Velkommen til Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning: Dét er Madklubben Vesterbro! Vi har plads til mere end 300 gæster, men restauranten er indrettet på en måde, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Restauranten er blevet kåret til landets mest besøgte flere år i træk, og menukortet byder på livretter med inspiration fra hele verden. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Madklubben Vesterbro huser desuden en cocktailbar, som kan besøges både før, under og uafhængig af middagen.

Smiley: Se Madklubben Vesterbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.

Lys idé: Kom til ophørsudsalg hos Madklubben Vesterbros nabo, før vi selv rykker ind

Lys idé: Kom til ophørsudsalg hos Madklubben Vesterbros nabo, før vi selv rykker ind

Gode naboskaber er vigtige, når man – som os – driver en hel familie af spisesteder i en pulserende storby. En af vores favoritnaboer er Niels Pedersen fra Lysmesteren Minak, der ligger lige ved siden af Madklubben Vesterbro på Vesterbrogade. Forretningen blev startet af Niels’ farmor helt tilbage i 1916, og Niels købte den af sin far i 1969.

Efter 48 år fyldt med ledninger, fatninger og eksklusivt lysdesign gør Niels nu klar til at gå på en velfortjent pension. Men som man siger: Når én lampe slukker, tændes en ny. (Eller er det døre i stedet? Skidt pyt!). I 2018 rykker vi nemlig ind i den tidligere lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, afslører vi først i det nye år.

Inden Niels flytter ud, og vi flytter ind, har du mulighed for at gøre et vaskeægte lampekup. Lysmesteren Minak holder nemlig ophørsudsalg med 20% rabat på eksklusive designs fra Louis Poulsen, Le Klint, Light-Point og Caravaggio, samt 20-70% på alle øvrige lagervarer i butikken. Vi anbefaler varmt at slå vejen forbi, så Niels kan få sat et behørigt punktum for et flot og mere end 100 år langt forretningskapitel.

Hvad: Ophørsudsalg hos Lysmesteren Minak – spar op til 70%
Hvor: Vesterbrogade 64, 1620 København V
Hvornår: Fra tirsdag den 2. januar
Hvordan: Personligt fremmøde i butikken. Mere information på tlf. 33 24 33 75

Plej dine nytårstømmermænd på Madklubben Vesterbro

Plej dine nytårstømmermænd på Madklubben Vesterbro

Det er ingen hemmelighed, at den 1. januar har ry for at være en dag i tømmermændenes tegn. Men orker du ikke at stå i kø på pizzariaet? Eller er promillen fortsat for høj til at svinge forbi McDrive? Så kig forbi Madklubben Vesterbro, hvor vi står klar til at tage os af dine tømmermænd.

Varm maven op med en sprød, saltet og snackende omgang flæskesvær. Gå all in med vores flæskestegssandwich smurt med sennepsmayo. Er du til det helt klassiske, er vores 300 gram bøf bearnaise med sprøde fritter altid en sikker vinder. Ingen tømmermænd uden salt-craving såvel som sukker-craving! Slå to fluer med et smæk i vores dessertkombination af gateau marcel chokoladekage serveret med saltet karamelis.

Se den fulde menu på vores hjemmeside og book et bord til dit tømmermænds-feast lige her.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2018. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens en enkelt slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 14 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket
4. januar: Lukket

Bistro Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent fra kl. 11.
31. december: Åbent fra kl. 11-16. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Steak Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Gran Torino:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben præsenterer FOOD CLUB: Et socialt spisekoncept med alt inkluderet til en skarp pris

Madklubben præsenterer FOOD CLUB: Et socialt spisekoncept med alt inkluderet til en skarp pris

I mere end 10 år har Madklubben serveret fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser i pæne omgivelser. Snart præsenterer restaurantfamilien et nyt og radikalt anderledes koncept: FOOD CLUB. Her står den på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke.

”Nogle vil kalde det en buffetrestaurant, men vi kalder det selv bare for ukompliceret aftensmad”, fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard Jensen og uddyber:

”Madklubben udsprang af en lyst til at skære ind til benet af den traditionelle restaurantoplevelse, men hvor det stadig skulle være et klassisk 3-retters ’sit down’-koncept. FOOD CLUB er derimod et destillat af københavnerens behov for god aftensmad i 2018: Et rum for samvær med familie og venner fyldt med velsmagende mad og god samvittighed til en skarp og gennemskuelig pris.”

Udspringer af en dialog med gæsterne:

I forbindelse med Madklubbens 10-års fødselsdag i foråret 2017 blev der afholdt en række ”fødselsdagsmiddage”, hvor gæsterne kunne teste forskellige idéer og tanker i forhold til fremtidens madklub. Her kom elementer som plantemad, socialt samvær og deleretter på banen:

”Hos Madklubben har man som gæst altid skulle være en aktiv meddeltager i sit måltid. Den kongstanke udforsker vi endnu dybere på FOOD CLUB: Her henter man sin egen mad og sine egne drikkevarer. Det gælder både vin, øl og sodavand. Der er ingen ekstra udgifter og intet skrevet med småt. Det synes vi er ærligt, transparent og et koncept af tiden, hvor vi ser, at flere og flere gerne vil spise ude i uformelle rammer – også på hverdage,” understreger Anders Aagaard.

Grønt, godt og priser fra 0 til 300 kr. pr. person:

Hos FOOD CLUB vil prisskiltet lyde på 250 kr. fra mandag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed, og gæsterne kan få både grønt, kød og søde sager.

”Det må ikke blive en sovepude rent kvalitetsmæssigt, og det her koncept er i grunden en kæmpe udfordring, vi stiller os selv. Vi VIL have, at maden er i top,” siger Anders Aagaard, og slutter:

”Vi skal ramme plet i forhold til der, hvor samfundet er på vej hen: Bedre råvarer, mindre madspild og mere sammenhold, når vi spiser ude. Det er et koncept, vi tror på, kan blive rigtig stort.”

FOOD CLUB åbner 22. januar:

FOOD CLUB åbner mandag den 22. januar på Sortedam Dossering 7C i lokalerne, der tidligere har huset Madklubben Nørrebro. Vi er klar til at tage imod bestillinger i uge 3.

Følg med i udviklingen af FOOD CLUB på Facebook ved at klikke her, og besøg vores hjemmeside på food-club.dk.