Foto fra Madklubben Vesterbro. Lækkert design og sympatiske priser bliver også nøgleord på den kommende restaurant.

Tirsdag skrev vi under, onsdag gik håndværkerne i gang og i dag, torsdag den 10. december, kan vi afsløre, at Madklubben rykker ind på Regnbuepladsen i starten af februar 2016. Den skønne, brostensbelagte oase ligger klods op ad Københavns Rådhus med den populære Café Oscar som nærmeste nabo.

Lokalerne er i en liga for sig, men har i en årrække levet en omtumlet tilværelse som både buffetrestaurant og homodiskotek. Indtil for kort tid siden var det den kendte frisør, Dennis Knudsen, der forsøgte at sætte ekstra kulør på Regnbuepladsen med Restaurant Kontrast.

Konceptet og navnet for vores nye projekt er endnu ikke helt slebet til, men allerede nu kan vi afsløre, at drømmen er at servere gode bøffer, saftige skaldyr og læskende cocktails for både københavnere og turister. Når de lune måneder melder sig, rykker vi ud på brostenene med en stor og indbydende udendørsservering.

Indehaver af Madklubben, Anders Aagaard, har allieret sig med sine to partnere Lars Bertelsen og Nils Petter Bro, som skal være med til at forløse planerne for Regnbuepladsen og skabe et uimodståeligt Madklubben-univers, hvor ærlighed, som altid, smager bedst. Lars og Nils Petter vil af mange være kendt som det gæstfri makkerpar, der også har været med til at gøre Tony’s i Havnegade og Bistro Royal på Kongens Nytorv til en succes.

Når den nye restaurant slår dørene op i starten af februar 2016 vil det være med plads til ca. 200 spisende gæster fordelt på to etager. Lokalerne kommer til at undergå en total transformation, hvor der åbnes op til den dunkle kælder og skabes et indbydende spisemiljø.

Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen på Regnbuepladsen 3-5 i starten af februar 2016.

341B66AC-C9A6-41A8-90F6-D45E4489C29467CFF88E-59D3-448A-8D2F-D05853CB2F96
Der er sket meget på få dage i lokalerne på Regnbuepladsen.