Torsdag den 1. december er det World Aids Day. Dagen markeres kloden rundt og sætter fokus på en forfærdelig sygdom, der stadig hærger i store dele af verden.

Selv om HIV-diagnosen ikke længere er en dødsdom her i Danmark, er det stadig vigtigt at arbejde målrettet på at komme fordommene til livs. De trives nemlig stadig i bedste velgående, og kommer til udtryk i uvidenhed, myter og frygt.

Den bedste måde at nedbryde fordomme på er ved at mødes og tale med andre mennesker. På Madklubben synes vi selv, at et godt måltid er den perfekte grobund for samtale og eftertanke. Derfor støtter vores asiatiske Nørrebrofrækkert, Hanzō, AIDS-Fondets årlige velgørenhedsauktion med netop det: En lækker middag.

Der er tale om en helstøbt aftenoplevelse for 4 gæster, som får lov til at nyde en 12-retters tastingmenu inkl. ris i selskab med en eksklusiv skræddersyet vinmenu, samt vand og kaffe. Når hammeren falder, går alle pengene direkte til AIDS-Fondets vigtige arbejde, og vi håber derfor, at du vil besøge auktionen på Lauritz.com og give dit bud med.