August i København er lig med Copenhagen Pride. Mange kender den store mangfoldighedsfest for sin basdundrende parade gennem byen og de stort anlagte shows på Rådhuspladsen. Men Priden har også en mere seriøs side, som udfolder sig på Regnbuepladsen lige ved siden af Rådhuset.

Her kan man fra tirsdag den 15. august til og med fredag den 18. august gæste en lang række vigtige og brandvarme debatter i det til lejligheden opsatte telt midt på pladsen. Men debatprogrammet har i en årrække haft vokseværk og været på udkig efter endnu en scene.

Her kommer Steak Royal ind i billedet. Madklubbens elegante restaurant ligger lige ved siden af Pridens debattelt, og derfor har vi i år tilbudt de hårdtarbejde ildsjæle at udvide med en scene i vores kælder. De bløde sofaer og den dunkle belysning indbyder til fordybelse, ro og eftertanke. Mellem teltet og restauranten vil du kunne snuppe en pause i udendørsmøblerne, der står omkranset af blafrende regnbueflag og med parasol-overdækning, hvis vejret skulle drille.

Kom til Pride-debat hos Steak Royal og bliv klogere på emner som queer-teologi, seksuelle rettigheder, døde homoer i dansk litteratur, livet som forældre til transkønnede børn og meget, meget mere. Du kan se hele debatprogrammet for Pride-ugen her.

PS. Fik vi nævnt, at Steak Royal også sørger for gratis kaffe til alle debatter? Vi ses til Copenhagen Pride 2017!