Velkommen til Madklubben Vesterbro                                                     

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.


Save the date: Madklubben holder loppemarked søndag d. 7. oktober

Save the date: Madklubben holder loppemarked søndag d. 7. oktober

Søndag d. 7. oktober gentager Madklubben succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. På loppemarkedet vil du kunne spare 25 – 75 % i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere og ligeledes score lækre sager i småtingsafdelingen, hvor vi sælger ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i Madklubbens selskabslokaler i stueetagen på Østebrogade 79. Meld dig til eventet ovre på Facebookhvor vi vil sørge for updates og info i forbindelse med loppemarkedet. Vi opfordrer dig til at komme i god tid, og ellers glæder vi os blot til at se dig til loppemarked på Østerbro!

loppemarked loppemarked loppemarked

Efterårshygge med forestillinger og middag på Vesterbro

Efterårshygge med forestillinger og middag på Vesterbro

Efteråret er så småt ved at tage fart, og det betyder flere indendørs aktiviteter. På Vesterbro er der flere forestillinger igang, og hvad ville være bedre end at starte aftenen på en af Madklubbens restauranter?

På Vesterbro har vi både Madklubben Vesterbro og Hanzō, som begge ligger tæt på hinanden.

Madklubben Vesterbro er der rå indretning, cool design og en pulserende stemning. Her har vi plads til mere end 300 gæster, men stadig med masser af kroge og god stemning, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Vores efterårsmenu byder på sæsonprægede retter, med masser af smag og velbehag. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Du kan se hele Madklubben Vesterbro’s menu lige her.

Hanzō ligger tæt på Madklubben Vesterbro, men alligevel er den helt anderledes. Her er temaet Asien og her blandes lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Hanzo er placeret på Værnedamsvej, og her byder vi velkommen i vores farvestrålende spisested, med dæmpet belysning og lækker musik. Udover vores lokaler fortil, så kan du også spise i det “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.

Har vi givet dig nogle idéer til lidt ekstra efterårshygge? Vi håber vi snart ses på Madklubben Vesterbro & Hanzō!

Vær kreativ i køkkenet: Prøv Madklubben Vesterbro’s egen opskrift på “Efterårs griseri”

Vær kreativ i køkkenet: Prøv Madklubben Vesterbro’s egen opskrift på “Efterårs griseri”

Har du mod på at være kreativ i køkkenet? Madklubben Vesterbro deler en af deres populære retter, så I selv kan føre jer frem i køkkenet derhjemme! Retten hedder “Efterårs griseri”, og består af svinenakke glaseret med kinesisk BBQ, chili, pak choy, syltede shiitakesvampe, lime, peanuts og edamamebønner. En ren lækkerhed her til det lidt koldere vejr!

Vi laver vores nakkefilet i en sous vide, men hvis du ikke har en smart maskine som den, så kan du følge nogle råd lige her. Du behøver nemlig ikke investere i en dyr maskine, bare fordi du vil lave vores opskrift. Læs hvordan du laver lækkert og langtidstilberedt kød derhjemme lige her, uden en maskine.
Hvis tiden er knap, så kan du selvfølgelig også bare grille/stege kødet – men det bliver dog ikke helt det samme møre kød.

Opskriften er til 2 personer.
Rigtig god fornøjelse med opskriften og velbekomme! 

Opskrift

Grisen
  • 0.6 kg nakkefilet
  • 5 fed hvidløg
  • Salt & peber
  • 3 laurbærblade
  • 6 cl. olie

Hoisin BBQ

  • 120 g hoisinsauce
  • 4 cl. risedikke
  • 2 cl. fish sauce
  • 2 cl. soya
  • 20 g honning
  • 3 små hakket skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 15 g hakket ingefær

Svampe

  • Shiitake svampe (mængde efter eget ønske)
  • 20 cl. vand
  • 10 cl. soya
  • 10 cl. risedikke
  • 1 cl sesamolie

Grøntsager

  • 1 pak choy
  • 2 forårsløg
  • 1/2 agurk
  • 1 håndfuld tilberedte edamame bønner
  • 1/4 rød chili
  • Koriander blade
  • Lidt saltede peanuts
  • 1/2 cl. lime saft
  • 1 cl. peanutolig
  • 1 cl. soya
  • Salt & peber, hvis nødvendigt

Fremgangsmåde

Grisen

  • Vakuumpak grisen med alle ingredienserne
  • Kog den i vandet på 65 grader og i 12 timer
  • Køl ned i samme pose, som den tilberedes i og skær den derefter i bøffer

