FOOD CLUB er vi ikke i tvivl om, at måden vi bedst kan værne om miljøet på er i fællesskab. Derfor er vi nu stolte af at afsløre vores nye medlemskab hos REFOOD. REFOOD er en ordning for restauranter, hoteller, kantiner, hospitaler m.v., der ønsker at sætte større fokus på spild og genanvendelse af al den fantastiske mad vi kreerer og serverer på daglig basis.Vi glæder os til fremover at kunne vise det fine REFOOD-label frem på vores hjemmeside og på FOOD CLUBs spisekort, men medlemskabet indebærer meget mere end ”blot” et certifikat.

For at indgå samarbejde med REFOOD har vi sagt ja til at udleve eller tage initiativ til minimum tre madspildsreducerende initiativer samt have en fast ordning for genanvendelse af madaffald. Hvis du i forvejen kender til FOOD CLUB og visionen bag vores nye spisekoncept, ved du, at det 100 % er noget vi kan stå inde for og i forvejen praktiserer. Nu er vi blot stolte af at tage det næste skridt i kampen mod madspild – denne gang i samarbejde med en spændende organisation og REFOODs +800 medlemmer.

I blandt REFOODs initiativer fokuseres der bl.a. på, at organisationer modtager undervisning om madspild, fokuserer på at udnytte og servere sæsonens lækre råvarer samt opstiller realistiske reduktionsmål for madspild. Endvidere opfordrer REFOOD deres medlemmer til også selv at komme på nye ideer, og på FOOD CLUB kan vi stolt tilføre vores initiativ med bl.a. en dynamisk skiftende menu samt vores samarbejde med Too Good To Go til listen.

Er du nysgerrig på at høre mere om vores nye samarbejde? Så kig forbi REFOODs hjemmeside lige her, hvor du kan finde al information samt tilmelding. Er du blevet sulten af al den madsnak? Book et bord på FOOD CLUB nemt og hurtigt lige her. – På den måde kan du også hjælpe med at bekæmpe madspild, ved blot at spise en masse af det! Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores sociale og bæredygtige spisekoncept på Sortedam Dossering.