Himlen er grå. Luften er våd. Kold vind skærer gennem marv og ben. På Bistro Royal ser vi de lange vintermåneder som den rette undskyldning for at putte os tættere sammen og varme os på hinandens nærvær. Og hvordan bedre, end at gøre det i selskab af spændende, sæsoninspirerede smagsoplevelser?

På hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade har vi samlet sæsonens bedste råvarer og smagsnuancer, og kreeret en række vintervenlige anretninger med et farverigt humørboost, der pynter på toppen. Smag på vores helstegte søtunge serveret med glaserede skorzonerødder og forårsgrøn persille-kartoffelmos. Føles foråret for langt væk? Spis dig da til en vinter-getaway i vores asiatisk inspirerede taskekrabbe rørt med lime, basilikum, japansk mayonnaise og sesam-tapioka.

Og ja. Januar står for mange i sundhedens tegn. Så i forsøget på at nå de seks stykker frugt og grønt om dagen foreslår vi, at du kigger nærmere på vores dessertudvalg. Her finder du powerfoods i form af karamelliseret æblemarzarinkage samt Pære Belle Hélène à la Royal. At desserterne serveres i selskab af vaniljeis, honeycomb, Valhrona-chokoladesauce eller karamelliserede mandler, ser vi blot som en hjælp til at varme sjælen på de rigtig kolde dage.

Du finder vores fulde menukort her, samt et udvalg af de nye retter i billeder nedenfor. Vælg selv, hvilke vinterretter du vil sammensætte i din en, to eller tre-retters middag. Fristet? Book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Bistro Royal!


Taskekrabbe rørt med lime, basilikum, japansk mayonnaise og sesam-tapioka


Blomkålssuppe med bagt torsk, bøgerøget bacon og saltede mandler


Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblome, løg, tomat, persille og estragon serveret med sprøde jordskokker, skalotteløg og estragonmayonnaise
– hertil gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat


Karamelliseret æblemazarinkage med vaniljeis og honeycomb


Pære Belle Hélène à la Royal med syltede pærer, vaniljeis, Valhrona-chokoladesauce & karamelliserede mandler