Stemningen er i top på Madklubben-familiens største restaurant, Madklubben Vesterbro, og man forstår godt hvorfor. Vores prisvenlige storcharmør midt på Vesterbrogade er nemlig kommet i fornemt selskab på en ny liste over 11 danske toprestauranter skabt af den verdensomspændende rejseguide, The Culture Trip. Med 7 mio. månedlige læsere og 3 mio. følgere på sociale medier, er det et skulderklap, der virkelig har fået smilene frem hos vores seje team af kokke, tjenere og bartendere.

I modsætning til mange andre guides blander The Culture Trip både gourmet og hverdagskogekunst for at ramme et mix af anbefalinger, der taler til den moderne læser og foodie, som ikke går så meget op i regler og etikette, og som gerne spiser på kryds og tværs af traditionelle kategorier. Om Madklubben Vesterbro skriver The Culture Trip bl.a:

”Lækre retter, elegant indretning og Københavns stilfulde mennesker er alle ord, der beskriver Madklubben bedst… Den chikke restaurant passer perfekt til områdets hippe atmosfære.”

Fristet til selv at lægge vejen forbi? Du kan gå på opdagelse i hele Madklubben Vesterbros menukort her, samt booke bord nemt og hurtigt online. Sidstnævnte er altid en god idé, for som The Culture Trip også bemærker i sin anbefaling:

”Stedet er fyldt med lokale gæster og turister ugen lang.”