Aarhus Update har været forbi Madklubben Grill med pen, papir og flotte ord til følge

11. februar 2019

Billede: Aarhus Update.

Vi er stolte – og rigtig glade. Vi har nemlig haft besøg af Jan L. Pedersen fra Aarhus Update, og hans anmeldelse har gjort os sikre på, at vi har ramt noget godt i Aarhus. “Næsten fuldt hus en torsdag i februar indgyder kun til respekt”, lyder det i anmeldelsen, så Jan L. Pedersen er ikke den eneste, der har fået nys om os i postnummer 8000.

Madklubben Grill ligger ved den hyggelig å i Aarhus – nærmere bestemt på adressen Åboulevarden 32 – og vi har gjort noget ud af både indretning og akustik – sidstnævnte er væsentlig, når større forsamlinger spiser under samme tag, og det blev bemærket:

“Vinduer med udsigt til åen på den ene side og store hylder med sylt på den anden side. Det er enkelt og nordisk inspireret. Bordene er en blanding af runde og mindre firkantede borde. Akustikken er behagelig. Den har mig bekendt aldrig været bedre i de lokaler.”

Vores kokke fik sammensat en flot menu, der begejstrede anmelderen og hans medspisende, og kødet overraskede på flere måder:

“Kødet var outstanding, velsmagende og mørt. Der var nok af det, og jeg sidder stadigvæk og er uforstående over, hvor godt det smagte. 150 kroner for en hovedret af den kaliber er ganske enkelt et fund af de helt store.”

Konceptet hos Madklubben Grill er simpelt – du får en ret fra 150 kroner, to retter fra 250 kroner – og tre retter fra 275 kroner. Er du glad for vin til maden? Så prøv vores vinmenu, som koster 200 kroner.

Der er meget mere at komme efter – du kan læse hele anmeldelsen hos Aarhus Update her, og kunne du have mod på at booke et bord eller blive klogere på menuen og konceptet, så finder du Madklubben Grills hjemmeside her.