Søndag den 4. september løber den 9. udgave af de danske mesterskaber i disciplinen ”pølse med brød” af stablen på Food Festival i Aarhus. Det sker på Tangkrogen i den sydlige del af byens havn, hvor Madklubbens indehaver, Anders Aagaard, går til kamp mod et uhyggeligt stærkt felt af danske topkokke.

Startfeltet tæller blandt andet 3 Michelin-kokke og en lang række ’local heroes’ fra smilets by. Men det afskrækker ikke manden bag Madklubben, der til den stort anlagte konkurrence har skabt ”The No Nordog” – et ordspil på ”The New Nordic”. Den kvikke læser vil måske kunne gennemskue, at vores hotdog er en hyldest til alt det, der ikke er nordisk. Den eneste regel er her, at det skal smage hulens godt!

På Madklubben er vi ikke blege for at sammensætte ingredienser og produkter fra vidt forskellige verdenshjørner. Her er dogmerne sendt i skammekrogen, og i stedet spiller velsmagen, lysten og legesygen førsteviolin. Pølsen har spanske aner, brødopskriften stammer fra Frankrig, spidskålen er fra Danmark, kimchien koreansk, mayonnaisen japansk, toppingen afrikansk og korianderen sender tankerne på tur til Mexico.

DM i Hotdog består både af et klassisk heat, hvor traditionelle pølsemænd dyster på klassisk velsmag, samt 2 moderne heats, hvor Madklubben og Anders Aagard dyster i det første heat fra kl. 13:35. Tilskuerne har mulighed for at købe løs af de kreative pølsestreger til eventet, og alle penge går til Børnefondens arbejde. ”The No Nordog” ligger i dagens billigste prisleje til 50 kr.

Konkurrencen arrangeres af den danske madanmelder Ole Troelsø i samarbejdet med Børsen og Food Festival. Klik her, og læs mere om tidsplanen og konceptet for DM i hotdog på Aarhus Update.