Velkommen til Madklubben Vesterbro                                                     

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.


Så er der nye menuer!

Så er der nye menuer!

Det var en dejlig jul, så længe den varede, men i dag siger vi farvel til vores decemberretter og introducerer de fantastisk lækre vintermenuer, som vores hold af knalddygtige køkkenchefer har tryllet frem til årets første par måneder. Vi tør godt garantere, at det bliver en fest!

Se de nye retter på de forskellige restauranters menusider, og book dit bord der, hvor menuen får dine tænder til at løbe allermest i vand. Vi glæder os til at se dig!

Ondt i håret? Vi har kuren!

Ondt i håret? Vi har kuren!

Godt nytår! Vi håber, du havde en fremragende aften i går, og at du sprang lykkeligt ind i 2014. Nu er du så formentlig vågnet op efter en våd nat med en gevaldig sult efter salte, saftige lækkerier, og vi har lige det, du drømmer om. Vi har nemlig på Madklubben Vesterbro sammensat den perfekte tømmermændsmenu, som du i dagens anledning kan glæde dig til at kaste dig over. Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Pssst.. Bordreservationer til 1. januar er gyldige i halvanden time. 

Tre hurtige til kogebogsforfatter Timm Vladimir

Tre hurtige til kogebogsforfatter Timm Vladimir

Du er for nylig udkommet med din første kogebog, Timm Vladimirs Køkken – tillykke! Hvad fik dig til at gå i gang med det projekt?  

Madlavning har været min passion, siden jeg var teenager, og jeg har tilbragt utallige timer med at udtænke og eksperimentere med retter. Så et eller andet sted har jeg nok altid drømt om en dag at udgive min egen kogebog. Da jeg deltog i konkurrencen Masterchef, hvor vi fik tips af nogle af landets bedste kokke, gik der ligesom hul på bylden, og jeg fik modet til at kaste mig ud i madlavning på et mere seriøst plan.

Opskrifterne i “Timm Vladimirs Køkken” er nogle af mine egne favoritretter, og jeg har stort set lavet bogen på egen hånd – tilberedt og anrettet maden, fotograferet den, spist og taget opvasken bagefter – så det er en meget personlig bog. Jeg håber, den kan inspirere andre hjemmekokke til at turde mere i køkkenet.

Rygtet vil vide, at du nytårsaften ofte går grassat i syv-otte-ni retters højgastronomi. Hvordan så den vildeste nytårsmenu, du har serveret, ud? 

I mange år har det været en fast tradition, at jeg stod for nytårsmenuen i vores vennekreds, og jeg har hvert år brugt det meste af min juleferie på at svede over komfuret, så jeg kunne servere en syv-ni-retters menu nytårsaften. Retter som rimmet torsk med wasabi-skumfiduser, jomfruhummerbisque, havtaske med blomkålspuré, ærteskud og flæskesvær og modnet højreb med marvsovs er allesammen opstået i forbindelse med nytårsaften.

Er der én af dine nytårsopskrifter, du vil dele med os?

Man skal have torsk nytårsaften! Men det behøver altså ikke partout være den kogte med sennepssovs. Her er min version af nytårstorsken, som er saltrimmet torsk med æblevinaigrette og wasabi-marshmallows:

  • En lille torskefilet med skind (den skal have været nedfrosset i min. 24 timer. Lad den tø op i køleskab. Dette gør, at den ikke mister så meget væske.)
  • 10 gram havsalt
  • 5 gram sukker
  • 1 lille æble, f.eks. Royal Gala
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk æblecidereddike
  • Kørvel, dild eller andre fine urter

Start med at lave wasabi-skumfiduserne (opskrift nederst). De tager lidt tid og kan sagtens laves dagen før. Bemærk, at denne portion er langt større, end den du skal bruge, men det giver desværre ikke meget mening at lave mindre. Tag evt. 2/3 dele af skummet fra, inden du putter wasabi i. Dette kan du bruge til almindelige skumfiduser. Gør du dette, skal du selvfølgelig nedjustere mængden af wasabi, efter samme mål.

Puds torsken godt af, så den er pæn og flot, befriet for skindrester, ben og sener. Behold dog skindet på, det vil lette udskæringen senere. Bland salt og sukker, og drys det ud på kødsiden af torskefiletten. Bind den stramt op i film eller vakumér den, og læg den på køl i 3 timer.

Lige inden anretning skæres nogle tynde skiver af æblet, som efterfølgende skæres i ligeså tynde tern. Bland æbleternene med olivenolie og æblecidereddike. Smag til. Den skal være i balance.

Skær ligeså små tern af wasabi-marshmallows’ne, og brænd dem ganske kort med en bruleé-brænder. Skær så tynde skiver som muligt af torsken, og læg dem i bunden af en dyb tallerken. Drys med æbletern og wasabi-marshmallows. Dryp med resten af olie/eddikeblandingen og pynt med kørvel, dild eller andre fine urter.

Wasabiskumfiduser:

  • 200 gram sukker
  • 75 gram glukose (Den flydene. Køb den på apoteket)
  • 1 dl æblemost
  • 3 blade husblas
  • 100 gram æggehvider
  • 3-4 tsk. wasabipulver
  • vindruekerneolie
  • flormelis

Kog sukker og glukose op med æblemost til omkring 120 grader i cirka 20 minutter. Det må ikke tage farve. Udblød husblassen i koldt vand i fem minutter. Vrid den, læg den i karamellen og lad den smelte helt. Rør lidt. Pisk æggehviderne stive i en røremaskine. Hæld karamellen langsomt ned langs siden af røreskålen til æggehviderne, og pisk som en gal, til massen er helt kold og luftig, cirka 10 minutter på maskine på fuldt drøn. Herefter tilsætter du 3-4 tsk. wasabipulver, en tsk. af gangen. Sørg for at få rørt wasabien helt ud, før du tilsætter næste skefuld.

Pensl et stykke bagepapir med vindruekerneolie og drys flormelis over. Hæld marshmallowmassen ud på en bageplade med det olieindsmurte, flormelisdryssede bagepapir, og lad det blive til en stor flad masse. Lad pladen stå mindst to timer, gerne natten over (med film på) og drys så med flormelis. Skær ud i passende størrelser. Opbevar dem koldt og tørt, evt. i patentglas.

Pssst.. Læs også om Timm Vladimirs madskole!

Læs flere af Madklubbens interviews her! 

Nu er julen veloverstået, og du har sikkert spist dig firkantet i flæskesvær og risalamande. Vi håber, du har haft en fantastisk jul med dem, du har kær!

Måske trænger du nu til at komme lidt ud. Til at se og smage på noget nyt. Noget lidt mindre julet. Heldigvis står vi klar til at byde dig indenfor på Madklubben & Tony’s, hvor du kan stille efterjulesulten med alt lige fra saftige bøffer, friske fisk, skønne pastaretter, burgere, vegetarretter og salater. Vi gætter på, det er lige det, du trænger til!

Husk, at du også kan fejre nytår hos os. Se vores fabelagtige festmenuer her – vi glæder os til at springe ind i det nye år sammen med dig! 

God jul fra Vesterbro-holdet!

God jul fra Vesterbro-holdet!

Vores dygtige drenge og piger på Madklubben Vesterbro står parat til at juleforkæle dig, f.eks. med hummersuppe med jordskokker og kammuslinger, andepaté med tranebær og brioche, grillet striploin med confiterede løg, helleflynder med selleri og beurre blanc og mange andre gode retter. Se hele menukortet her – vi glæder os til at se dig!