Bar Next Door byder dig velkommen til at slukke tørsten med en sand klassiker: Old Cuban! Cubaneren er frisk, boblende, og er et fantastisk twist på en klassisk mojito. Cocktailen er et mix af Havana rom, lime, sirup, angostura bitters, mint & champagne – ‘’Sturdy but fresh – one cheap vacation‘’. Måske har du drømt om en tur til Carribien, nærmere betegnet Cuba, men pengene er ikke lige til det i år? Vi byder på et forfriskende alternativ, med smagen af Cuba. Og nej nej, vi ved da godt det ikke er det samme – men vi prøver da!

Bar Next Door ligger i forlængelse af tre af vores andre restauranter; Gran Torino, FOOD CLUB og Alabama Social. Vores Bar Next Door, giver derfor en perfekt mulighed for at starte, eller runde aftenen af, med lækre cocktails. Du er også altid velkommen til at blive hele aftenen. Vi skal i nok sørger for at du ikke dehydrerer!

Vi åbner dørene kl. 16.30 onsdag til lørdag, og du er mere en velkommen, til at komme forbi til en fyraftensdrink. Eller måske skal du lige forbi en af vores naborestauranter at spise først? Uanset hvad så skal vi nok være klar med en kølig drink, som du kan nyde med udsigt over søerne i København.
Se alle vores lækre cocktails lige her

Vi ses “right next door”!