Hoisin BBQ

  • Kog alt sammen indtil alt er tilberedt
  • Blend det hele sammen indtil det har en bbc sauce konsistens

Svampe

  • Rens svampene og skær bunden fra
  • Kog vandet op med soya sauce og risedikke
  • Fjerne gryden fra varmen og tilføj dine svampe
  • Tilsæt 1 cl sesamolie, sæt låg på og lad det hvile til det er kølet af

Grøntsagerne

  • Vask alle grøntsagerne og skær dem i den ønskede størrelse/form
  • Blancher pak choi og forårsløg i vand med salt, indtil det er kogt, men stadig sprødt og grønt
  • Tag dem op af vandet og bland det sammen med de resterende ingredienser
  • Smag til med salt og peber hvis nødvendigt

Afslutning

  • Nu skal du samle hele retten
  • Glaser dine bøffer med din BBQ og grill/steg dem derefter
  • Når dine bøffer er færdige glasere du dem en ekstra gang
  • Kom din bøf på en tallerken med salaten og dine svampe
  • Top retten med ekstra koriander, chili og saltede peanuts

Vi håber du er frisk på at lave vores opskrift, og ellers er du selvfølgelig velkommen til at komme forbi og få den serveret på Madklubben Vesterbro! Du kan se hele vores menu, samt booke bord, lige her! 

God fornøjelse med retten!

 

Nu kan du booke bord: Madklubben Grill åbner i Aarhus tirsdag d. 6. november

Nu kan du booke bord: Madklubben Grill åbner i Aarhus tirsdag d. 6. november

Det er ikke længe siden, at vi breakede historien om, at vi snart er klar til at åbne restaurant nr. to i smilets by. Guess what? Vi fortsætter med de gode nyheder! Nu er dinnerbooking nemlig åben, så du kan booke bord til en middagsoplevelse på Madklubben Grill.

Madklubben Grill er nemlig, hvad vores nye aarhusianser-restaurant kommer til at hedde, og fra tirsdag d. 6. november er vi klar til at byde dig velkommen indenfor i vores nye og totalrenoverede spiseunivers med lækre møbler og god mad til små priser.

Vi er stadig ved at lægge sidste hånd på menukortet, men vi kan simpelthen ikke vente med at løfte sløret for, hvad vi går og arbejder på. På kortet vil du finde et bredt udvalg af appetitvækkende à la carte-retter, hvor du selv kan sammensætte din 1, 2 eller 3-retters menu udgjort af alt lige fra rejecocktail, andebryst, cheeseburger og hummer til skønne sides og syndig cheesecake til dessert. Kort sagt: Lidt for enhver smag! Hører du blandt de rigtig nysgerrige? Så kan du tage et smugkig på vores work-in-progress-menu ved at følge linket lige her. OBS. Vi gør opmærksom på og tager forbehold for, at ændringer i pris og retter kan forekomme.

Har indlægget her resulteret i en appetit efter at prøve vores nye spisested af? Så skynd dig ind og reserverer et bord med det vuns! Følg dette link, for at booke bord på Madklubben Grill. Er du mere til “the old fashioned way“? Så kan bestilling også foregå via tlf: 38 41 01 14 eller på mail: grill@madklubben.dk. Madklubben Grill vil være åben på tirsdage – lørdage.

Left to say er der ikke andet, end at vi (som altid) glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Madklubben Grill

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Vi nærmer os langsomt nytårsaften 2018/2019. Selvom det endnu føles som et godt stykke ud i fremtiden, så kan vi ikke lade være med at glæde os til denne altid fantastisk smukke og festlige aften. Traditionen tro gentager vi successen fra i fjor og inviterer igen i år til nytårsmiddag hos alle Madklubbens restauranter på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag (samt alder!), og priserne spænder fra 600 til 1.400 kr. pr. person. Børn op til 11 år kan ligeledes medbringes på udvalgte restauranter for den favorable pris à 300 kr. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

I år slår vi også dørene op til en helt speciel nytårsmiddag i vores storslåede selskabslokaler på Østerbro. Her inviterer vi til fællesspisning med en festlig 3-retters menu, fri øl, vin og vand samt bobler og bingo på menuen!

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til shop.madklubben.dk, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Madklubbens selskabslokaler

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Madklubben Aarhus

Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg

Madklubben Grill

Bistro Royal

Brasserie Royal

Bazaar

FOOD CLUB

Tony’s Havnegade

Alabama Social

Hanzō

Frankies Østerbro

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

nytårsaften nytårsaften nytårsaften