Aftenmenu på Madklubben Vesterbro – Vinter 2018


VESTERBRO GREATEST MENU


Svært ved at vælge? Så har vi en anbefaling:

VESTERBRO GREATEST MENU – 3 retter 350 kr. pr. person

Saltet norsk laks fra Kvarøy  (GMO- og antibiotikafri)
Puré af den asiatiske “yuzu”-citrusfrugt,  syltede agurker, dild og mild rygeostcreme

Oksecuvette
Skiver af mør oksecuvette med sprøde, gyldne fritter, hjertesalat med mormordressing og rødvinssauce

Er du mere til en 300g rib eye med fritter og béarnaise?
Så kan du opgradere for 50 kr. ekstra

“Snickers” Sundae
Vaniljeis, saltede peanuts, karamel og chokoladesovs

Fuldend oplevelsen med en vinmenu:

GREATEST VINMENU: Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin.

Den gode: 175 kr. pr. person
Den bedste: 300 kr. pr. person

 


SAMMENSÆT SELV:


  • 1 ret fra 125 kr.
  • 2 retter fra 200 kr.
  • 3 retter fra 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

 

FORRETTER:

Saltet norsk laks fra Kvarøy(GMO- og antibiotikafri)
Puré af den asiatiske “yuzu”-citrusfrugt, syltede agurker,  dild og mild rygeostcreme

Tatar af okseinderlår
Med rødbede kogt i rødbedejuice, jordnøddemayo, friterede kapers og sprød radicchiosalat

Cremet jordskoksuppe (v)
Ristede jordskokker syltet i brunet smør, ristede hasselnødder og brøndkarse

Chèvre chaud (v)
Hjertesalat og radicchiosalat, gedeost gratineret med honning og timian, cidersyltede pærer og ristede valnødder

Slagterbræt
Serranoskinke, chorizo, små slagterpølser, Vesterhavsost, oliven og pesto på tomat og peberfrugt

 

HOVEDRETTER:

Cremet hvedekernerisotto (v)
Stegte kejserhatte, bøgehatte og champignon, mascarpone, parmesan, friséesalat og karse

Coq au vin med stegte svampe
Rødvinsbraiseret kylling med sprød bacon, smørstegte gulerødder, stegte kejserhatte, syltede løg og estragonolie + kartoffelmos med smør og urter

Grillet gris
Saftig svinekotelet med vintercassoulet af limabønner og chorizo, samt tomatsalat med persille og og syltede perleløg

Vesterbroburgeren
Hakket oksebøf, bøftomat, hovedsalat, røget cheddar, chipotlemayo, rødløg og ketchup i en blød briochebolle
Er du ekstra sulten? – vælg 2 x bøf for 35 kr. ekstra

Bagt Vesterhavstorsk + 75 kr.
Stegte persillerødder fra Søris, muslingesauce, crudité af salatløg, persille og urteolie

300 gram amerikansk kornfodret rib eye + 150 kr.
Gyldne, sprøde fritter og béarnaise – helt klassisk, helt rigtigt!

 

EKSTRA TILBEHØR:

Gyldne, sprøde fritter – 35 kr.

Kartoffelmos rørt med smør og urter – 35 kr.

Smørstegt blomkål i brunet smør med vesterhavsost og ristede hasselnødder – 45 kr.

Hjertesalat vendt med mormordressing, grapefrugt og croutoner – 35 kr.

Hjemmerørt béarnaise – 35 kr.

 

DESSERTER:

Panna cotta
Brændt hvid chokolade, havtorngelé, appelsincrunch og appelsinmarengs

“Snickers” Sundae
Chokoladebaren fortolket som isdessert: Vaniljeis, saltede peanuts,
karamel og chokoladesovs

Mango passion
Luftig og let passionsfrugtyoghurt, mangoiscreme og ananaskompot

Den obligatoriske afslutning
Valgfri kaffe + avec + sødt

 


*Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.*