Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Påsketema på tallerkenen: Spis højtiden ind på Madklubben Vesterbro

Påsketema på tallerkenen: Spis højtiden ind på Madklubben Vesterbro

Har du forsømt, eller er du forhindret i at deltage i årets påskefrokost(er)? Eller har du bare en stor appetit efter højtiden herligheder? Så har vi godt nyt til dig. Med et påskepræget udvalg fra vores nye menu fyldt med forårsfavoritter, kan du holde din helt egen version af en påske-“frokost”med en skræddersyet en, to eller tre-retters middag på Madklubben Vesterbro.

Start ud med et alternativt fiskebord, og sæt tænderne i vores bæredygtige laks serveret i orientalsk form og facon. Eller hvad med høns i asparges, hvor hønsene er gået på påskeferie, så retten tager form som en cremet aspargessuppe? Til hovedret kan du derimod finde fjerkræ i vores servering af grillet kyllingeoverlår i rieslingsauce serveret i selskab af forårets grønt, eller alternativt nyde stegt lammeculotte med rødvinssky og friske fornøjelser på toppen. Og selvom smagen måske ikke drager direkte parallel til påsken i vores syndige citronfromage, så gør den gennemgående gule farve, der skinner igennem den delikate dessert, helt bestemt.

Kig nærmere på vores påskevenlige retter i billederne nedenfor, eller find vores komplette menu lige her. Skal du nå forbi og smage, inden påsken er ovre? Så book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Madklubben Vesterbro.


Cremet aspargessuppe lavet på hvide asparges serveret med ærteskud, ramsløgsolie og hvidløgscroutoner af briochebrød


Orientalsk laks – bæredygtigt opdrættet laks fra Kvarøy i en sesam-soyavinaigrette med daikon, avocadopuré, shiso, agurk og sprød tapioka


Meunièrestegt fladfisk serveret med sauteret broccolini, sukkerærter, forårsløg, lun peberrodsmayonnaise og dild


Stegt lammeculotte med rødvinssky, friske figner, pistacie-vinaigrette, agurkecrudité, mynteyoghurt og couscous

Grillet kyllingeoverlår i rieslingsauce serveret med stegte borretaneløg, forårsløg, asparges, babymajs, timian og selleripuré

Vesterbros citronfromage – luftig og let fromage med citronsorbet, citronmelisse og kiksecrumble

”Get your greens” med ny veganermenu på Madklubben Vesterbro

”Get your greens” med ny veganermenu på Madklubben Vesterbro

På vores storslåede restaurant på Vesterbro har vi altid været kendte for vores smagfulde udvalg af vegetariske retter og grønne tilvalg. I takt med at plantebølgen ruller frem, tolker vi ikke længere den nye kost-praksis som en trend, men derimod som en realitet af vores tid, hvorfor vi naturligvis gør vores for at følge trop med udviklingen. Og hvad skal det så betyde, tænker du måske? Jo. Vi melder nu stolt ud, at vi fra denne uge introducerer en komplet vegansk menu på Madklubben Vesterbro. De grønne genialiteter er en naturlig del af vores brede menukort, hvor du kan nyde en, to eller tre planteretter på egen hånd eller i et smagfuldt mix af vores andre lækkerier.

Til forret serverer vi chèvre chaud. Her opgraderer vi fra den gratinerede gedeost til en grillet portobellosvamp, og serverer den franske specialitet med sprøde salater, passionsfrugtsvinaigrette, friske hindbær, ristede valnødder og croutoner. Den friske forårssalat er efterfulgt af vores cremede hvedekernerisotto lavet på kokosmælk og anrettet i selskab med franske, spæde gulerødder, sauteret palmekål og persilleolie. Som en frisk forkælelse til slut kan du smage på vores økologiske hindbærsorbet fra den danske isleverandør, Jacob & Jakob. Den sommerskønne sorbet serveres med vegansk 60 % Valrhona-chokolade og lidt sprødt til at sætte knas på kalorierne.

Tag et kig på vores seneste sæsonmenu, der byder på et væld af velbehag, veganisme og sommervarme lige her. Sulten? Så kan du nemt og hurtigt bestille bord online til din næste (grønne) spiseoplevelse på Madklubben Vesterbro lige her.

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Se menu, åbningstider og book bord på Madklubben Allinge her

Hos Madklubben har vi altid vægtet gastronomi og mødet mellem mennesker lige højt. Det ligger kort og godt i vores navn. Derfor var vi heller ikke tvivl, da vi fik muligheden for at åbne en restaurant til årets udgave af Folkemødet på Bornholm. Folkemødet rimer på faglighed, dialog og demokrati.  Med Madklubben om bord, vil Folkemødet også rime på frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Vi kalder konceptet for Madklubben Allinge. Pop up-restauranten byder velkommen til frokost, aftensmad, barsnacks og god kaffe i hyggelige rammer på Slægtsgaarden i Østergade fra onsdag den 13. juni til lørdag den 16. juni. Søndag den 17. juni vil man også kunne hente drikkevarer og sandwiches to go om formiddagen inden hjemturen.

Projektet er skabt i samarbejde med puclic affairs-firmaet Rud Pedersen, og Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Rud Pedersens udendørs debattelt. Om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad, serveret ved langborde. Også hotellets hyggelige baggård og mange små og mere intime stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Du kan allerede nu se vores åbningstider, vores menukort og vores ledige borde ved at klikke her. Vi glæder os til at indtage den solbeskinnede klippeø til juni, og én ting er sikkert. Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

De famøse vinterferieuger, uge 7 og 8, er over os med skolefri, kælkedrømme og det evigt tilbagevendende spørgsmål: Hvad kan jeg give ungerne af oplevelser, som ikke koster det store?

Madklubbens nye spisekoncept ved søerne, FOOD CLUB, står klar med svaret: Her kan børn under 12 år nemlig spise gratis i vinterferieugerne. Uge 7 forløb som en rivende succes med god stemning, højt humør og gennemført vinterferiehygge på programmet, og vi glæder os til at fortsætte vinterferiefejringen i denne uge. FOOD CLUB er et familievenligt tag-selv-bord med fokus på kvalitetsråvarer, økologi, grøntsager og frilandskød. Med andre ord et oplagt spisested for familien, der gerne vil slå mave med god samvittighed. Fik vi nævnt, at alle drikkevarer og den økologiske soft ice også altid er inkluderet?

Normalt er det kun gratis at spise på FOOD CLUB for børn under 6 år. Men i uge 7 og 8 udvider vi tilbuddet, så børn til og med 11 år kan gå om bord i herlighederne og de store smagsoplevelser helt kvit og frit i selskab med en eller flere betalende voksne.

Læs mere om FOOD CLUB og book bord på www.food-club.dk