Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Smagen af steak og bearnaise i en briochebolle. Cremet risotto med masser af smeltet ost og sommergrønt. Jo, vi havde da lidt på fornemmelsen, at maden ville falde i festivalgæsternes smag, da Madklubben debuterede på Roskilde Festival i 2016, men vi var på ingen måde forberedt på den eksplosion af kærlighed, madglæde og efterspørgsel, der ramte os. 5.000 måltider var planlagt, men da sidste års festival sang på sidste vers, havde vi langet intet mindre end 12.500 kuverter mad over disken i vores lille bod i Food Court.

Det var vildt, det var voldsomt og vi kan slet ikke vente med at gøre det hele igen. Madklubben vender nemlig tilbage til Nordens største festival, og du kan atter finde os i den overdækkede Food Court på festivalpladsen fra onsdag den 28. juni til og med søndag nat den 2. juli.

Siden sidste år har vores restauranter fået utallige henvendelser på, hvor man dog kunne få den allerede legendariske Steak ’n’ Bearnaise Sandwich. Svaret er dog, at den er som en snasket og uimodståelig enhjørning, der kun dukker op til helt særlige begivenheder. Læs mere om indholdet i vores to festivalretter herunder, som begge har det til fælles, at de selvfølgelig opfylder festivalens krav om minimum 90% økologi:

Steak ’n’ Bearnaise Sandwich:

På flere af Madklubbens restauranter er steak bearnaise kongen. Derfor var der heller ingen tvivl om, at kombinationen af mørt, rosastegt oksekød og cremet bearnaise skulle med i en festivaludgave. Glæd til til en ristet briochebolle fyldt med økologisk tyndsteg fra Nordjylland, lun bearnaise, hjertesalat, tomater og syltede løg. Prisen er 65 kr.

Perlebygrisotto:

Uanset om du spiller på det vegetariske hold eller blot prøver at skære lidt ned på kødforbruget for miljøets skyld, så er Madklubbens sommerisotto din nye smovsefavorit. En cremet blanding af perlebyg og økologisk ost i selskab med broccoli, ærter, asparges, gulerødder og radiser. Kvæl den lille sult med en halv portion til 35 kr., eller gå all in med en fuld portion til 55 kr.

Vi glæder os til at forkæle dig med fremragende mad til sympatiske priser på Roskilde 2017!

Madklubben Vesterbro fejrer Distortion med ”The Vesterbro Booze Box”

Madklubben Vesterbro fejrer Distortion med ”The Vesterbro Booze Box”

Torsdag den 1. juni rammer gadefestivalen Distortion Vesterbro. Hos Madklubben Vesterbro elsker vi den årligt tilbagevendende eksplosion af musik, kærlighed og procenter, selv om vi også blankt indrømmer, at vi godt kan lide at ligge en liiiille smule på afstand af festens epicenter. Så kan man lige trække vejret og tanke op, før man dykker ned i Distortion-kaosset igen og igen.

Madklubben Vesterbro står klar i udendørsbaren fra kl. 17:30, og du kan score billige drinks til kun 50 kr. Vælg mellem en klassisk Dark ’n’ Stormy eller en eksotisk Ginger Passionality.

Årets helt store scoop er dog ”The Vesterbro Booze Box” fyldt med herligheder fra Our/Vodka og Lemonaid. Vær jeres egne bartendere og skab hele 6-8 gedigne cocktails for kun 250 kr. Du får både lov til at lege med lokaldestilleret vodka fra Berlin og mixers med smag af blodappelsin, lime og passionsfrugt.

Vi ses på Vesterbrogade 62. Husk, at vi fortsat holder åbent, når gadefesterne slutter kl. 22:00.

Vegetarisk kærlighed: 2 grønne sommerretter vi elsker lige nu

Vegetarisk kærlighed: 2 grønne sommerretter vi elsker lige nu

Sommeren er grøn, sommeren er saftig og sommeren er fuld af velsmag på Madklubbens restauranter. Selvom vi på ingen måde er fanatiske omkring plantebaseret kost, er der ingen tvivl om, at vi selv er blevet gladere for at spise kødfrit i løbet af de seneste år.

Det kommer til udtryk på alle vores spisesteder, hvor du finder lækre, grønne retter på menuen, uanset om der er tale om et steakhouse, en bistro eller et pizzeria. Lige nu er der særligt to kreationer, vi har forelsket os i:

”Creme Ninon”-ærtesuppe på Madklubben Steak:

Det dufter og ser ud af sol og sommer, når den klassiske, kølige suppe lavet på grønærter og mousserende vin hældes over friske ærter, ristede mandler, dild og rørt fløde. Smagen rammer plet, og hvis du er flexitar, kan du sagtens følge den grønne ouverture op med en god bøf.

PS. du kan også få den klassiske Creme Ninon på Madklubben Frederiksberg lige nu.

Grillet savoykål med asiatiske elementer på Madklubben Vesterbro:

Hvis der er en smagsnuance, der for alvor skriger ”summer in the city”, så er den let forkullede røgsmag, der bor i mærkerne fra en brandvarm grill. Dem finder du på Madklubben Vesterbros grillede savoykål, der får selskab af herligheder som edamamebønner og knuste wasabiærter.

Vi ses til grønne, gedigne og ærlige madoplevelser på Madklubbens restauranter.

Sluk sommertørsten på Madklubben Vesterbro

Sluk sommertørsten på Madklubben Vesterbro

Vi ved udmærket, at man altid skal banke et forhåbningsfuldt ”7-9-13” under bordet, når man snakker om det danske sommervejr. For selvom det kan være skønt og solrigt det ene øjeblik, kan det ligeså hurtigt skifte over i skybrud og gennemblødte sokker i sandalerne.

Så er det heldigt, at sommerstemningen – uanset vejret – altid er intakt i cocktailbaren på Madklubben Vesterbro. Kom forbi og sluk sommertørsten i en lysende orange Aperol Spritz, en af vores 8 forskellige slags Gin & Tonic eller en lyserød Rhubarbomb med lime og granatæble.

Priserne for en klassecocktail starter helt nede på 80 kr., og du kan lade sig friste af alle de flydende kreationer fra barchef Marcus og hans team på menukortet lige her.

IMG_8028

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Så er det officielt: Fredag den 26. maj slår vi dørene op til vores nyeste restaurant, Madklubben Frederiksberg. I den smukke, gamle stationsbygning mellem Frederiksbergcentret og Frederiksberg Gymnasium vil vi (”naturligvis”, fristes vi til at sige) servere fremragende mad til ualmindelige sympatiske priser.

I det første stykke tid, holder vi kun åbent til aften, mens vi lige lærer vores nye køkken og omgivelser at kende. Der går dog ikke længe, før vi også følger op med morgenmad og frokost. Men mere om det på et senere tidspunkt.

Du kan gå på opdagelse i aftenkortet fra Madklubben Frederiksberg her, og den allerførste menu indeholder livretter som tatar, kalvefrikassé, bøf bearnaise, grillet tun og chokolademousse.

Fristet? Book bord som en af de allerførste ved at klikke her.