Chunky minestrone, papirtynde skiver af rubinrød tunfisk, pasta i cremet parmesansovs med saftig kylling, trevlet osso buco med marv, citrontærte med lakridskys og syndig hasselnøddebrownie med banan-is. Jo, der er i den grad lagt op til gastronomisk hygge hos Tony’s i de kolde vintermåneder.

Det nye menukort – det første af sin slags i 2017 – har netop ramt restauranten, og det kan være svært at vælge mellem de dugfriske fristelser og de gode, gamle kendinge. Heldigvis har du hele tre forskellige retter at rutte med, når du skal sammensætte din helt egen menu fra så lidt som 200 kr.

Nedenfor kan du se et udvalg af de lækre retter i billeder. Tjek hele menukortet ud her, og hop ind og book et bord, hvis du allerede nu ved, hvornår herlighederne skal indtages.

IMG_5830
Tuncarpaccio: Tynde skiver af yellowfin-tun, citron, fennikel og pebermayo

IMG_5853
Minestrone-suppe: En ‘chunky’ suppe på tomater, borlottibønner, parmesan og vintergrønt

IMG_5863
Chicken Alfredo: Trofie-pasta med cremet flødesauce, parmesan og rosmarin-confiteret kylling

IMG_5881
Osso bucco: Rødvinsbraiseret okseskank, cremet polenta med parmesan og gremolata

IMG_5893
Oksecuvette: Skiver af grillet, mør oksecuvette med karamelliserede jordskokker, rosmarin og rødvinssauce

IMG_5903
Hasselnødde-brownie med banan-is og praliné

IMG_5919
Lemon pie: Mørdej, friskost, citron, marengs og rålakrids