæster vælger at starte aftenen med en drink i vores cocktailbar, inden de sætter sig til bords. Herefter byder menukortet på et miks af klassiske danske retter og internationale bestsellere. Derfor kan du på en typisk aften alt efter sæson finde retter på kortet som rørt oksetatar, hvide asparges med stenbiderrogn, lammeculotte, grillet rib-eye, pandestegt helleflynder, svamperisotto og vores legendariske cheeseburger med pickles, tomat-relish, prince Charles cheddar, bløde løg, sprøde salatblade og chips.

Som et ekstra indslag på menukortet finder du også “personalemaden”. Det er den ret, kokkene selv spiser, inden restauranten åbner for gæsterne, og det kan være alt lige fra boller i karry til mere højgastronomiske udfoldelser. Fællesnævneren er, at det smager godt, og at man bliver mæt!

Til den søde tand er der altid tre lækre desserter på menuen, f.eks. chokolademousse med appelsincrème, braiseret ananas og tarte tatin. Vælg én eller – endnu bedre – alle sammen på én gang for kun en halvtredser ekstra!

På Madklubben Vesterbro finder du fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Smiley

» Madklubben Vesterbro

Manifestet

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!