Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Madklubben præsenterer FOOD CLUB: Et socialt spisekoncept med alt inkluderet til en skarp pris

Madklubben præsenterer FOOD CLUB: Et socialt spisekoncept med alt inkluderet til en skarp pris

I mere end 10 år har Madklubben serveret fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser i pæne omgivelser. Snart præsenterer restaurantfamilien et nyt og radikalt anderledes koncept: FOOD CLUB. Her står den på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke.

”Nogle vil kalde det en buffetrestaurant, men vi kalder det selv bare for ukompliceret aftensmad”, fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard Jensen og uddyber:

”Madklubben udsprang af en lyst til at skære ind til benet af den traditionelle restaurantoplevelse, men hvor det stadig skulle være et klassisk 3-retters ’sit down’-koncept. FOOD CLUB er derimod et destillat af københavnerens behov for god aftensmad i 2018: Et rum for samvær med familie og venner fyldt med velsmagende mad og god samvittighed til en skarp og gennemskuelig pris.”

Udspringer af en dialog med gæsterne:

I forbindelse med Madklubbens 10-års fødselsdag i foråret 2017 blev der afholdt en række ”fødselsdagsmiddage”, hvor gæsterne kunne teste forskellige idéer og tanker i forhold til fremtidens madklub. Her kom elementer som plantemad, socialt samvær og deleretter på banen:

”Hos Madklubben har man som gæst altid skulle være en aktiv meddeltager i sit måltid. Den kongstanke udforsker vi endnu dybere på FOOD CLUB: Her henter man sin egen mad og sine egne drikkevarer. Det gælder både vin, øl og sodavand. Der er ingen ekstra udgifter og intet skrevet med småt. Det synes vi er ærligt, transparent og et koncept af tiden, hvor vi ser, at flere og flere gerne vil spise ude i uformelle rammer – også på hverdage,” understreger Anders Aagaard.

Grønt, godt og priser fra 0 til 300 kr. pr. person:

Hos FOOD CLUB vil prisskiltet lyde på 250 kr. fra mandag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed, og gæsterne kan få både grønt, kød og søde sager.

”Det må ikke blive en sovepude rent kvalitetsmæssigt, og det her koncept er i grunden en kæmpe udfordring, vi stiller os selv. Vi VIL have, at maden er i top,” siger Anders Aagaard, og slutter:

”Vi skal ramme plet i forhold til der, hvor samfundet er på vej hen: Bedre råvarer, mindre madspild og mere sammenhold, når vi spiser ude. Det er et koncept, vi tror på, kan blive rigtig stort.”

FOOD CLUB åbner 22. januar:

FOOD CLUB åbner mandag den 22. januar på Sortedam Dossering 7C i lokalerne, der tidligere har huset Madklubben Nørrebro. Vi er klar til at tage imod bestillinger i uge 3.

Følg med i udviklingen af FOOD CLUB på Facebook ved at klikke her.

Sidste chance: Se her, hvor du stadig kan få plads nytårsaften

Sidste chance: Se her, hvor du stadig kan få plads nytårsaften

Åh, du kære julemåned, hvor bliver du af? Tiden flyver, snart viser kalenderen d. 24. december og før at vi ved af det, står vi endnu en gang og skal tage hul på et nyt og spændende år.

Men ved du endnu ikke, hvordan du skal runde 2017 af samt byde 2018 velkommen? Så foreslår vi, at du tager et smut forbi Madklubbens webshop, hvor du kort tid endnu kan finde ledige billetter til en raffineret nytårsmiddag på en af vores restauranter. Men skynd dig – præcis som nytårsfyrværkeri har billetsalget været en eksplosiv affære indtil nu, og flere spisesteder har allerede meldt udsolgt!

Få det fulde overblik over vores restauranter og billetsalget på Madklubbens webshop lige her.

