Alabama Social bliver til Roberta

Fra d. 11. oktober skifter vi koncept og genopstår som Roberta. Et sted, hvor vi tager dig med på en solrig smagsrejse til Syd- og Mellemamerika. Glæd dig til en social madoplevelse, hvor du kan løsne sikkerhedsselen og mæske dig i ceviche, antichuchos, tacos, et væld af grønne retter og de lækreste latinamerikanske cocktails.

Glæd dig til....

På roberta tager vi dig med på en solrig smagsrejse til syd- og mellemamerika. En social madoplevelse hvor du kan løsne sikkerhedsselen, læne dig tilbage i sædet og mæske dig i ceviche, antichuchos, tacos, et væld af grønne retter og de lækreste, læskende latinamerikanske cocktails.

På roberta kan du for en stund sætte hverdagens trummerum på pause, hygge dig med dine venner og nyde et måltid der giver smil på læben og masser af varme i kroppen.

Som gæst på restaurant Roberta kan du plukke blandt de mange delevenlige retter, eller tage med Roberta på en ekskursionstur fra Nørrebro til Syd- og Mellemamerika.

Turen koster 595 kr. (495 kr. vegetar), og giver adgang til en guidet smagsrejse på 2 timer og et kvarter, hvor du får alle Robertas favorit-retter og en cocktailmenu, der passer til retterne.

 

Kontakt

Roberta
Sortedam Dossering 3
2200 København N
Telefon: 38 41 41 66
Mail: roberta@madklubben.dk

 

 

Åbningstider

Tirsdag – torsdag
17.30 – 00.00 (Køkkenet lukker 22.00)

Fredag – lørdag
17.30 – 00.00 (Køkkenet lukker 22.30)

Søndag & mandag
Lukket