Så er det i dag, at Madklubben slår dørene op for den første af de tre nye pizzarestauranter: FRANKIES!
Vores nye pizza joint er stedet til dem, der elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl og kander med frække cocktails. Og hvem elsker ikke det?

Frankies på Østerbro er den første af sin slags, og ligger hvor Tony’s Østerbro før lå, på Østerbrogade 79. Tony’s stamgæster behøver dog ikke være bange, for vi har stadig delikat italiensk mad på menuen på Frankies og vi glæder os til at servere rygende varme og fantastiske pizzaer over disken til jer!

Hvad er der så på menuen?

Vores fristende og favorable koncept byder på et bredt udvalg af stenovnsbagte pizzaer såvel som syndige side orders og delikate drikkevarer.
Vi har både de klassiske og de mere specielle pizzaer. Prøv for eksempel vores “FRANKIE” med burrata, trøffelmascarpone, svampe, frisk oregano, der kan gøre selv den største kødspiser til vegetar. Eller hvad med en “NOTORIOUS P.I.G.” med tomat, mozzarella, ventricina salami, salciccia-pølse og pimientos de padron. Lyder det ikke lækkert?

Derudover har vi også den perfekte kombination til de ekstra pizzasultne:”Frankies feast”. Her kan du nyde al den pizza, og ikke mindst drikke al den vin du kan for blot 300 kr! Hvis du vil fristes endnu mere kan du se hele vores lækre menu ved at klikke her.

Vi glæder os helt vildt til at tage imod jer til en fantastisk aften i aften – og mange flere af sin slags fremover!

Vi holder jer naturligvis også opdateret i forhold til de to andre Frankies Pizza. Disse åbner på Nørrebro og Vesterbro i den kommende tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Frankies Pizza Østerbro! Følg dette link, for at booke bord.

Du kan følge med på restaurantens side: “Frankies Pizza Østerbro” på Facebook og på Instagram under “frankiespizzapizza”, hvor vi løbende deler alle nyheder og updates.

Frankies