Once in a lifetime firmaoplevelse i 2018: Middag efterfulgt af VM i ishockey

Once in a lifetime firmaoplevelse i 2018: Middag efterfulgt af VM i ishockey

I maj måned 2018 er Danmark vært ved VM i ishockey – det største sportsevent på dansk jord nogensinde. Oplevelser af den kaliber må man aldrig tage til på tom mave, og derfor har Madklubbens restaurantfamilie indgået et unikt samarbejde med Rungsted Seier Capital og VM-selskabet omkring pakkeløsninger, der både byder på god mad, ishockey i verdensklasse og andre lækre sager.

Har du en flok kollegaer, leverandører eller kunder som fortjener én på opleveren? Så skøjt fluks over på www.vm2018.is for at se udvalget af pakker, der kan føre jer forbi spisesteder som Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Østerbro, Madklubben Steak, Bistro Royal, Steak Royal, Tony’s og Alabama Social.

Vælger i ”Business Executive”-løsningen fra 985 kr. ekskl. moms, får I transport til en kamp i Royal Arena sammen med en ishockeyspiller, som forklarer regler, taktik og udstyr m.m. undervejs. Efter braget på isen, køres I til udvalgte vinbarer i København, hvor der er reserveret plads til en hyggelig afslutning på aftenen.

Priserne afhænger af: 1) Hvor I vil spise, 2) Hvilke pladser I vil sidde på i Royal Arena og 3) Hvilken kamp I vil se. Alt er gjort let for jer, og du kan som vært allerede i dag gå på opdagelse blandt de mange pakkeløsninger, som er skræddersyet til 10 gæster ad gangen, ved at klikke lige her.

Rund 2017 af med en brag af en (mad)fest på Madklubben Vesterbro

Rund 2017 af med en brag af en (mad)fest på Madklubben Vesterbro

På udkig efter høj stemning, sprød musik og lækker mad til små penge? Så er Madklubben Vesterbro et af byens bedste bud på en nytårsaftensmiddag. Den særligt komponerede 4-retters menu byder både på jordskokker, krabbe, oksemørbrad og syndig chokoladekage.

Madklubben Vesterbro er (i kvarterets natur) stedet for dig, der elsker et upbeat tempo, masser af mennesker omkring og flotte samt festlige rammer. Sådan trives vi selv bedst, og i anledning af nytårsaften hæver vi overliggeren og tager festlighederne til et helt nyt niveau. Tag del i madfesten og sæt tænderne i alt lige fra havfrisk krabbe med rygeost, citron og urter, saftig oksemørbrad med kartofler, trøffel og rødvinssauce til syndig Gâteau Marcel af 64% Valrhona-chokolade med bær og vaniljeis.

Scor en af de eftertragtede pladser til den nette pris af 500 kr. ved at klikke her. Pift aftenen op med et tilkøb af vores vinmenu her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til den halve pris lige her! På hjemmesiden finder I også praktisk info samt luksuriøse tilkøbsmuligheder som hummer til forretten.

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

Saml selskabet til ”cool jul” på Madklubben Vesterbro

Saml selskabet til ”cool jul” på Madklubben Vesterbro

 ”Nu er det jul på Vesterbro” med rå indretning, cool design og en pulserende stemning. Madklubben Vesterbro er vores største restaurant og byder på livretter med inspiration fra hele verden, samt en integreret cocktailbar.

Skal det være festligt, flippet og farverigt? I vores store restaurant på Vesterbro byder vi indenfor til årets julefrokost med moderne rammer af stål, marmor, egetræ samt stilfulde Eames- og Børge Mogensen-stole. Stemningen er – som det velkendte Vesterbro – laber og livlig! Perfekt til en ”cool julefrokost” i bedste jul-på-Vesterbro-stil.

I køkkenet har vi været på en mental jordomrejse, smagt på verden og sat et internationalt præg på vores julemenu anno 2017. Prøv vores gravad laks med kærnemælk, peberrod og beder, bagt torsk med stegte persillerødder, persillesalat, kartoffelmos og muslingesauce eller confiteret andelår med spæd grønkål, svampe, kartoffelpuré og vinaigrette. Eventuelt slut juleherligheden af med vores julesundae med vaniljeis, kirsebærsovs og brændte mandler og promover promillen med sæsonbaserede cocktails fra husets storslåede cocktailbar.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.