Hos Madklubben er vi kendt for at servere god mad i øjenhøjde til sympatiske priser. Men på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade er køkkenchef Olli Simony ikke bange for at hæve blikket og den gastronomiske barre et ekstra nøk.

Med sofistikerede anretninger, der emmer af smukke farver, spændende teksturer og gedigen velsmag, er et besøg på Madklubben Bistro-de-Luxe definitionen af en value for money-oplevelse. Du sammensætter din egen 3-retters menu fra kun 200 kr., og der er rig mulighed for at mixe og matche retter uden at spendere end krone mere på maden end det. Skulle du alligevel have lyst til at opgradere med små eller lidt større tilkøb hen ad vejen, er det bestemt også muligt.

I starten af januar fik restauranten et nyt og opdateret menukort, som blandt andet byder på tatar med trøffelmayo, taskekrabbe med friskost og æbler, stegt vagtel med kål i teksturer, blomkål i rosmarinsmør, braiseret kalv og et lille men skarpt udvalg af desserter.

Du kan se en række af de nye retter i selskab med et par enkelte populære gengangere i billeder nedenfor. Tjek hele det nye menukort på Madklubben Bistro-de-Luxe ud her, og bekæmp vinterkulden med en gastronomisk oplevelse til små penge i vores smukke kælderrestaurant på Store Kongensgade 66. Du booker nemt og hurtigt et bord online ved at klikke her.

IMG_6014
Kalvetatar med trøffelmayo, syltede bøgehatte, sprød kartoffel og estragon

IMG_6003
Terrine af røget nakkefilet med syrlige løg, peberrod og persillecreme

IMG_6023
Taskekrabbe med friskost, rugbrød, vinaigrette & æbler

IMG_6052
Braiseret kalv med ristede persillerødder, syltede perleløg, persillerodscreme og brunet smør

IMG_6047
Vagtel med kål i teksturer, karamelliseret blomkål og sauce med korender

IMG_6077
Stegt blomkål med rosmarinsmør, kapers, citron og muslingesauce

IMG_6086
Chokolademousse lavet med smør og muskatnød, hårdtpisket flødeskum og ristede nødder

IMG_6089
Æble-mazarinkage med kanel og crème double