MADKLUBBENS MIDDAGSARRANGEMENTER I UGE 7

 

Vinterferien er kendt for mange skønne ting. Børnene har fri fra skole,  mange drager afsted på skiferie, herhjemme håber vi på lidt snefald, men vigtigst af alt: Der er god mad at finde i både København & Aarhus! Det er nemlig i uge 7, at vi i Madklubben glæder os til at invitere et væld af glade og sultne gæster ind til DinnerDays, Dining Week & Gastro Week på vores restauranter. Du kan finde det fulde overblik over Madklubbens middagsarrangementer i uge 7 på siden her – uanset om du befinder dig i København eller i Aarhus. Velbekomme!

 

DINNERDAYS

DinnerDays løber i år af stablen fra fredag d. 8. februar til og med søndag d. 17. februar. Hele ugen kan du nyde en tre-retters menu til en favorabel pris á 210 kr. + 25 kr. i billetgebyr på vores restauranter i både København og Aarhus. Prisen er per person. Du kan tage et nærmere kig på restaurantens menu og booke billetter ved at klikke på billederne nedenfor.

   

DINING WEEK

Dining Week finder i år sted fra søndag d. 10. februar til og med søndag d. 17. februar 2019. Hele ugen kan du nyde en middag til en skarp pris á 215 kr. + 26 kr. i billetgebyr for en tre-retters menu inkl. vand på vores restauranter i København. Prisen er per person. Du kan tage et nærmere kig på restaurantens menu og booke billetter ved at klikke på billederne nedenfor.

      

GASTRO WEEK

Gastro Week bliver i år afholdt fra torsdag d. 7. februar til og med søndag d. 17. februar. Her kan du i hele perioden nyde en 3-retters middag for en budgetvenlig pris á 250 kr. + 10 kr. i billetgebyr på Madklubben Grill i Aarhus. Prisen er per person. Du kan tage et nærmere kig på restaurantens menu og booke billetter ved at klikke på billedet nedenfor.