Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Vi nærmer os langsomt nytårsaften 2018/2019. Selvom det endnu føles som et godt stykke ud i fremtiden, så kan vi ikke lade være med at glæde os til denne altid fantastisk smukke og festlige aften. Traditionen tro gentager vi successen fra i fjor og inviterer igen i år til nytårsmiddag hos alle Madklubbens restauranter på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag (samt alder!), og priserne spænder fra 600 til 1.400 kr. pr. person. Børn op til 11 år kan ligeledes medbringes på udvalgte restauranter for den favorable pris à 300 kr. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

I år slår vi også dørene op til en helt speciel nytårsmiddag i vores storslåede selskabslokaler på Østerbro. Her inviterer vi til fællesspisning med en festlig 3-retters menu, fri øl, vin og vand samt bobler og bingo på menuen!

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til shop.madklubben.dk, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Madklubbens selskabslokaler

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Madklubben Aarhus

Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg

Bistro Royal

Brasserie Royal

Bazaar eller Bazaar (vegetarisk menu)

FOOD CLUB

Tony’s Havnegade

Alabama Social

Hanzō

Frankies Østerbro

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

nytårsaften nytårsaften nytårsaften

Ny menu på Madklubben Vesterbro – Se alle de nye lækre retter her

Ny menu på Madklubben Vesterbro – Se alle de nye lækre retter her

Igår skiftede mange af vores restauranter over til efterårsmenuen, og Madklubben Vesterbro er bestemt ikke en undtagelse. Det varme vejr er jo på vej retur, og derfor bliver de sommerlige retter, skiftet ud med et mere passende kort, tilpasset årstiden & sæsonen. Så hvis i er klar til en omgang lækker efterårs-mad, så skal i bare kigge med her.

Menuen er fyldt med nye fristelser og vi har nye tilføjelser til både forret, hovedret & dessert! På Madklubben Vesterbro kan du blandt andet starte ud med en tatar med sprøde kartoffelchips, estragonmayo, grov sennep, løg og karse. Eller hvad med en lækker og frisk krabbesalat med selleri, valnødder, friske æbler og vindruer med rygeostcreme og dild?

Derefter kan du gå videre til hovedrettet hvor vi har tilføjet en ny ret kaldet “Efterårs griseri”. Retten består af svinenakke glaseret med kinesisk BBQ, chili, pak choy, syltede shiitakesvampe, lime, peanuts og edamamebønner. Det er da lige så tænderne løber i vand!

Til sidst skal du naturligvis slutte aftenen af med en lækker dessert, og her har vi flere nye tilføjelser. Her kan du prøve vores nye sundae: “Kæmpe eskimo”, som er en fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce. Derudover har vi også en lækker og syndig brownie med karamelis, hasselnødder og karamelsovs. Der er mange flere retter end vi lige har beskrevet, og du kan se hele den nye menu lige her!

Bliver du fristet af vores lækre nye menu på Madklubben Vesterbro? Book dit bord til din næste middag lige her !
Mens du booker bord, kan du jo kigge på vores lille galleri nedenfor. Vi ses!

Krabbesalat: Selleri, valnødder, friske æbler og vindruer med rygeostcreme og dild

Cremet svampesuppe: Karl Johan og skovsvampe, hvidløg, skalotteløg, chorizo samt sprøde hvidløgscroutoner på briochebrød

Tatar af okseinderlår: Kartoffelchips, estragonmayo, grov sennep, løg og karse

Cremet bygotto med svampeKejserhatte, bøgehatte, champignon, parmesan, mascarpone og sprøde salater [ Fås også vegansk ]

Grillet frilandskyllingGrillede danske, benløse kyllingeoverlår i velouté sauce med gulerødder, ristede skalotteløg, sprødt kyllingeskind og bacon

Efterårs griseri: Svinenakke glaseret med kinesisk BBQ, chili, pak choy, syltede shiitakesvampe, lime, peanuts og edamamebønner

Bagt torsk: Palmekål, botana løg, persillerod, muslingesauce, selleri- og spinatpuré samt persilleolie

VesterbroburgerBriochebolle, oksebøf, tørsaltet bacon, cheddar, chilimayo, agurkesalat, rødløg og ketchup med sprøde fritter

Sides: Sprøde fritter – Kartoffelmos med citron og urter – Grillet blomkål med syltede tyttebær, hasselnødder og Vesterhavsost – Sprøde salater med pære, valnødder, feta og tørrede tranebær – Stegte padróns, med revet pecorino og sort peber – Trøffelmayo – Bearnaise.

Veganske muligheder: Salat med portobello, Risotto med svampe og sorbet

Bondepige med slørÆblekompot, knuste makroner og flødeskum

“Kæmpe eskimo” sundaeVores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce

”Brownie – dulce de leche”Valhrona brownie, karamelis, hasselnødder og karamelsovs

VeganerenMånedens to veganske sorbeter med sprød knas af bornholmske kiks af økologisk havre

Har du fået styr på julefrokosten endnu? Vi giver en hånd!

Har du fået styr på julefrokosten endnu? Vi giver en hånd!

Okay, så vi ved godt, at du muligvis tænker: ”Hvorfor pokker reklamerer de for jul allerede?”, mens sveden begynder at pible af din pande, og du gruer for, hvor længe der mon går, før stormagasinerne er svøbt ind i glaskugler, og supermarkederne bugner af nougat og pebernødder.

Bare rolig, der er stadig et godt stykke tid endnu. Men det er til gengæld nu, der skal bookes bord, hvis du vil være sikker på at få den perfekte dato og det perfekte tidspunkt til julemiddagen med kollegaerne, vennerne eller familien.

Sidste år præsentrede vi vores julede hjemmeside, der har til formål at samle et overblik (pyntet med julestemning) for alle vores restauranter, der har en helt særlig julemenu på bedding. Og ja, vi overvejede dalende sne og gran i kanten af hjemmesiden, men for alles skyld er det nok bedst at tage det mere stille og roligt. Hjemmesiden er igen i år oppe og køre, og her kan I, der er en gruppe på 10 gæster eller flere, gå på opdagelse i klassiske og mere moderne julemåltider og lade jer friste af madbeskrivelserne såvel som de ualmindelig sympatiske priser. I skrivende stund er vi klar med julemenuen fra en god håndfuld restauranter, og resten er lige på trapperne!

Vi ses på madklubben.dk/jul, og vi ses på Madklubbens restauranter til jul.

Madklubben udvider i Aarhus: Snart er vi klar med endnu en restaurant i smilets by

Madklubben udvider i Aarhus: Snart er vi klar med endnu en restaurant i smilets by

Ja, du hørte rigtigt! Vi er vilde med Aarhus, vores dejlige personale og den fantastiske modtagelse af Madklubben, som vi har oplevet. Derfor har vi nu fået vokseværk, og er snart på vej med vores anden restaurant i smilets by.

Hvad?
Inspiration og erfaringer vil blive hentet fra Bistro Royal og Madklubben Steak i København, men det vil hverken være en kopi heraf eller en Madklubben Aarhus 2.0, vi slår dørene op for. Stemningen bliver sat af New Yorker vibes, dansk design samt frankofile fornemmelser, og du kan glæde dig til en à la carte-menu med alt lige fra steak, tatar, fisk, gris og and til grønt og garniture i alle afskygninger for ikke at glemme et anstændigt vinkort med både bredde og dybde. Prislejet kommer til at ligge på omkring 300 kroner for tre retter til aften, og til frokost vil vi servere klassiske bistroretter og smørrebrød til ligeledes favorable priser.

Hvor?
Vi overtager de rustikke lokaler, hvor restaurant og natklub ”Castenskiold” førhen har huseret, på solsiden af åen og blot få hundrede meter fra vores anden adresse på Hack Kampmanns Plads. Forberedelser til ombygningsprojektet er i fuld gang, og vi ser frem til at åbne op for et ny-istandsat spiserum med plads til 120 spisende gæster indendørs. Når vejret er godt, er vi sikre på, at vores 100 udendørs spisepladser på solsiden af åen også vil være et hit.

Hvornår?
Vi vil ikke gå glip af de hyggelige julemåneder, hvorfor vi allerede i november vil være klar til at byde dig indenfor på vores nye restaurant, som vi i skrivende stund arbejder på højtryk for at finde det helt rigtige navn til. På sigt glæder vi os også til at åbne op til morgenmad, så vi i sandhed kan optræde som en heldagsrestaurant på den aarhusianske madscene.

Følg med her på siden, hvor vi opdaterer dig med alle sneak peeks, menukort, billeder og andre nyheder. Er du nysgerrig på at høre mere om vores nye spisested? Så har Aarhus Update skrevet lidt om vores afsløring, og du kan læse med lige her. Stay tuned – vi glæder os!

Restaurant Restaurant

 

Køl ned i varmen: Skøn og frisk Panna Cotta fra Madklubben Vesterbro

Køl ned i varmen: Skøn og frisk Panna Cotta fra Madklubben Vesterbro

Varmen er stadig over os, og vi er nok ikke de eneste der sveder.
Har i smagt den skønne Panna Cotta, som der er på Madklubben Vesterbro? Vores friske og ikke mindst kølige dessert består af: Kokos-panna cotta med brændt hvid chokolade, passionsfrugtpuré, marengs og kokosflager. Lyder det som noget for dig? Vi kunne i hvert fald godt spise en lige nu..

Maden på Vesterbro et et miks af klassiske danske retter, samt internationale bestsellere – dog med kokkenes eget twist. Det bliver aldrig kedeligt! Mantraet hos de Vesterbro er klart: Her skal det være mad af kvalitet, nede på jorden og alle er velkomne! Derfor er der selvfølgelig også andre desserter at vælge, men lige idag, syntes vi at den italienske Panna Cotta fortjente sit eget rampelys.

Kommer i forbi til en lækker middag, med en den italienske klassiker til at runde af med? Book dit bord lige her – vi har også pladser udenfor. Hvis I kan holde til det!